Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:00:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dajte mi povedat kaj naj danes kuham???? Nimam ideje, ne volje tak da bi kaj na hitro. Toda kaj??????? jaz bom danes skadke makarone (z jabolki ; če katera to pozna) mmmmmmmmm sliši se dobro. Jst mam rada makarone z drobtinami pa mal cukra gor pa zelena solata zdravn (sladko kislo). To mam pa tud jz rada. Jz sem itak mahnjena na testenine
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka: vidim da si cist na Gibonia mahnjena No meni ne potegne, ti pa kar uzivaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:02:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala za predloge glede kuhanja Imam spet novičke od naše Tilči: Sedaj dobiva ventolin, ker mu piska v pljučkih. Popoldne pa imava respiratorno fizioterapijo, da se s pravimi položaji izkašlja. Kako bi sedajle rabila laptop in tolažilne besede vas RR-jevk! Je bolj malo, sploh HG, je pa začel več piti, tudi mleko. Sem ji napisala, da smo RR-jevke z njima in jima želimo, da se čimprej pozdravita in prideta domov in se vsem lepo zahvaljuje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? Ce nimas nobenega dohodka ti OZZ placa obcina, saj tako je bilo se pred kakim letom...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mya26: Lepo da si se javila in za to da ste negativni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:04:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala za predloge glede kuhanja Imam spet novičke od naše Tilči: Sedaj dobiva ventolin, ker mu piska v pljučkih. Popoldne pa imava respiratorno fizioterapijo, da se s pravimi položaji izkašlja. Kako bi sedajle rabila laptop in tolažilne besede vas RR-jevk! Je bolj malo, sploh HG, je pa začel več piti, tudi mleko. Sem ji napisala, da smo RR-jevke z njima in jima želimo, da se čimprej pozdravita in prideta domov in se vsem lepo zahvaljuje. Meni se je tudi oglasila Tilči in pravi, da ji je dolgčaas, ker Tilen spi in da je najhuje tok ker dobiva kisik in se ne moreta sprehajat. Je pa v bolnici obsedeno stanje in lahko pride samo eden na obisk. Domov bosta šla najverjetneje šele drugi teden Za Tilna pa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:05:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dajte mi povedat kaj naj danes kuham???? Nimam ideje, ne volje tak da bi kaj na hitro. Toda kaj??????? jaz bom danes skadke makarone (z jabolki ; če katera to pozna) O, tega pa ne poznam: kako pa to narediš in kakšen je okus? izi ko pasulj - skuhaš makarone in odcediš, - olupiš jabolja in jih naribaš, Potem pa daš v posodo plast testenin, čez daš plast jabolk in posuješ s sladkorjem (in to jaz naredim v cca.3-4ih plasteh). Na vrhu pa dam jaz še koščke margarine in vse kupaj postavim na štedilnik za cca. pol ure, toliko, da se margarina na vrhu stopi in pricurlja skozi in da se jabolka malce zmehčajo. Je pa bolj sladek okus. Meni je ful všeč. To je moja stara mama delala včasih in sem kot otrok imela zero rada. Pa ful je hitro pripravljeno Hvala za recept, sem ga skopirala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? bo treba mal po netu pobrskat če kej piše. si že kej iskala? Klikni še 1x na temo, ki sem jo tam odprla, že vse piše... Še tule bom napisala: banda res na vse pretege spodbuja krajo - beri: lažno samohranilstvo... SE MILJONKRAT PODPISEM!!!!!!!!!!!!!! BANDA POKVARJENA !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:06:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? Ce nimas nobenega dohodka ti OZZ placa obcina, saj tako je bilo se pred kakim letom... Ne vem, kako je s tem - glede na to, da sem solastnica stanovanja, v katerem živimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala za predloge glede kuhanja Imam spet novičke od naše Tilči: Sedaj dobiva ventolin, ker mu piska v pljučkih. Popoldne pa imava respiratorno fizioterapijo, da se s pravimi položaji izkašlja. Kako bi sedajle rabila laptop in tolažilne besede vas RR-jevk! Je bolj malo, sploh HG, je pa začel več piti, tudi mleko. Sem ji napisala, da smo RR-jevke z njima in jima želimo, da se čimprej pozdravita in prideta domov in se vsem lepo zahvaljuje. Za Tilna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:09:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala za predloge glede kuhanja Imam spet novičke od naše Tilči: Sedaj dobiva ventolin, ker mu piska v pljučkih. Popoldne pa imava respiratorno fizioterapijo, da se s pravimi položaji izkašlja. Kako bi sedajle rabila laptop in tolažilne besede vas RR-jevk! Je bolj malo, sploh HG, je pa začel več piti, tudi mleko. Sem ji napisala, da smo RR-jevke z njima in jima želimo, da se čimprej pozdravita in prideta domov in se vsem lepo zahvaljuje. Meni se je tudi oglasila Tilči in pravi, da ji je dolgčaas, ker Tilen spi in da je najhuje tok ker dobiva kisik in se ne moreta sprehajat. Je pa v bolnici obsedeno stanje in lahko pride samo eden na obisk. Domov bosta šla najverjetneje šele drugi teden Za Tilna pa O, boga revčka, oba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:16:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dajte mi povedat kaj naj danes kuham???? Nimam ideje, ne volje tak da bi kaj na hitro. Toda kaj??????? jaz bom danes skadke makarone (z jabolki ; če katera to pozna) O, tega pa ne poznam: kako pa to narediš in kakšen je okus? izi ko pasulj - skuhaš makarone in odcediš, - olupiš jabolja in jih naribaš, Potem pa daš v posodo plast testenin, čez daš plast jabolk in posuješ s sladkorjem (in to jaz naredim v cca.3-4ih plasteh). Na vrhu pa dam jaz še koščke margarine in vse kupaj postavim na štedilnik za cca. pol ure, toliko, da se margarina na vrhu stopi in pricurlja skozi in da se jabolka malce zmehčajo. Je pa bolj sladek okus. Meni je ful všeč. To je moja stara mama delala včasih in sem kot otrok imela zero rada. Pa ful je hitro pripravljeno Hvala za recept, sem ga skopirala Upam, da ti bo všeč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:35:57
|
|
|
|
hijenca
|
Evo, midva sma nazaj. Okno zmontirano, eno premontirano in popravljeno,... Videk je bil priden. Tam na parceli imamo eno staro hojico in ker so mi skoraj roke odpadle, ko sem ga držala, sem ga dala malo v hojico in to je bilo veselje, kar šetal se je po hiši, nisem mogla verjet. Škoda, da nimam doma prostora, da bi mu jo nabavla .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:37:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* LUČKI ZA 8 in ERAZMU ZA 9 MESECEV VSE NAJ NAJ!!! Še od naju z Vidkom!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:38:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? bo treba mal po netu pobrskat če kej piše. si že kej iskala? Klikni še 1x na temo, ki sem jo tam odprla, že vse piše... Še tule bom napisala: banda res na vse pretege spodbuja krajo - beri: lažno samohranilstvo... SE MILJONKRAT PODPISEM!!!!!!!!!!!!!! BANDA POKVARJENA !!!!!!!!!! Ampak država prav spodbuja. Si bo treba nekaj namislit, da bomo preživeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:46:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: vidim da si cist na Gibonia mahnjena No meni ne potegne, ti pa kar uzivaj Jaz mu pa včasih rada prisluhnem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:48:38
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@ res je, da je država ravno v času krize spremenila pravilnik o merilih za OZZ. najslabše pri tem pa izpadejo občine, ker morajo veliko občanom zavrniti plačevanje OZZ, ker se po novem upoštevajo vsi družinski dohodki! več: pravilnik upam, da sem ti kaj pomagala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? Ce nimas nobenega dohodka ti OZZ placa obcina, saj tako je bilo se pred kakim letom... Ne vem, kako je s tem - glede na to, da sem solastnica stanovanja, v katerem živimo. Si solastnica toda nimas dohodka... Jaz si placujem sama, zato ker kasiram najemnino, drugace pa bi kot lastnica stanovanja ampak brez dohodka bila upravicena, da mi placuje obcina... tako je bilo takrat ko sem jaz te papirje rihtala... Vprasaj na obcini.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:56:08
|
|
|
|
suzy85
|
špelin@, še ena pomoč: zakon o spremembah... , objavljen 25.7.2009, na katerega se nanaša zgornji pravilnik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 12:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: vidim da si cist na Gibonia mahnjena No meni ne potegne, ti pa kar uzivaj Jaz mu pa včasih rada prisluhnem Jaz pa trenutno zelo rada poslusam tega klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:00:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, midva sma nazaj. Okno zmontirano, eno premontirano in popravljeno,... Videk je bil priden. Tam na parceli imamo eno staro hojico in ker so mi skoraj roke odpadle, ko sem ga držala, sem ga dala malo v hojico in to je bilo veselje, kar šetal se je po hiši, nisem mogla verjet. Škoda, da nimam doma prostora, da bi mu jo nabavla . za pridne monterje in še bolj pridnega Videka! Boš pa v novi hišici imela za naslednjega čmrlja več prostora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 13:03:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: vidim da si cist na Gibonia mahnjena No meni ne potegne, ti pa kar uzivaj Jaz mu pa včasih rada prisluhnem Jaz pa trenutno zelo rada poslusam tega klik Zelo lepa pesem, pa simpatičen pevec. Če pa ne vem o čem poje, sigurno o ljubezni, ampak dalje pa sem v temi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?