Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:31:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:32:04
|
|
|
|
tally
|
barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:32:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. našo je odneslo v krtovo deželo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:32:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:32:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. tole pa zveni znano,kam pa greste, in za koliko ljudi in za koliko časa je teh 105 € 7 dni, Moravske, 6 ljudi A v Prekmurski vasi?? jp, delamo ponovitev od lani le v drugem apartmaju 105 € za koliko dni? To bo sindikalna cena,ha? "invalidska"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat A ima FB kaj zraven?? častna pionirska da ne . Dejte mi povedat se je Naty kej oglasila, sta z Žanom že doma? Pa Katy in Lara sta tudi že doma, a ne? Kaj pa se je s tvojo navezo z Naty zgodilo? ehhh kaj pa vem, verjetno vsega po malem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:33:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. našo je odneslo v krtovo deželo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:33:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. HB ti bo vsaj potem celo noč spal, čeprav trenutno še ponočuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:33:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. tole pa zveni znano,kam pa greste, in za koliko ljudi in za koliko časa je teh 105 € 7 dni, Moravske, 6 ljudi A v Prekmurski vasi?? jp, delamo ponovitev od lani le v drugem apartmaju 105 € za koliko dni? To bo sindikalna cena,ha? "invalidska" zdaj se hacaš,al kak...ne res za koliko dni, verjetno to ni prek ke agencije?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:33:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat A ima FB kaj zraven?? častna pionirska da ne . Dejte mi povedat se je Naty kej oglasila, sta z Žanom že doma? Pa Katy in Lara sta tudi že doma, a ne? Kaj pa se je s tvojo navezo z Naty zgodilo? ehhh kaj pa vem, verjetno vsega po malem vse si povedala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:34:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. HB ti bo vsaj potem celo noč spal, čeprav trenutno še ponočuje Ja upam, da ga ne bo ta presneti kašelj matral
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:34:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. tole pa zveni znano,kam pa greste, in za koliko ljudi in za koliko časa je teh 105 € 7 dni, Moravske, 6 ljudi A v Prekmurski vasi?? jp, delamo ponovitev od lani le v drugem apartmaju 105 € za koliko dni? To bo sindikalna cena,ha? "invalidska" zdaj se hacaš,al kak...ne res za koliko dni, verjetno to ni prek ke agencije? 7 dni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:34:59
|
|
|
|
tally
|
špelin@ a Gregi spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:35:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. tole pa zveni znano,kam pa greste, in za koliko ljudi in za koliko časa je teh 105 € 7 dni, Moravske, 6 ljudi A v Prekmurski vasi?? jp, delamo ponovitev od lani le v drugem apartmaju 105 € za koliko dni? To bo sindikalna cena,ha? "invalidska" zdaj se hacaš,al kak...ne res za koliko dni, verjetno to ni prek ke agencije? Preko Zveze borcev imajo na redne cene 40% popust - tako bosta šla moja starša Ampak pride vseeno več kot pri barbaw.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:35:36
|
|
|
|
Anitka
|
Barbaw in Estrella a back up gre name ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:35:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. HB ti bo vsaj potem celo noč spal, čeprav trenutno še ponočuje Ja upam, da ga ne bo ta presneti kašelj matral Kako je bilo pa čez dan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:35:48
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika ni preko agencije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:36:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally špelin@ a Gregi spi? Ja. Vmes je sicer 2x rabil sok in dudko, ampak ni sile.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:36:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. HB ti bo vsaj potem celo noč spal, čeprav trenutno še ponočuje Ja upam, da ga ne bo ta presneti kašelj matral Kako je bilo pa čez dan? Saj ni ne vem koliko kašljal, le fajn hripav je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:37:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally špelin@ a Gregi spi? Ja. Vmes je sicer 2x rabil sok in dudko, ampak ni sile. Upam, da bo noč mirna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:37:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally rezultat Emilijnega tečnarjenja :sedi v pojstlici in veselo gleda naokoli Mi smo še tudi pokonci, čperav smo bili malo prej že na smrt utrujeni. HB ti bo vsaj potem celo noč spal, čeprav trenutno še ponočuje Ja upam, da ga ne bo ta presneti kašelj matral Kako je bilo pa čez dan? Saj ni ne vem koliko kašljal, le fajn hripav je. Upam, da bo čez noč revež imel mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:37:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw in Estrella a back up gre name ? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:37:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. tole pa zveni znano,kam pa greste, in za koliko ljudi in za koliko časa je teh 105 € 7 dni, Moravske, 6 ljudi A v Prekmurski vasi?? jp, delamo ponovitev od lani le v drugem apartmaju 105 € za koliko dni? To bo sindikalna cena,ha? "invalidska" zdaj se hacaš,al kak...ne res za koliko dni, verjetno to ni prek ke agencije? Preko Zveze borcev imajo na redne cene 40% popust - tako bosta šla moja starša Ampak pride vseeno več kot pri barbaw. Lani je plačala moja firma pa je prišlo nekaj čez 470 eur za teden dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:37:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally špelin@ a Gregi spi? Ja. Vmes je sicer 2x rabil sok in dudko, ampak ni sile. [/quote upam da bo današnja nč podobna včerajšnji ali celo boljša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:37:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw in Estrella a back up gre name ? Ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?