Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:05:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O moj bog, a ste slišale kva se je donc na treningu smuka naredilo??? Daniel Albrecht je padel pri 140km/h. Izgubil oblast nad smučmi in obležal nezavesten, Sumijo poškodbe hrbtenice in glave KLIK Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:11:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Joj prec bi se sla.... v morje... Pa nic od tega Tudi ti boš to dočakala. Če pa imaš bano pa si natersi noter soli. Ja banjo pa mam.... jaz bi si mogla spet kupit kako sol za kopat. mmmmmmmm Samo kaj ko mi zadnje čase ne paše, ker me nič ne zebe. mi pa nimamo banje jo pa mamo namen kupit! je ona plastična evi že premala, pa atiju in mamci bi tudi prav prišla Ko bomo mi v novi hiši, me en teden ne bodo dobili ven iz bane, tu imamo samo tuš in pogrešam namakanje v bani to si boš pa privoščila kar cel dopust v banji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:12:29
|
|
|
|
hijenca
|
Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:13:05
|
|
|
|
Anitka
|
Midva sva bila pa prej na polurnem sprehodu in je kar pasalo . Zdaj pa panča svojo drugo rundo, jaz pa razmišljam ali bi šla zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:13:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:14:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega Ojej revček bogi , upam, da so res le zobeki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:14:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa prej na polurnem sprehodu in je kar pasalo . Zdaj pa panča svojo drugo rundo, jaz pa razmišljam ali bi šla zraven Ti si kar privošči , moj je do sedaj spal samo 10minut in komi čakam kdaj bo imel drugo rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:15:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo se da porocam kaj se dogaja pri Eldomijevih... Omar priden pojedel 280ml kosila... Tazga imam rada.... Opa miško, ti si pa pravi jedec. In kaj mu je mami dobrega pripravila za kosilo? Danes je itak tak lep dan Pri nas pa turobno deževen bucke,krompircek in mal pisancka... to ima tok rad pri nas je pa res zelo toplo... zunaj je 27 stopinj Pejt se solit. jaz bi tudi take temperature, čeprav me tole vreme danes ne moti, dokler ni dežja Joj prec bi se sla.... v morje... Pa nic od tega Tudi ti boš to dočakala. Če pa imaš bano pa si natersi noter soli. Ja banjo pa mam.... jaz bi si mogla spet kupit kako sol za kopat. mmmmmmmm Samo kaj ko mi zadnje čase ne paše, ker me nič ne zebe. mi pa nimamo banje jo pa mamo namen kupit! je ona plastična evi že premala, pa atiju in mamci bi tudi prav prišla Ko bomo mi v novi hiši, me en teden ne bodo dobili ven iz bane, tu imamo samo tuš in pogrešam namakanje v bani to si boš pa privoščila kar cel dopust v banji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:17:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mate že vse kuhano kosilo za ? Moj se peče v pečici. Pica s črnim testom pa kečap, sir, origano, pa rio mare, pa še jajčka so gor (zmešana). Praviloma naj bi nardila sam testo pa kečap, sam ne morš jest sam to ( ogljikovo hidratni dan imam dns) 30 dnevna ločevalna dieta...sam kakšn dodatk pa more bit... Upam, da bo fina, diši že tako mmmmmmmmmmm sliši se dobro Malo lahko grešiš , edino sirček to pa so beljakovine se vidi da si na dieti imaš vse preštudirano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:18:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mate že vse kuhano kosilo za ? Moj se peče v pečici. Pica s črnim testom pa kečap, sir, origano, pa rio mare, pa še jajčka so gor (zmešana). Praviloma naj bi nardila sam testo pa kečap, sam ne morš jest sam to ( ogljikovo hidratni dan imam dns) 30 dnevna ločevalna dieta...sam kakšn dodatk pa more bit... Upam, da bo fina, diši že tako srčekgirll; a se spomniš, da si še nedavno govorila, da ne veš kaj bi pisala, pa se poglej sedaj; jezik je kar dobro podmazan se je nalezla od majčic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:19:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja, ja, potem pa boš pisala, da si srečka , kaj pa se tiščita v mali bani Ostajam pri 2. Imam več kot dovolj. Ja ja, če se bosta preveč skupaj tiščala, ne bosta Jaka in Maja sama ostala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:21:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? to tud mene zanima , sam zgleda da je in skače po bajti od veselja, ker je ni nikjer na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:22:54
|
|
|
|
mafi
|
a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:26:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? Eh, bolj revšna 150g piščančje obare in to tako počas in še kloven sem bila, pol sem pa nehala To, da je tako firbčna mi gre tako na živce, vse je bolj zanimivo, samo hrana ne. Ji je pa začelo tečt iz noska....torej nič se nam ne obetajo dobri časi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:27:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit Pa še k meni pridi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:27:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, vedla sem, da ga nekaj kuha. In sedaj se Videk zbudi, cel rdeč in ima 38,3 vročine. Pa zjutraj ko sma se odpravljala od doma mi je fejst bruhal, 2 dni mi že ne spi, jaz upam, da so to sedaj zobeki, da ni kakšna viroza ali pa kaj hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:28:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva bila pa prej na polurnem sprehodu in je kar pasalo . Zdaj pa panča svojo drugo rundo, jaz pa razmišljam ali bi šla zraven nimaš kaj razmišljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:28:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? Eh, bolj revšna 150g piščančje obare in to tako počas in še kloven sem bila, pol sem pa nehala To, da je tako firbčna mi gre tako na živce, vse je bolj zanimivo, samo hrana ne. Ji je pa začelo tečt iz noska....torej nič se nam ne obetajo dobri časi. ma to je najhuj ko ti še ne zna povedat, pol pa mozgaš k en kreten kaj bi lahko bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:28:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Je jedla kej Alja?? Eh, bolj revšna 150g piščančje obare in to tako počas in še kloven sem bila, pol sem pa nehala To, da je tako firbčna mi gre tako na živce, vse je bolj zanimivo, samo hrana ne. Ji je pa začelo tečt iz noska....torej nič se nam ne obetajo dobri časi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:29:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit Pa še k meni pridi čak da pridem do avta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:35:42
|
|
|
|
mafi
|
ma da znorim. Filip sitn k driska full zaspan a mali ko ga spravim spat se začne odrivat in kao ni zaspan , sploh se ne bom več trudila bo že omagal če ne prej pa ob 20.00 . a pospravlat me pa ne vleče kej preveč , me bolj vleče k hladilniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:40:00
|
|
|
|
špelin@
|
Bom kasneje brala drugo, zaenkrat samo velika HVALA suzy85, zakon si, bejba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:47:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit Pa še k meni pridi čak da pridem do avta Pol enkrat do penziona bom pa dočakala obisk hijenca; upam, da so samo zobki, da se kaj ne izcimi naprej
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 22.1.2009 15:48:01 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:49:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bom kasneje brala drugo, zaenkrat samo velika HVALA suzy85, zakon si, bejba ni kaj! upam, da ti bo pomagalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 15:49:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a zdej sem pa sama , nič pol grem pa mal pospravit Pa še k meni pridi čak da pridem do avta Pol enkrat do penziona bom pa dočakala obisk hijenca; upam, da so samo zobki, da se kaj ne izcimi naprej ma sej bom ta vikend zadela na lotu pa letim po eno makino, pa še teb kej prinesem dinarčev za dvorišče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.