špelin@
|
Ta sončna, za Manco. Estrella*, joj, bogi tast kasso, srčica zlata, pazi nase, lepo te prosim hijenca, oba z Vidkom sta res revčka, pozdravita se barbaw, najlepša hvala za tvojo pomoč , sem bolj že pri obupanih, ker sem toliko prijemov že preizkusila in to ne le po 1x enega, ampak večkrat istega, tako da res nimam več idej Resnično ti bom hvaležna, če se lahko pozanimaš zame Poznam žal samo 1 otroško psihologinjo, ki je narejena po takem bolj na "izi" sistemu in pametna, da glava peče - sem jo spoznala na sistematskem za malo piko. Vse je bilo super, mala komunikativna, obvladala vse, ljubeča ipd., potem pa ženska izpolnjuje formular za statistiko in ji povem, da imam 3 otroke. In ona začne, da se moram vsakemu posebej posvečat, da ne bodo občutili razlik, da si moram vzeti po 1 uro na dan za vsakega posebej, brez drugih 2, blablabla... Ej, halo, da bi jo mahnila nekam!!! Glede na to, da sem sama za vse 3, jih pač dopolnjujem. In nobenemu ne manjka moje pozornosti in ljubezni, noben ni ljubosumen na drugega in se imamo vsi radi. Po njenem bi morala triurno kolobariti in po 2 naganjati stran ali kaj?! Zato si težko predstavljam svoj pogovor s tako psihologinjo, da mi potem začne razlagat načine uspavanja, ki jih že poznam in v dani situaciji enostavno ne delujejo (božanje, petje, ninica, redne ure, rituali, umirjanje, nežna glasba, medla svetloba, zibanje,...), na koncu pa ostanem brez kakšne nove ideje za rešitev problema in me bi imela še za prepametno, ker bi ji na vse to rekla, da sem že večkrat poskusila
|