|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
28.1.2009 15:02:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella mi smo prestavili posvetovalnico na 10.2.

Ne moreš imet takrat, ker takrat imava midva z Vidkom user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sploh ne vem kje imata vidva p.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
28.1.2009 15:02:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, veš, da sploh nimam besed ob vseh izgubah, ki si jih v nekaj letih doživela user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz bom popenila, enostavno nimam več živcev za tega froca! Ravnokar je mrknil, po dooolgem trudu, ker se očitno grozno boji spanja user posted image user posted image user posted image  Pa kaj je to?! Takoj, ko postane zaspan in se začne zavedat, da bo treba zapret oči in počivat, se začne z vsemi 4 upirat in čisto znori!!! Prav bori se proti spanju, zdaj ga edino tako lahko nekako uspavam, da ga zibam v vozičku user posted image user posted image user posted image  Ni šans na rokah, ni šans v posteljici, noče pit, ker ga to uspava,... Slabše je kot z novorojenčkom user posted image user posted image user posted image  In vsak dan se bolj upira in bolj besni. Vse je ok, samo SPAT PA NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! To ni več za zdržat, no user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
A ima kako pojočo lučko, da bi ga pomirila?

Boli ga ku*** za vse pojoče lučke tega sveta!!! Sva preizkusila pojočo lučko z zajčkom, ki oddaja mehko svetlobo, zraven se zajček rahlo ziblje, potem ima eno kao televizijo, ki igra nežno pesmico, zraven se čez "ekran" počasi premikajo živali, mobile z medvedki,... Vse, kar mu samo rahlo "diši" po uspavanju, odpade user posted image  Mali je drugače ful crkljiv, se rad stiska in kar prede zraven. Ampak ko ugotovi, da postaja zaspan in ga bo "odneslo", se vse konča. Takrat se začne borba, jaz česa takega še nisem videla user posted image

Žal ti ne znam pomagat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hud sindrom ločitve in straha teme?

kr naenkrat? user posted image

Pri nas ima Jaka strah pred ločitvijo, sploh če je kaka sprememba (recimo nove vzgojiteljice, spanje, ....)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
28.1.2009 15:20:52   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Estrella*, veš, da sploh nimam besed ob vseh izgubah, ki si jih v nekaj letih doživela user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz bom popenila, enostavno nimam več živcev za tega froca! Ravnokar je mrknil, po dooolgem trudu, ker se očitno grozno boji spanja user posted image user posted image user posted image  Pa kaj je to?! Takoj, ko postane zaspan in se začne zavedat, da bo treba zapret oči in počivat, se začne z vsemi 4 upirat in čisto znori!!! Prav bori se proti spanju, zdaj ga edino tako lahko nekako uspavam, da ga zibam v vozičku user posted image user posted image user posted image  Ni šans na rokah, ni šans v posteljici, noče pit, ker ga to uspava,... Slabše je kot z novorojenčkom user posted image user posted image user posted image  In vsak dan se bolj upira in bolj besni. Vse je ok, samo SPAT PA NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! To ni več za zdržat, no user posted image

Boli ga ku*** za vse pojoče lučke tega sveta!!! Sva preizkusila pojočo lučko z zajčkom, ki oddaja mehko svetlobo, zraven se zajček rahlo ziblje, potem ima eno kao televizijo, ki igra nežno pesmico, zraven se čez "ekran" počasi premikajo živali, mobile z medvedki,... Vse, kar mu samo rahlo "diši" po uspavanju, odpade user posted image  Mali je drugače ful crkljiv, se rad stiska in kar prede zraven. Ampak ko ugotovi, da postaja zaspan in ga bo "odneslo", se vse konča. Takrat se začne borba, jaz česa takega še nisem videla user posted image

Žal ti ne znam pomagat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kakšen otroški psiholog? Mogoče bi bilo dobro, da se obrneš nanj in ga mlo povprašaš, kaj za user posted image  se dogaja z otrokom, če je možen strah pred temo, spamjem ali čem drugim in kakšen ukrepuser posted image Drugega mi ne pade na pamet.

Sem tudi o tem že razmišljala, ampak ne vem, če se da s tako majhnim otrokom sploh kaj konkretnega počet user posted image  Ker razumsko se strahu z njim še ne da obdelat user posted image

Sem mislila bolj na pogovor med vama dvema, da ji predstaviš problem. Mogoče bi ti znala kaj pametnega svetovati. Ker tako majhen tudi ni, sigurno se nekaj dogaja z njim.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
28.1.2009 15:22:10   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Jana 81- mi ni šlo, dobene slike mi ne sprejme za avatar pa čeprav so manjše od njihovih 20 KB user posted image

Pa na vso silo me drži da moram zamenjat, ker mi gre na živce, da ma ona k.....isto! user posted image user posted image user posted image

Tudi meni ni šlo nobene slikce naštimat za avatar, drugo pa ne vem kaj bi dala user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
28.1.2009 15:24:32   
barbaw

Žal ti ne znam pomagat.

Kaj pa kakšen otroški psiholog? Mogoče bi bilo dobro, da se obrneš nanj in ga mlo povprašaš, kaj za user posted image  se dogaja z otrokom, če je možen strah pred temo, spamjem ali čem drugim in kakšen ukrepuser posted image Drugega mi ne pade na pamet.

Sem tudi o tem že razmišljala, ampak ne vem, če se da s tako majhnim otrokom sploh kaj konkretnega počet user posted image  Ker razumsko se strahu z njim še ne da obdelat user posted image

Sem mislila bolj na pogovor med vama dvema, da ji predstaviš problem. Mogoče bi ti znala kaj pametnega svetovati. Ker tako majhen tudi ni, sigurno se nekaj dogaja z njim.

Tule se jaz strinjam, ker nekaj sigurno mora bit, ker odstopa po spanju in to fuuuullll. Tale vaš P bi ti tudi lahko prisluhnil. Saj je vseeno, če otrok je, se igra , je živahen in ..... Spal naj bi tudi. Pa če je bolj živahen še ne pomeni, da ne rabi spanja in da ima dovolj 5 ur skupaj ali koliko pač.
Bom proti večeru poklicala našo kolegico pa da vidim kaj bo ona rekla.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
28.1.2009 15:41:46   
nia5
Zaj mi je nekaj potrdilo pri avatarju, da vidim če je kak hasek user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
28.1.2009 15:43:38   
nia5
Ma klinc, če mi ga je potrdilo, zakaj ga ne prikaže, a je treba še kaj naredit?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
28.1.2009 15:45:09   
Estrella*
Tast ima zlomljeno stegnjenico in hudo pljučnico. Stegnenico bodo pač dali v gibs, problem je pljučnica, pa še ležat bi moral .......To je za pljučnico najslabše, sploh za takega starega človeka.Na urgenci ne vedo, kaj naj naredijouser posted image

Alja je pojedla kosilo(juho s knedelni) brez problema, drugače je pa smrkava in nosek ima skoz zabasanuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
28.1.2009 15:50:19   
nia5

Tast ima zlomljeno stegnjenico in hudo pljučnico. Stegnenico bodo pač dali v gibs, problem je pljučnica, pa še ležat bi moral .......To je za pljučnico najslabše, sploh za takega starega človeka.Na urgenci ne vedo, kaj naj naredijouser posted image

Alja je pojedla kosilo(juho s knedelni) brez problema, drugače je pa smrkava in nosek ima skoz zabasanuser posted image

user posted image za tasta in user posted image Alja, pa da se hitro pozdravite.

Neposredna povezava do sporočila: 3134
28.1.2009 15:51:43   
barbaw

Zadnjič sem brala, da je stegnenica ful močna. Močnejša od betona. Kako mu je pa ratalo si jo zlomit?
Glede pljučnice pa nimam pojma. Upam, da se bo pozdravil, ker je oboje problem pri starejših.
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pridna ALja

Neposredna povezava do sporočila: 3135
28.1.2009 15:52:19   
Srčekgirll
Da ne bo vse po starem kopitu, še nekaj novih pozicij v postelji!!!user posted image
Naj ti ne bo tako nerodno, saj ni tako slabo!!user posted image

NAJBOLJŠE POZICIJE V POSTELJI:

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ti si mislil-a kaj bo!
Poboljšaj se!user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
28.1.2009 15:53:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Zaj mi je nekaj potrdilo pri avatarju, da vidim če je kak hasek user posted image

Ti je ratalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
28.1.2009 15:55:02   
barbaw
Srčekgirl ful dobre slike.user posted image user posted image user posted image user posted image Ni mi edino jasno kako se je tista muca spravile med obešalnike. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.1.2009 15:57:10   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Da ne bo vse po starem kopitu, še nekaj novih pozicij v postelji!!!user posted image
Naj ti ne bo tako nerodno, saj ni tako slabo!!user posted image

NAJBOLJŠE POZICIJE V POSTELJI:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ti si mislil-a kaj bo!
Poboljšaj se!user posted image

Very cute  user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
28.1.2009 15:57:20   
suzy85

Srčekgirl ful dobre slike.user posted image user posted image user posted image user posted image Ni mi edino jasno kako se je tista muca spravile med obešalnike. user posted image

tebi tudi ne? user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
28.1.2009 15:58:15   
Estrella*
nia5;user posted image user posted image user posted image  za avtar, sedaj boš lažje razpoznavna

barbaw: pljučnica je problematična pri starejših, če so nepokretni ponavadi ( v 90%)smrtno nevarna. Moja mami je bila zadnje pol leta življenja čisto nepokretna in ko je bila doma, ni dobila pljučnice, čim je šla za 10 dni v bolnico, je prišla za 3 dni domov in umrla- pljučnica. Zato ne kar zmrazi, ker vem kaj in kako to potekauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
28.1.2009 15:59:54   
barbaw

nia5;user posted image user posted image user posted image  za avtar, sedaj boš lažje razpoznavna

barbaw: pljučnica je problematična pri starejših, če so nepokretni ponavadi ( v 90%)smrtno nevarna. Moja mami je bila zadnje pol leta življenja čisto nepokretna in ko je bila doma, ni dobila pljučnice, čim je šla za 10 dni v bolnico, je prišla za 3 dni domov in umrla- pljučnica. Zato ne kar zmrazi, ker vem kaj in kako to potekauser posted image user posted image

Meni je dedek umrl zaradu pljučnice. So v bolnici mislili, da ga je kap in ga sploh niso zdravili. Dali so ga na posteljo in je tudi umrl po cca tednu dni. Je pa imel znake kapi, bil je zmeden, dovoril ni pravilno, ni nas prepoznal, ....

Neposredna povezava do sporočila: 3142
28.1.2009 15:59:56   
Estrella*
Srčekgirll: carske slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image Tolk so mi dobre,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem ljubitel živali in se mi kar smeji ob takih slikcah.

Neposredna povezava do sporočila: 3143
28.1.2009 16:00:51   
barbaw
Estrella upam, da se tvoj dobro drži.

Neposredna povezava do sporočila: 3144
28.1.2009 16:01:51   
Estrella*

Meni je dedek umrl zaradu pljučnice. So v bolnici mislili, da ga je kap in ga sploh niso zdravili. Dali so ga na posteljo in je tudi umrl po cca tednu dni. Je pa imel znake kapi, bil je zmeden, dovoril ni pravilno, ni nas prepoznal, ....

Ja zelo pogosti so taki primeri, če je pa človek star, ga pa itak noben nima za mar in ga pustijo ležat, da dobi pljučnico, pa preležanine...user posted image user posted image Starost je res žalostna

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.1.2009 16:03:34   
Estrella*

Sem ga klicala in mu povedala in je bilm kar tiho. Ravno kazal ne bo svojih čustev, pa vendar vem , da ga verjetno kar duši ob misli na to kaj ga čaka....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.1.2009 16:03:44   
barbaw

Ja zelo pogosti so taki primeri, če je pa človek star, ga pa itak noben nima za mar in ga pustijo ležat, da dobi pljučnico, pa preležanine...user posted image user posted image Starost je res žalostna

Če ne moreš skrbet zase ali si nepokreten je žalostno.
Imamo pa dve sosedi stari krepoko čez 80 in ena od njiju še vedno preštiha celo njivo. Na roke seveda. druga pa se skos potepa pa hodi v toplice in .... Ta tretja soseda pa je stara čez 90, še vedno se potepa in vozi avto. Tako da zna bit starost tudi dobra, če ti le zdravje služi.

Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.1.2009 16:04:30   
barbaw

Sem ga klicala in mu povedala in je bilm kar tiho. Ravno kazal ne bo svojih čustev, pa vendar vem , da ga verjetno kar duši ob misli na to kaj ga čaka....

Eni so vzgojeni v duhu moški ne jokajo. Sigurno mu ni lahko in te bo zdaj zelo rabil.

Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.1.2009 16:13:21   
Srčekgirll
A se splača divjati po cestah? 

http://bilgalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=22034

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.1.2009 16:19:37   
Anitka
Dan!

Kako kaj? Mi je šele sedaj uspelo priti na RR-jo in upam, da ne bo Gal že kar takoj vstal.

Mi smo v redu, vreme pa je za popeniti. Grem zdaj malo brat in komentirat za nazaj,

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?