Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:52:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moje stanje ne dopušča branja za nazaj zato bom kar vskočila na repu. Bolje, da ne bereš za nazaj Ja, sam res, ker drugače nas lahko doletijo kakšne sankcije čaki, čaki, a ve to namenoma, da grem brat , a?? Kaj ste ga pa sračkele??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:54:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moje stanje ne dopušča branja za nazaj zato bom kar vskočila na repu. Bolje, da ne bereš za nazaj Ja, sam res, ker drugače nas lahko doletijo kakšne sankcije čaki, čaki, a ve to namenoma, da grem brat , a?? Kaj ste ga pa sračkele??
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:54:29
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje Sem bla včr tko zbita ko smo pršli domov da sem samo še posteljo vidla in sva šla z mojim kar spat Nabavla sem ful cotk za Laro,je še njen botrček dal nama 60 e da ji bova kej kupla in pol sem res zagonila vse v H&M-kje pa drugje A kej novga dogaja? NIsem v stanju za nazaj brat k mala skoz neki tečka in res ne morem Špelina je bioenergetik kej pomagal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:54:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moje stanje ne dopušča branja za nazaj zato bom kar vskočila na repu. Bolje, da ne bereš za nazaj Ja, sam res, ker drugače nas lahko doletijo kakšne sankcije čaki, čaki, a ve to namenoma, da grem brat , a?? Kaj ste ga pa sračkele?? babji grem pobrat cunje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:55:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo Anitka jz pa zdele tole poslušam: KLIK
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:56:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tiana, čestitke še z moje strani!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:58:21
|
|
|
|
špelin@
|
A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 9:59:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** ss: Dobra si ... da se potepas. A ni mraz?? Smo bili pri pra babici od Mance. Drugače smo šli pa z avtom ker ni tako blizu. Ah pravo polrtje v primerjavi z tednom dni nazaj , saj je bilo včeraj kar 8 stopinj čez dan. Trenutno pa kaže zumaj slabe 3 stopinje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:00:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi prvo rundo, jst se mu bom pa tud mal pridružla. Ti kar. Aja pa za U madonca, sploh nism opazla da sm končno pršla na 1000ko oz. sm že čez. Hehehe, hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:00:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:00:54
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, Gregi je mrknil, grem si hitro nekaj za jest vzet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:01:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje. po katerih kriterijih se ve odločate h kateremu staršu boste vpisale otroka - za dohodnino. kaj se bolj splača oz. kako veš kaj se ti splača? pri nas je vpisana pri atiju, ker mami tako ali tako nima službe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:03:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, še ena slikca mojga Vidka z "mlečnimi brkicami": Zdej grem pa pred TV gledat: Mlade mamice na Kanalu A. Pridem voščit še lahko noč. Joj men je pa tolk simpatičen tale tvoj sonček Hvala, men se pa tvoja Manca zdi tud tko cort. Da ne bo pomote, tud od ostalih čvekic so vaši men tko cukrasti. Jst sm itak tko navdušena nad takmi majhnimi piškotki. Pa čeprav mi tale včasih živčke nakravžla mi ne vzame volje, da neb mela še enga la pa več.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.1.2009 10:05:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:11:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno vprašanje. po katerih kriterijih se ve odločate h kateremu staršu boste vpisale otroka - za dohodnino. kaj se bolj splača oz. kako veš kaj se ti splača? pri nas je vpisana pri atiju, ker mami tako ali tako nima službe morva preračunat kdo ima več prihodkov, men je tale porodniška malo zmnajšala. dans bom znorela s te laptopom, ker dela kot polž
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:13:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tile živčki od BC... Ob kakšnem znesku nakupa se jih dobi? Mislim, da je bilo za 10 €, samo čisto 100% nisem. Hudiča, potem so mojega dedca nategnili za precej veliko teh nalepk... Mene tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:14:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:15:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V takem položaju moja frača spi in se dobre volje zbudi. o še ena rdečeličnica ful je simpatična mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:16:33
|
|
|
|
mya26
|
Živjo čvekice! Jaz imam dobre novice. Včeraj smo bili pri alergologu in je ponovila test za jajce in sojo, zraven pa je dala še jagodo in pomarančo. In smo na vse negativni. Tko da nisem več na dieti brez jajc. Zdej si bom dala duška in par dni jedla vse prepovedano sladoled,... včeraj mi je možek že napravil creme brulee, ampak ni bil čist ta prav tako da bomo danes verejtno preizkusli nov recept Pol se moram pa počas odločit in začet spet hujšat, tko za res, ker zdej bo pa tud počas že služba in pomlad in ful bi si kupla kaj novega ampak bi rada prej shujšala, da ne zapravim ful denarja pol shujšam in je treba še enkrat v nabavo. Na plesne še hodim in mi je super, čeprav me ful zmatrajo. Ampak sej to je itak dobr Sem vidla da se pogovarjate o dohodnini in o tem kdo naj prijavi otroka. Če imata približno enako plačo je vseeno, če ima en ful višjo naj jo tisti prijavi. tisti ki pade v višji razred obdavčitve, se mu ta del zmajša. V najvišjem razredu je davek 41% in če se ti tukaj zniža za 2066. npr. če imaš 5000E v tem razredu plačš 41% od 5000, če upoštevaš otroka pa41% od 2934 in ne od 5000E. Če pa si v nižjem razredu je ta procent 27% Mal več pozornosti je treba pri tistih ki so na meji med 41% in 27%. Mogoče pol pol, ali pa pri tistih ki imajo 2 ali več otrok. Malo več si lahko preberete na KLIK Je pa to za 2007, tako da bo lestvica malo drugačna letos. Lepo se imejte! A se kej dobite?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:17:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? bo treba mal po netu pobrskat če kej piše. si že kej iskala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:23:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... ojoj a tako pozno, bogica pa kaj kaže, da bo lahko prihajal prej iz službe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:24:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? bo treba mal po netu pobrskat če kej piše. si že kej iskala? Klikni še 1x na temo, ki sem jo tam odprla, že vse piše... Še tule bom napisala: banda res na vse pretege spodbuja krajo - beri: lažno samohranilstvo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:24:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** pa kaj kaže, da bo lahko prihajal prej iz službe? Ne. Danes se je en umetnik še povozil z viličarjem (sam sebe!) in je še 1 človek manj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:27:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V takem položaju moja frača spi in se dobre volje zbudi. o še ena rdečeličnica ful je simpatična mala Lohk rečem sam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:28:06
|
|
|
|
špelin@
|
Grem malo gledat TV, da se zamotim. Sem preveč žalostna in jezna, da bi lahko kaj pojedla Mater, ena pi.č.ka, ki živi s partnerjem in nista poročena, se pa krasno šlepa, prijavljena pri starših kot samohranilka, in dobiva otr. dod. + soc. pomoči več kot njen dedec plače. Pa še vrtec za starejšega otroka ima zastonj. Mi smo pa itak bogataši, ker z moževo BAJNO plačo presegamo slavni cenzus na CSD... Eh, že Gregi joka...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.1.2009 10:29:00 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 22.1.2009 10:38:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? bo treba mal po netu pobrskat če kej piše. si že kej iskala? Klikni še 1x na temo, ki sem jo tam odprla, že vse piše... Še tule bom napisala: banda res na vse pretege spodbuja krajo - beri: lažno samohranilstvo... aha, sem šla zdej še 1 brat. prej je bil samo še en post za tvojim banda ušiva, to je vse kar lahko rečem
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?