saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Saskija, da je bilo karikirano, mi je potegnilo, toliko mi še znese, temu primeren je bil tudi moj odgovor. A to, da ti organizirajo prevoz, si prebrala v reklamnem katalogu? Spet ponavljam - bi se smejala, če ne bi bilo tako zelo zelo žalostno! Prevoz ti organizirajo, če ti ni nič, če je ogroženo tvoje življenje ostaneš kar lepo tam kjer si. Bolj hudo je, bolj se trudijo, da ostaneš tam kjer si in da te prepustijo lokalni oskrbi. Ki je takšna kot je in tudi če je najboljša, si je v tistem trenutku, v situaciji kot si, ne moreš zagotoviti. Ti si tam kamor te pelje agent. Verjetno nihče ne hodi s seznanom klinik v žepu, da bi rešilcu rekel kam naj pelje! In bolj si poškodovan, dlje boš ostal tam kjer si! Pa tudi, če bi ti slučajno zavarovalnica našla let - niti slučajno se ne potrudi, da bi ti našla tistega, ki odrine prvi, ampak ti da tistega, ki jo najmanj stane (tudi če je s postanki), še ko si ga najdeš sam, ji moraš zagrozit z odvetniki, da se zmiga in ga bookira. No, tudi če ti zavarovalnica slučajno najde let je potem še cela procedura z letalskim prevoznikom in glavnim pilotom, ki ti mora dat privoljenje, in te sprejeti na krov. Ima pravico, da te odkloni, in to tudi pogosto naredi. In te osebno pregleda v kakem stanju si! In če nisi zmožen hodit gor ti dovoljenja ne da. V tem primeru te peljejo z nosili za organizacijo takega leta pa sta potrebna najmanj dva tedna! Veš, eno so reklamni katalogi, drugo pa realnost! da packi tudi to delajo joj joj, če bi to vedela