Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:21:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat A ima FB kaj zraven?? častna pionirska da ne . Dejte mi povedat se je Naty kej oglasila, sta z Žanom že doma? Pa Katy in Lara sta tudi že doma, a ne? Za Naty* žal jaz ne vem katy82 in Lara sta že doma, ampak imata noro. Čaka, da se mala umiri in zaspi, potem bo mogoče lahko prišla gor. Ej, kakšne barve avto sta kupila? zaščitna barva McLaren
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:21:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanc, tisti, ki maha iza compa čupko in Taja ksj na desni strani tam ko so prikazane zadnje objave so bili samo naši avatarji kot vedno ob tem času aha, nisem skapirala, kaj bi naj to blo...lepo ...ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:22:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja aha, sem mislila, ej pogledam gor, pa samo neka Čmrlika prijavljena vse smo v ilegali pa zakaj ,zdaj grem še jaz.... jaz sem vidla od drugih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. kaaaaaj???????? Estrella ajmo i mi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:22:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanc, tisti, ki maha iza compa čupko in Taja ksj na desni strani tam ko so prikazane zadnje objave so bili samo naši avatarji kot vedno ob tem času aha, nisem skapirala, kaj bi naj to blo...lepo ...ne? 1 post več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:23:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja aha, sem mislila, ej pogledam gor, pa samo neka Čmrlika prijavljena vse smo v ilegali pa zakaj ,zdaj grem še jaz.... jaz sem vidla od drugih i ne daj bože, da bi bila kaj slabša, še ti skok v ilegalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:23:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* zaščitna barva McLaren blond
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:23:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanc, tisti, ki maha iza compa čupko in Taja ksj na desni strani tam ko so prikazane zadnje objave so bili samo naši avatarji kot vedno ob tem času aha, nisem skapirala, kaj bi naj to blo...lepo ...ne? 1 post več Kaj?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:23:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja aha, sem mislila, ej pogledam gor, pa samo neka Čmrlika prijavljena vse smo v ilegali pa zakaj ,zdaj grem še jaz.... jaz sem vidla od drugih i ne daj bože, da bi bila kaj slabša, še ti skok v ilegalo niti zamislit si ne morem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:23:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se spomnite mamice z osmerčki. Sem brala na netu, da ima še 6 otrok od prej. Zdaj jih ima 14. Ni pričakovala, da se bo toliko zarodkov ohranilo in razvijalo, splavit pa jih ni hotela, ker jih ni hotela ubiti. Ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* zaščitna barva McLaren blond srebrne puščice Ring a bell??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a si že furala novo pridobitev??? jaaaaaaaaaaaaa, superca je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanc, tisti, ki maha iza compa čupko in Taja ksj na desni strani tam ko so prikazane zadnje objave so bili samo naši avatarji kot vedno ob tem času aha, nisem skapirala, kaj bi naj to blo...lepo ...ne? 1 post več Kaj? zdaj sem razumela , lahko mi pa odgovoriš , da bo še en post več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanc, tisti, ki maha iza compa čupko in Taja ksj na desni strani tam ko so prikazane zadnje objave so bili samo naši avatarji kot vedno ob tem času aha, nisem skapirala, kaj bi naj to blo...lepo ...ne? 1 post več Kaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A se spomnite mamice z osmerčki. Sem brala na netu, da ima še 6 otrok od prej. Zdaj jih ima 14. Ni pričakovala, da se bo toliko zarodkov ohranilo in razvijalo, splavit pa jih ni hotela, ker jih ni hotela ubiti. Ojej evo back up je tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a tako slabo nam gre, da smo iz dedcev prešaltale na žvali?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* zaščitna barva McLaren blond srebrne puščice Ring a bell?? nisem več blond
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally piščanc, tisti, ki maha iza compa čupko in Taja Smo že čisto "despret" čmrlika: moj je tud odpovedal in leži oz. dremlje na kavču. Ga je Alja očitno zdelala, čeprav sta spala 2h skupaj popoldan A si ju kdaj slikala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat A ima FB kaj zraven?? častna pionirska da ne . Dejte mi povedat se je Naty kej oglasila, sta z Žanom že doma? Pa Katy in Lara sta tudi že doma, a ne? Kaj pa se je s tvojo navezo z Naty zgodilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:24:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja aha, sem mislila, ej pogledam gor, pa samo neka Čmrlika prijavljena vse smo v ilegali jaz ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:25:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat A ima FB kaj zraven?? častna pionirska da ne . Dejte mi povedat se je Naty kej oglasila, sta z Žanom že doma? Pa Katy in Lara sta tudi že doma, a ne? Za Naty* žal jaz ne vem katy82 in Lara sta že doma, ampak imata noro. Čaka, da se mala umiri in zaspi, potem bo mogoče lahko prišla gor. Ej, kakšne barve avto sta kupila? zaščitna barva McLaren Aha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:25:32
|
|
|
|
Anitka
|
Madona ste spet naspidirane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:25:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. tole pa zveni znano,kam pa greste, in za koliko ljudi in za koliko časa je teh 105 €
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* zaščitna barva McLaren blond srebrne puščice Ring a bell?? jp
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:26:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja jaz sigurno ne, saj že tukaj komaj folgam . Barbaw: greš v toplice? Blagoooorrrrr jaz bi tudi , samo zdaj ko sva toliko v limitu, nema šanse nikamor do poletjem A ti šepnem, da me pride apartma za 6 oseb 105 eur, pa še ne vem, če ga bom jaz plačala ali bo ati častil. kaaaaaj???????? Estrella ajmo i mi Ja, bi šla , samo jaz v kopalke ne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?