Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:50:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma da znorim. Filip sitn k driska full zaspan a mali ko ga spravim spat se začne odrivat in kao ni zaspan , sploh se ne bom več trudila bo že omagal če ne prej pa ob 20.00 . a pospravlat me pa ne vleče kej preveč , me bolj vleče k hladilniku ne bom znorela , filipa sem samo položila v pojstlico in je v trenutku zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:51:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit Pa še k meni pridi čak da pridem do avta Pol enkrat do penziona bom pa dočakala obisk hijenca; upam, da so samo zobki, da se kaj ne izcimi naprej ma sej bom ta vikend zadela na lotu pa letim po eno makino, pa še teb kej prinesem dinarčev za dvorišče A ne pospravljaš ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:52:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma da znorim. Filip sitn k driska full zaspan a mali ko ga spravim spat se začne odrivat in kao ni zaspan , sploh se ne bom več trudila bo že omagal če ne prej pa ob 20.00 . a pospravlat me pa ne vleče kej preveč , me bolj vleče k hladilniku ne bom znorela , filipa sem samo položila v pojstlico in je v trenutku zaspal lepo, naša se pa dere na tleh, je tud zaspana. Grem ji naštimat AM, sanirat rit in dat spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:52:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit Pa še k meni pridi čak da pridem do avta Pol enkrat do penziona bom pa dočakala obisk hijenca; upam, da so samo zobki, da se kaj ne izcimi naprej ma sej bom ta vikend zadela na lotu pa letim po eno makino, pa še teb kej prinesem dinarčev za dvorišče A ne pospravljaš ?? ne , se mi ne da. sej ko se zaženem mam to hitro porihtano , sam ni pravega zagona-primakuje mi sladkorja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:13:06
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca, kdaj pa načrtujete selitev v novo hiško? za Vidka. ****, za jedca Omarja. Hvala ti, veš barbaw, ta tip, ki ga je povozil lastni viličar, je milo rečeno že ves čas bil frfrast in "hovdrast", zdaj ga je pa štrafalo V lažno samohranilstvo pa ne grem, potem ne bi imela mirne vesti, niti ne bi mogla otrokom v faco pogledat! Upam, da nekako pridete do denarja za fasado. Estrella*, za nižji kredit. Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega Bogi..bolj se slisi kot da je buban kot da so zobki...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? Eh, bolj revšna 150g piščančje obare in to tako počas in še kloven sem bila, pol sem pa nehala To, da je tako firbčna mi gre tako na živce, vse je bolj zanimivo, samo hrana ne. Ji je pa začelo tečt iz noska....torej nič se nam ne obetajo dobri časi. Eh no saj 150 ml tud ni kar tako... Upam da ne bo kaj resno zbolela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgac pa pri nas se mraci...mali spi ze od 16h al pa se prej, saj niti ne vem... jaz pa bluzim po netu.. Zdej sem videla kak se to smesno bere zato pojasnilo pri nas je zdej ze 17.18 ura
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Moz pride ob 20h...bo treba rit dvignit pa it kuhat.. A katera ve kako se naredi beshamel brez kisle smetane???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:22:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? Eh, bolj revšna 150g piščančje obare in to tako počas in še kloven sem bila, pol sem pa nehala To, da je tako firbčna mi gre tako na živce, vse je bolj zanimivo, samo hrana ne. Ji je pa začelo tečt iz noska....torej nič se nam ne obetajo dobri časi. Eh no saj 150 ml tud ni kar tako... Upam da ne bo kaj resno zbolela Se strinjam. Estrella*, ful si se potrudila, 150g je super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:24:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moz pride ob 20h...bo treba rit dvignit pa it kuhat.. A katera ve kako se naredi beshamel brez kisle smetane??? KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:27:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, kdaj pa načrtujete selitev v novo hiško? za Vidka. ****, za jedca Omarja. Hvala ti, veš barbaw, ta tip, ki ga je povozil lastni viličar, je milo rečeno že ves čas bil frfrast in "hovdrast", zdaj ga je pa štrafalo V lažno samohranilstvo pa ne grem, potem ne bi imela mirne vesti, niti ne bi mogla otrokom v faco pogledat! Upam, da nekako pridete do denarja za fasado. Estrella*, za nižji kredit. Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi. Jaz upam, da se bomo selili konec leta. Tako mi je bilo obljubljeno. No saj prvič mi je moj reko, da bom svoj 30 rojstni dan praznovala v novi hiši , ne bo nič, ker bo moj RD že čez 3 mesce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:29:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega Bogi..bolj se slisi kot da je buban kot da so zobki... Upam, da ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:29:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, kdaj pa načrtujete selitev v novo hiško? za Vidka. ****, za jedca Omarja. Hvala ti, veš barbaw, ta tip, ki ga je povozil lastni viličar, je milo rečeno že ves čas bil frfrast in "hovdrast", zdaj ga je pa štrafalo V lažno samohranilstvo pa ne grem, potem ne bi imela mirne vesti, niti ne bi mogla otrokom v faco pogledat! Upam, da nekako pridete do denarja za fasado. Estrella*, za nižji kredit. Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi. Jaz upam, da se bomo selili konec leta. Tako mi je bilo obljubljeno. No saj prvič mi je moj reko, da bom svoj 30 rojstni dan praznovala v novi hiši , ne bo nič, ker bo moj RD že čez 3 mesce. Saj lahko tam praznuješ, le dokončana ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:55:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Juhu, evo mene spet tu No da vidim, če me bo še skoz metalo dol z RR, ker drugače se bom kar poslovila za danes
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:56:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
juuuuhej ni me vrglo dol
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:56:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moz pride ob 20h...bo treba rit dvignit pa it kuhat.. Kaj dobrega skuhaj za možička A katera ve kako se naredi beshamel brez kisle smetane???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:58:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... O Špelin, to še predobro sama vem. Če gledam kako nekateri divjajo po smušišču (pa mislim na rekreativne smučarje), se lahko samo vprašam, če hočejo ubiti sebe ali druge. Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 16:59:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma da znorim. Filip sitn k driska full zaspan a mali ko ga spravim spat se začne odrivat in kao ni zaspan , sploh se ne bom več trudila bo že omagal če ne prej pa ob 20.00 . a pospravlat me pa ne vleče kej preveč , me bolj vleče k hladilniku tako je bilo pri nas danes dopolda, potem pa je okrog pol 12ih mrknila in spala skor 3 ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 17:00:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? Eh, bolj revšna 150g piščančje obare in to tako počas in še kloven sem bila, pol sem pa nehala To, da je tako firbčna mi gre tako na živce, vse je bolj zanimivo, samo hrana ne. No sej nekej je pa spravila vase Ji je pa začelo tečt iz noska....torej nič se nam ne obetajo dobri časi. za tvojo Aljo, da ne bo zbolela!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 17:00:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... O Špelin, to še predobro sama vem. Če gledam kako nekateri divjajo po smušišču (pa mislim na rekreativne smučarje), se lahko samo vprašam, če hočejo ubiti sebe ali druge. Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi. Pri nas na žalost ni tako, da bi imeli ločene proge za samomorilce, za malo bolj izkušene, manj izkušene in otroke. Za otroke še je nekaj malega na Pohorju, ampak tudi ni čisto ok. Pa seveda za boardarje bi mogli imeti dve ločeni progi za izkušene in neizkušene. Lahko samo sanjamo. V Avstriji imajo celo radar za smučarje, da jih kontrolirajo, ker imajo omejitev hitrosti za rekreativce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 17:01:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ hijenca, kdaj pa načrtujete selitev v novo hiško? za Vidka. ****, za jedca Omarja. Hvala ti, veš barbaw, ta tip, ki ga je povozil lastni viličar, je milo rečeno že ves čas bil frfrast in "hovdrast", zdaj ga je pa štrafalo V lažno samohranilstvo pa ne grem, potem ne bi imela mirne vesti, niti ne bi mogla otrokom v faco pogledat! Upam, da nekako pridete do denarja za fasado. Estrella*, za nižji kredit. Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi. Jaz upam, da se bomo selili konec leta. Tako mi je bilo obljubljeno. No saj prvič mi je moj reko, da bom svoj 30 rojstni dan praznovala v novi hiši , ne bo nič, ker bo moj RD že čez 3 mesce. Saj lahko tam praznuješ, le dokončana ne bo. hijenca, upam, da se čimprej preselite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 17:01:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega da ne bo mali hrošček zbolel!!! Upajmo, da so samo zobki in da ne bo kaj hujšega!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 17:02:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi ma da znorim. Filip sitn k driska full zaspan a mali ko ga spravim spat se začne odrivat in kao ni zaspan , sploh se ne bom več trudila bo že omagal če ne prej pa ob 20.00 . a pospravlat me pa ne vleče kej preveč , me bolj vleče k hladilniku tako je bilo pri nas danes dopolda, potem pa je okrog pol 12ih mrknila in spala skor 3 ure Opa. Kaj je to 3 ure spanja? Sem že pozabila kako to zgleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 17:02:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, pri smučanju (amaterskem in profesionalnem) so hitrosti postale hudo prevelike, da bi relativno krhek člvoeški organizem to zmogel... A se sploh zavedamo, kake sile so pri 140 km/h?? Še avtomobilska varnostna "kletka" te ne reši Smučanje je postalo nevarnejše od česa drugega... O Špelin, to še predobro sama vem. Če gledam kako nekateri divjajo po smušišču (pa mislim na rekreativne smučarje), se lahko samo vprašam, če hočejo ubiti sebe ali druge. Joj, ne utegnem niti vsega prebrat, moram pomagat veliki pri nalogi. Pri nas na žalost ni tako, da bi imeli ločene proge za samomorilce, za malo bolj izkušene, manj izkušene in otroke. Za otroke še je nekaj malega na Pohorju, ampak tudi ni čisto ok. Pa seveda za boardarje bi mogli imeti dve ločeni progi za izkušene in neizkušene. Lahko samo sanjamo. V Avstriji imajo celo radar za smučarje, da jih kontrolirajo, ker imajo omejitev hitrosti za rekreativce. Čisto prav je tako, ker pri nas je res en poden ureditev na smušičših, in da o kulturi smučarjev sploh ne govorimo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.