|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
28.1.2009 16:25:03   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

A se splača divjati po cestah? 

http://bilgalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=22034

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grozno user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.1.2009 16:32:46   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan!

Kako kaj? Mi je šele sedaj uspelo priti na RR-jo in upam, da ne bo Gal že kar takoj vstal.

Mi smo v redu, vreme pa je za popeniti. Grem zdaj malo brat in komentirat za nazaj,

user posted image
Hja meni ker dan sploh ne znese, me mala včasih na polno zaposli , kak fajn se je igrat s smeškoti.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.1.2009 16:34:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O naši noči in nespanju ne bom, ker je bilo še huje kot doslej, sem podrta do konca user posted image

Ojoj, sploh ne vem več kaj naj ti napišem v tolažbo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se prijateljica naša in res upam, da bo kmalu konec te more.

Barbaw user posted image user posted image user posted image še za - 0,5 kg.

Estrella vi se pa še kar mučite s to GHuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.1.2009 16:35:59   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

dobro jutro!

meni pa je noč vzela vso moč, in ne morem nič brat za nazaj, mogoče kasneje. e sedet ne morem tu zraven.......grrrrruser posted image  sem dobila ta rdečo in me takooooooooooo zvija da brezveze, križ mi bo pa itak vtrgalo...

user posted image user posted image user posted image user posted image , da te neha mučit.

no, vsaj Taja je spet lepo ajala user posted image user posted image user posted image

Pridna Tajauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.1.2009 16:38:36   
špelin@
Ta sončna, user posted image  za Manco.

Estrella*, joj, bogi tast user posted image  user posted image

kasso, srčica zlata, pazi nase, lepo te prosim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hijenca, oba z Vidkom sta res revčka, pozdravita se user posted image user posted image user posted image user posted image

barbaw, najlepša hvala za tvojo pomoč user posted image , sem bolj že pri obupanih, ker sem toliko prijemov že preizkusila in to ne le po 1x enega, ampak večkrat istega, tako da res nimam več idej user posted image  Resnično ti bom hvaležna, če se lahko pozanimaš zame user posted image

Poznam žal samo 1 otroško psihologinjo, ki je narejena po takem bolj na "izi" sistemu in pametna, da glava peče - sem jo spoznala na sistematskem za malo piko. Vse je bilo super, mala komunikativna, obvladala vse, ljubeča ipd., potem pa ženska izpolnjuje formular za statistiko in ji povem, da imam 3 otroke. In ona začne, da se moram vsakemu posebej posvečat, da ne bodo občutili razlik, da si moram vzeti po 1 uro na dan za vsakega posebej, brez drugih 2, blablabla... Ej, halo, da bi jo mahnila nekam!!! Glede na to, da sem sama za vse 3, jih pač dopolnjujem. In nobenemu ne manjka moje pozornosti in ljubezni, noben ni ljubosumen na drugega in se imamo vsi radi. Po njenem bi morala triurno kolobariti in po 2 naganjati stran ali kaj?! Zato si težko predstavljam svoj pogovor s tako psihologinjo, da mi potem začne razlagat načine uspavanja, ki jih že poznam in v dani situaciji enostavno ne delujejo (božanje, petje, ninica, redne ure, rituali, umirjanje, nežna glasba, medla svetloba, zibanje,...), na koncu pa ostanem brez kakšne nove ideje za rešitev problema in me bi imela še za prepametno, ker bi ji na vse to rekla, da sem že večkrat poskusila user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.1.2009 16:40:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Da ne bom samo jamrala vam povem, da Alja plazi po vseh 4 in se vsede iz trebuha ali pa iz ležečega položaja v sedečiuser posted image user posted image

Bravo Aljauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.1.2009 16:42:25   
Anonimen
Samo na hitrco javim, da smo dobili 2 zobkauser posted image user posted image user posted image ,

več se pa javim zvečeruser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.1.2009 16:43:00   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je zvilo skoraj do bruhanja user posted image  Niti nisem zmogla do konca pogledat... user posted image user posted image user posted image  Ampak enim to enostavno ne gre do živega!!!!!!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.1.2009 16:43:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

dobro jutro!

Spali od 00 do 8.30, jaz sem se celo samo 2x zbudila ponoči, Videk je pa spal. Sem še vedno čisto zlamana, boli me vse, pa dobro bom prebolela. Videk je še skoz prehlajen, iz nosa mu teče, danes zopet malo krvi zravenuser posted image . Vročina mu je malo padla, je pa strašno slabe volje. Je skoraj nič, sedaj keks gloda, da si malo dlesni riba.

user posted image user posted image user posted image za spanje in pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vajino zdravje.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.1.2009 16:43:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Samo na hitrco javim, da smo dobili 2 zobkauser posted image user posted image user posted image ,

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.1.2009 16:46:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Pozdravljene

evo, na edavkih sem se znebila olajšave za vzdrževane članeuser posted image
hvala tilči, al katera je že takrat spomnila na to - sama se ne bi nikoli
sem se pa spet spomnila, kako ne maram formularjevuser posted image , kar trpim, ko kaj takšnega izpolnjujem

Tudi midva z dragim vse to urejava preko elektronskih obrazcevuser posted image user posted image

meni se pa danes ful vrti, že ponoči se mi je
pa se mi nikoli sicer ne
me je kar malo strah
ko je Brini duda ponoči padla na tla, sem jo šla umit v kopalnico in sem prav vijugala, pa zjutraj tudiuser posted image user posted image user posted image da ne bo kaj bolj resnega iz tegauser posted image

Čuvaj se. A si si kontrolirala kaj pritisk?user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.1.2009 16:49:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eno user posted image : z evo imava P čez 14 dni, pa ne vem ali je zdaj spet na vrsti cepljenje al je samo pregled? pa vode za pregled še zdaj nismo dali, ko ste jo nekateri že pri 6ih mesecih! user posted image

Pri 9-ih mesecih je spet na vrsti cepljenje.
Glede vode pa vsepovsod prakticirajo drugače sem ugotovila. Pri nas je še tudi nismo dali.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.1.2009 16:51:28   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
joj, pa moram spet pojmrat, moj mi je naložil obrazec za vzdrževalne člane izpolnit, pa mi nič ni jasno user posted image , in zdaj mene ne more uveljavljat, ker še nisva eno leto  na istem naslovu,al kaj mi je zdaj razlagal....po telefonu grrrrrrrrruser posted image   user posted image  user posted image  ne razumem......zgleda da rabim še en kafe ,pa kje je to prebral....user posted image user posted image user posted image
se kateri sanja ,o čem govorim?

Saj lahko vzdrževane člane samo za nekaj mesecev vpišeš. user posted image

bi tudi tako rekla, ja

izvenzakonskega partnerja ne moreš prej vpisat kot vzdrževanega družinskega člana, dokler nista 12 mesecev skupaj prijavljena. user posted image  tako mi je stric z davčne povedal. midva sma tudi mislila, da bi me moj vpisal, zdaj me bojo pa še starši, ker sem bla lansko leto še študentka.

aha, mogoče se oseba sploh ne šteje za izvenzakonskega partnerja, če nista na istem naslovu vsaj 1 leto
in ker ne šteje za izvenzakonskega partnerja, ga verjetno ne moreš prijavit, da ga vzdržuješ...

A tu seveda ne velja, ko pa smo dajali vlogo za otroški dodatek, pa te pri bogu ni nihče vprašal, kako dolgo ste skupaj prijavljeni, pa če sploh ste. tam pa seveda partner mora dat svoje dohodke vpisat. Midva sploh nisma skupaj prijavljena, jaz upam, da grem delat, da ne bom rabla še tega urejat. Ker če ne bom dobila službe, bom pop...... dobla.

Res je takouser posted image . Edina + plat  otroškega doklada je, da ga v mesecu rojstva četudi je rojen zadnjega v mesecu, dobiš za cel mesecuser posted image

Ja banda user posted image je ta naša država. user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3163
28.1.2009 16:55:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Alja je pojedla 3/4 jabolka s piškotom in 1 dcl čaja in spi že 45minut. Sem vidla rešilca pred hišo, so tasta odpeljali, ker mu je noga zatekla , bruha, vse ga boli. Ma user posted image  je ko si enkrat star. Ga pelje na pregled v Idrijo, pol šele v LJ, a človek komaj živiuser posted image user posted image user posted image  Mislim, d bomo letos imeli spet pogrebuser posted image

letos je grozno leto, sploh začelo se je obupno, najprej je umrl od user posted image  brata oče, zdej je njihova stara mama čist na koncu, me vse rakavo črevesje, včeri so bili moji na pogrebu v Avstriji, ker je umrl nek žlahtnik...mislim vse gre k vragu.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi pri nas se je leto žalostno začelo. Najprej je umrla sestrina tašča (rak na črevesju), nato moja nesojena tašča (rak trebušne slinavke). user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
28.1.2009 16:56:51   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro majčice, jaz bom pop...user posted image , celo noč smo bli brez štroma, zaj pa ga že celo dopoldan ven meče!!! Hitro kaj napišem preden bo spet tema. Sem se spravla brat pa itak samo spet čakam, bom prebrala ko se malo stabilizira.

No zaj pa raje hitro pošljem, se tipkamo kasneje user posted image

Tudi pri nas je čez dan kar naprej elektriko ven metalouser posted image user posted image

Aja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za 500 postov.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
28.1.2009 16:59:49   
Anitka

Estrella*, veš, da sploh nimam besed ob vseh izgubah, ki si jih v nekaj letih doživela user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz bom popenila, enostavno nimam več živcev za tega froca! Ravnokar je mrknil, po dooolgem trudu, ker se očitno grozno boji spanja user posted image user posted image user posted image  Pa kaj je to?! Takoj, ko postane zaspan in se začne zavedat, da bo treba zapret oči in počivat, se začne z vsemi 4 upirat in čisto znori!!! Prav bori se proti spanju, zdaj ga edino tako lahko nekako uspavam, da ga zibam v vozičku user posted image user posted image user posted image  Ni šans na rokah, ni šans v posteljici, noče pit, ker ga to uspava,... Slabše je kot z novorojenčkom user posted image user posted image user posted image  In vsak dan se bolj upira in bolj besni. Vse je ok, samo SPAT PA NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! To ni več za zdržat, no user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
A ima kako pojočo lučko, da bi ga pomirila?

Boli ga ku*** za vse pojoče lučke tega sveta!!! Sva preizkusila pojočo lučko z zajčkom, ki oddaja mehko svetlobo, zraven se zajček rahlo ziblje, potem ima eno kao televizijo, ki igra nežno pesmico, zraven se čez "ekran" počasi premikajo živali, mobile z medvedki,... Vse, kar mu samo rahlo "diši" po uspavanju, odpade user posted image  Mali je drugače ful crkljiv, se rad stiska in kar prede zraven. Ampak ko ugotovi, da postaja zaspan in ga bo "odneslo", se vse konča. Takrat se začne borba, jaz česa takega še nisem videla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če ga kdo drug uspava, počne isto?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
28.1.2009 17:00:02   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

joj, pa moram spet pojmrat, moj mi je naložil obrazec za vzdrževalne člane izpolnit, pa mi nič ni jasno user posted image , in zdaj mene ne more uveljavljat, ker še nisva eno leto  na istem naslovu,al kaj mi je zdaj razlagal....po telefonu grrrrrrrrruser posted image   user posted image  user posted image  ne razumem......zgleda da rabim še en kafe ,pa kje je to prebral....user posted image user posted image user posted image
se kateri sanja ,o čem govorim?

Saj lahko vzdrževane člane samo za nekaj mesecev vpišeš. user posted image

bi tudi tako rekla, ja

izvenzakonskega partnerja ne moreš prej vpisat kot vzdrževanega družinskega člana, dokler nista 12 mesecev skupaj prijavljena. user posted image  tako mi je stric z davčne povedal. midva sma tudi mislila, da bi me moj vpisal, zdaj me bojo pa še starši, ker sem bla lansko leto še študentka.

aha, mogoče se oseba sploh ne šteje za izvenzakonskega partnerja, če nista na istem naslovu vsaj 1 leto
in ker ne šteje za izvenzakonskega partnerja, ga verjetno ne moreš prijavit, da ga vzdržuješ...

A tu seveda ne velja, ko pa smo dajali vlogo za otroški dodatek, pa te pri bogu ni nihče vprašal, kako dolgo ste skupaj prijavljeni, pa če sploh ste. tam pa seveda partner mora dat svoje dohodke vpisat. Midva sploh nisma skupaj prijavljena, jaz upam, da grem delat, da ne bom rabla še tega urejat. Ker če ne bom dobila službe, bom pop...... dobla.

Res je takouser posted image . Edina + plat  otroškega doklada je, da ga v mesecu rojstva četudi je rojen zadnjega v mesecu, dobiš za cel mesecuser posted image

Ja banda user posted image je ta naša država. user posted image

Aja to pa nisem vedla, torej tudi pri nas to odpade, saj še ni minilo eno leto. Tak si ti user posted image to prilagajajo, kak jim najbolj paše, glavno da je dobro za njih in čim slabše za nas  user posted image , banda hudičova.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
28.1.2009 17:02:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober dan user posted image

Evo, midve sva na posvetovalnici opravili super. Zdravnica pravi, da je Manca en super punca, velika in razvita za starost enega leta, da super napreduje, se fino plazi in postavlja na nogice. Najbolj pa je bila šokirana, ko sva odhajali, ji je pomahala v slovi in poslala lubčka user posted image

Uglavnem mere pa so:
TT: 10.090g
TV: 75,5cm
OG: 43,5cm

Tudi vse teste je super opravila: pincentni prijem, preprijemanje kocki iz roke v roko, tolčenje kock eno ob drugo, ....

Naslednjo posvetovalnico pa imava 22.04.2009 ki naju čaka tudi naslednje cepljenje

user posted image user posted image user posted image user posted image Mancauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
28.1.2009 17:04:47   
Anitka

Estrella upam, da se tvoj dobro drži.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ga klicala in mu povedala in je bilm kar tiho. Ravno kazal ne bo svojih čustev, pa vendar vem , da ga verjetno kar duši ob misli na to kaj ga čaka....

Estrella zate in za vse tvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image ter ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tasta.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3169
28.1.2009 17:05:51   
Estrella*
Nia5:user posted image user posted image user posted image user posted image  500 postov in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
28.1.2009 17:07:09   
Estrella*

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
28.1.2009 17:08:34   
Anitka

O moj boguser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
28.1.2009 17:09:36   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
28.1.2009 17:12:17   
Anonimen
Dan. Kako kej, upam da ste dobr. Jest sploh nimam več časa brat, ker če sva doma Gaja skoz hoče da sm zravn, pa tud če sam ležim zravn, se sloh ne rabm igrat z njo. Zgleda da ji je dolgčas pa da rab enga skoz ob seb.
Mi pa itak več ni nč jasn glede nje. Ko sva doma noče spat, je tečna....ko sva pa drugje je pa pridna, spi čez dan tud več kot dve uri v kosu...user posted image  Ponoč ista zgodba, doma se zbuja, če pa spi pri tašči al pa pri naših je pa pridna punčka.Pol pa vsi govorijo kolk je pridna.... Je v soboto spala pri naših in je jedla šele ob 6:15user posted image  
Ja takla mamo pri nasuser posted image . Zdej se bova bolj kot ne potepali, ker Gaji doma ni za bit, men pa pol tud neuser posted image . Dons sva šli že ob devetih od doma z mojim, ker jest nism upala z avtom ,ker je taka cesta, pol greva pa z njim domov. Jutr pa istouser posted image .

Če se mi bo zvečer dal se pa še javimuser posted image .

Za vse bolančke velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse ki praznujete in ste praznovali pa vse naj naj.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
28.1.2009 17:18:51   
barbaw

Poznam žal samo 1 otroško psihologinjo, ki je narejena po takem bolj na "izi" sistemu in pametna, da glava peče - sem jo spoznala na sistematskem za malo piko. Vse je bilo super, mala komunikativna, obvladala vse, ljubeča ipd., potem pa ženska izpolnjuje formular za statistiko in ji povem, da imam 3 otroke. In ona začne, da se moram vsakemu posebej posvečat, da ne bodo občutili razlik, da si moram vzeti po 1 uro na dan za vsakega posebej, brez drugih 2, blablabla... Ej, halo, da bi jo mahnila nekam!!! Glede na to, da sem sama za vse 3, jih pač dopolnjujem. In nobenemu ne manjka moje pozornosti in ljubezni, noben ni ljubosumen na drugega in se imamo vsi radi. Po njenem bi morala triurno kolobariti in po 2 naganjati stran ali kaj?! Zato si težko predstavljam svoj pogovor s tako psihologinjo, da mi potem začne razlagat načine uspavanja, ki jih že poznam in v dani situaciji enostavno ne delujejo (božanje, petje, ninica, redne ure, rituali, umirjanje, nežna glasba, medla svetloba, zibanje,...), na koncu pa ostanem brez kakšne nove ideje za rešitev problema in me bi imela še za prepametno, ker bi ji na vse to rekla, da sem že večkrat poskusila user posted image

Jaz bi ji rekla naj mi pride za otroke čuvat, da se lahko posvetim za 1 uro vsakemu. user posted image  Take babe so mi najhujše. Ravno taki ljudje imajo svoje otroke zafurane.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?