Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:05:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat Zvečer je največ dogajanja. Popoldne se da vse nadoknadit, potem pa .... Moraš vskočit pa je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:05:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, pozabila povedat: danes je Gregi v 5 minutah 2x rekel MAMA Saj vem, da ni bilo zavestno, ampak takooooooooo lepo je zvenelo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:05:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale ima istega frizerja kot čupko. (ne zamerit) pa moji taji tud ta frizer kdaj petardo v glavo vrže...(glej fotke v avatarju-)---
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:05:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne vem, če sem omenjala, da ima naš vaški vrtec 2 skupini. Ena je od 2-4 leta, druga 4-6. Jaka je imel ful prijateljev, ki so vsi lani dopolnili 4 ali 5 let in so šli v drugo skupino. Zdaj pa je še sredi leta odšla v veliko skupino punčka, ki je tudi dopolnila 5 let. Ostal je brez vseh prijateljev, z mlajšimi in celo z isto starimi pa se ne igra, ker ne najde skupnega jezika. Niso na isti mentalni ravni. Mi je prav hudo za njega, ker je jesen še daleč. Ja malo se bo vleklo, a bo že pregural. Andražu se je zgodilo podobno. Ko je prišel v skupino je bil star malo manj kot 3 leta in se je družil z 4,5,6 letniki in oni so šli v šolo in vsak let je bilo slabše za njega. Ko je bil s satrejšimi v družbi se je zelo veliko naučil, potem se mi zdi, da je kar stagneral zadnje leto Sedaj je spet bolje ko je v šoli in so skupaj z 2 in 3 razredom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:05:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Zdaj bi lahko častno pomagala pisat do 200-ke!!!!!! se trudim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:05:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas. ma sem jo mogla celo preobleči, še vedno mal driska
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:06:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ob tejle sem se spomnila na AT. Tole sem objavila nekaj strani nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:07:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas. Pol bom jaz dobila ju3, ker morajo preposlati iz Medvod Kaj si še vedno uradno v Medvodah? Ja, ne da se mi menjat dokumentov Saj bom šla, ker mi že malo preseda vse skupaj. Kje pa je Mr. Mafiozar danes????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:07:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se mi zdi, da je Tally prehitro odprla naslednji del. Sem bila prepričana, da bo teh nekaj strani mačji kašelj. jaz tudi, zdej mi je prav žal bi ga lahko kasneje pa lepše, danes se mi je ful mudilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:07:51
|
|
|
|
Čmrlika
|
evo ,sem prišla pogledat kaj delate, pa sem bla presenečaena ker smo še tu? A vam ni za čvekat? Me je moj dal na ignore....beri spi v dnevni na kavču, meni pa dolg cajt Tajo pa nekaj nemirni spane c daje, pa še raje ne grem ajat, ker mi je pol fu lhuje če me prebudi, ko jaž že trdno ajam........ slikice živali, pa neke "pustne maske" a tak slabo nam gre...hehe...kaj pa naj jaz prispevam za 13-tko... ma ta post je že nekaj , ha?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ob tejle sem se spomnila na AT. Tole sem objavila nekaj strani nazaj. svetovnaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:08:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem pozabila povedat, da je moj sine dobil danes prvo nalepko za bralno značko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:08:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
- Se lahko grem malo s smajliji igrat spet?
-
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:08:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat Zvečer je največ dogajanja. Popoldne se da vse nadoknadit, potem pa .... Moraš vskočit pa je. Mene tud ja...be tole kar vskoči. Nekako težko se vklopim v debato,ker moram za nazaj mal prečekirat in potem zaostajam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:09:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne vem, če sem omenjala, da ima naš vaški vrtec 2 skupini. Ena je od 2-4 leta, druga 4-6. Jaka je imel ful prijateljev, ki so vsi lani dopolnili 4 ali 5 let in so šli v drugo skupino. Zdaj pa je še sredi leta odšla v veliko skupino punčka, ki je tudi dopolnila 5 let. Ostal je brez vseh prijateljev, z mlajšimi in celo z isto starimi pa se ne igra, ker ne najde skupnega jezika. Niso na isti mentalni ravni. Mi je prav hudo za njega, ker je jesen še daleč. Ja malo se bo vleklo, a bo že pregural. Andražu se je zgodilo podobno. Ko je prišel v skupino je bil star malo manj kot 3 leta in se je družil z 4,5,6 letniki in oni so šli v šolo in vsak let je bilo slabše za njega. Ko je bil s satrejšimi v družbi se je zelo veliko naučil, potem se mi zdi, da je kar stagneral zadnje leto Sedaj je spet bolje ko je v šoli in so skupaj z 2 in 3 razredom Meni se ne zdi, da bi stagniral, ampak da gre na raven ostalih 3-letnikov, ki jih ima v skupini. Ne vem no, ampak meni se njegovi vrstniki v vrtcu zdijo kot mali dojenčki. Ne vem ali jih tako vzgajajo, sem jaz prezahtevna,......
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:10:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas. ma sem jo mogla celo preobleči, še vedno mal driska bogica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:10:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas. Pol bom jaz dobila ju3, ker morajo preposlati iz Medvod Kaj si še vedno uradno v Medvodah? Ja, ne da se mi menjat dokumentov Saj bom šla, ker mi že malo preseda vse skupaj. Kje pa je Mr. Mafiozar danes???? To veš, da jih moraš po zakonu, ker te lahko uglobijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:10:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:11:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat Zvečer je največ dogajanja. Popoldne se da vse nadoknadit, potem pa .... Moraš vskočit pa je. Mene tud ja...be tole kar vskoči. Nekako težko se vklopim v debato,ker moram za nazaj mal prečekirat in potem zaostajam jaz tudi brzinsko berem za nazaj, ker sem firbčna če pa je preveč pa kar vskočim, tako bo tudi po toplicah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:11:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? nema goljufanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:12:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? ne ne danes je bolj na izi, sploh ne vem če bom dočakala 13-tko da ne bom šla prej spat lepe slikice v avatarju, sem vidla da imate tudi vi frizuro na juriš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:12:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tole je sumljivo, da niste vež e vsev 13-tki? ne ne danes je bolj na izi, sploh ne vem če bom dočakala 13-tko da ne bom šla prej spat lepe slikice v avatarju, sem vidla da imate tudi vi frizuro na juriš danes ne bo 13-ke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:13:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
ha evo eno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:13:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ne vem, če sem omenjala, da ima naš vaški vrtec 2 skupini. Ena je od 2-4 leta, druga 4-6. Jaka je imel ful prijateljev, ki so vsi lani dopolnili 4 ali 5 let in so šli v drugo skupino. Zdaj pa je še sredi leta odšla v veliko skupino punčka, ki je tudi dopolnila 5 let. Ostal je brez vseh prijateljev, z mlajšimi in celo z isto starimi pa se ne igra, ker ne najde skupnega jezika. Niso na isti mentalni ravni. Mi je prav hudo za njega, ker je jesen še daleč. Za Jaka je verjetno najtežje, ker je bil ob prijatelje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:13:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat Zvečer je največ dogajanja. Popoldne se da vse nadoknadit, potem pa .... Moraš vskočit pa je. Mene tud ja...be tole kar vskoči. Nekako težko se vklopim v debato,ker moram za nazaj mal prečekirat in potem zaostajam jaz tudi brzinsko berem za nazaj, ker sem firbčna če pa je preveč pa kar vskočim, tako bo tudi po toplicah Sem ti kar mal fovš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?