Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:50:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, upam, da bo Emilija vsaj potem res trdno spala, ko se bo odločila, da mrkne ma jaz sem navajena da ona mrkne okrog 20-20.30 in spi do jutra pa mi je tole mal čudno. prej je bila ful zaspana zdej pa dela deeeee, ataaaaaaa Potem pa naj jo kar ata zrihta, če ga kliče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:50:05
|
|
|
|
tally
|
raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:50:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally; a isto?No, tega nisem vedela. ja isto jaz tudi nisem vedla da pri vas rečete tko še dobro, da imamo RR Mene je moj opomnil, da je danes rok za oddajo za vzdrževane družinske člane pa sem mu povedala, da sem na RR zvedela in opravila že 14 dni nazaj. Sem si danes naredila izračun in bi mogla dobit nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:51:59
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, pozabila povedat: danes je Gregi v 5 minutah 2x rekel MAMA Saj vem, da ni bilo zavestno, ampak takooooooooo lepo je zvenelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:52:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, pozabila povedat: danes je Gregi v 5 minutah 2x rekel MAMA Saj vem, da ni bilo zavestno, ampak takooooooooo lepo je zvenelo Še hitro bo zavestno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:52:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:53:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally; a isto?No, tega nisem vedela. ja isto jaz tudi nisem vedla da pri vas rečete tko še dobro, da imamo RR Mene je moj opomnil, da je danes rok za oddajo za vzdrževane družinske člane pa sem mu povedala, da sem na RR zvedela in opravila že 14 dni nazaj. Sem si danes naredila izračun in bi mogla dobit nazaj. A tebi so že iz CSD poslali dohodke v l 2008 z odvedeno Akontacijo???Meni so iz sužbe s CSD pa še nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:53:33
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa sem pozabila povedat, da je moj sine dobil danes prvo nalepko za bralno značko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:54:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, pozabila povedat: danes je Gregi v 5 minutah 2x rekel MAMA Saj vem, da ni bilo zavestno, ampak takooooooooo lepo je zvenelo se ti revček odkupuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:54:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally; a isto?No, tega nisem vedela. ja isto jaz tudi nisem vedla da pri vas rečete tko še dobro, da imamo RR Mene je moj opomnil, da je danes rok za oddajo za vzdrževane družinske člane pa sem mu povedala, da sem na RR zvedela in opravila že 14 dni nazaj. Sem si danes naredila izračun in bi mogla dobit nazaj. A tebi so že iz CSD poslali dohodke v l 2008 z odvedeno Akontacijo???Meni so iz sužbe s CSD pa še nič Iz službe sem dobila v torek od csd pa danes. Itak ti CSD vse odvaja oz ....., tisto v službi šteje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:55:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem pozabila povedat, da je moj sine dobil danes prvo nalepko za bralno značko. Naš mora povedat še 3 pesnmice, pa še kar odlaša Dobro, da si me spomnila, ju3 bova zaorala v pesmice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:55:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:56:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem pozabila povedat, da je moj sine dobil danes prvo nalepko za bralno značko. Naš mora povedat še 3 pesnmice, pa še kar odlaša Dobro, da si me spomnila, ju3 bova zaorala v pesmice Ko sem spraševala na začetku leta so mi rekli, da je premajhen. Zdaj je pa kar naenkrat dovolj velik. Bova pa še kakšno knjigico prebrala, ker jih obožuje. Da ne omenjam kako se nauči pesmice. Sicer ne vem kako je pri drugih ampak on zna veliko pesmic, pa ful hitro si jih zapomne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:57:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem pozabila povedat, da je moj sine dobil danes prvo nalepko za bralno značko. Naša velika pika ima še 2 pesmici na dolgu, jutri morava v knjižnico!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:57:53
|
|
|
|
barbaw
|
Se mi zdi, da je Tally prehitro odprla naslednji del. Sem bila prepričana, da bo teh nekaj strani mačji kašelj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 21:58:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem pozabila povedat, da je moj sine dobil danes prvo nalepko za bralno značko. Naša velika pika ima še 2 pesmici na dolgu, jutri morava v knjižnico!!! Jaz pa moram poklicat kdaj moram vrnit knjige, ker sem založila listek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:00:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas. Pol bom jaz dobila ju3, ker morajo preposlati iz Medvod
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:01:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se mi zdi, da je Tally prehitro odprla naslednji del. Sem bila prepričana, da bo teh nekaj strani mačji kašelj. Kaj čmo, se zalomi tudi najboljšim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:01:33
|
|
|
|
barbaw
|
Ne vem, če sem omenjala, da ima naš vaški vrtec 2 skupini. Ena je od 2-4 leta, druga 4-6. Jaka je imel ful prijateljev, ki so vsi lani dopolnili 4 ali 5 let in so šli v drugo skupino. Zdaj pa je še sredi leta odšla v veliko skupino punčka, ki je tudi dopolnila 5 let. Ostal je brez vseh prijateljev, z mlajšimi in celo z isto starimi pa se ne igra, ker ne najde skupnega jezika. Niso na isti mentalni ravni. Mi je prav hudo za njega, ker je jesen še daleč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:02:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:03:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally raje ne povem kaj je Emilija naredila v pleničko , jo moram it previt Ni čudno, da ni mogla spat, če jo je revčko tiščalo v trebuščku. Tudi naš ga je pred spanjem krepko nakidal Estrella*, danes je prišla pošta s CSD, vsaj pri nas. Pol bom jaz dobila ju3, ker morajo preposlati iz Medvod Kaj si še vedno uradno v Medvodah?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:03:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se mi zdi, da je Tally prehitro odprla naslednji del. Sem bila prepričana, da bo teh nekaj strani mačji kašelj. Kaj čmo, se zalomi tudi najboljšim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:03:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Zdaj bi lahko častno pomagala pisat do 200-ke!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 22:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Vas zanima na kateri strani berem , no na 180, in dam osveži in kaj vidim 194 stran ne grem se več Mi pravimo šele na 194 ja vidim, da jamrate , sam jaz enostavno ne sfolgam več, čez dan itak vedno nekaj dogaja, zvečer pa ne sfolgam vsega prebrat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?