|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročilo z posveta
13.4.2005 13:22:21   
buškica
Drage moje,
hvala za vso podporo ki ste mi jo izkazale včeraj na forumu.
vsaki en šopek:rozica::rozica::rozica:

Bilo pa je nekako takole:
Najprej sva imela posvet z psihologinjo, ta je nakladala skoraj eno uro preden nama je podpisala list s katerim potrjeje da sva opravila posvet pri njej. Je pa neverjetno prijazna, kar presenečena sem bila. Seveda naju je spraševala vse mogoče od tega kako to da sva se odločila za ta postoipek, če misliva ali kfdaj misliva otroku to povedat, kako ves postopek poteka in kakšna so peralna pričakovanja od prvega postopka. Sej je povedala kar lepo ampak kaj ko ste me ve že tako lepo pripravile, skoraj da nisem nič novega slišala. Skartaka ta je bila malo dolga.

Po tem sva imela ob dvanajstih posvet z soc. delavko.
Ta je bila šele faca, je rekla no kolk sva stara in da sva še full mlada, pa če kdo v družini ve pa take, vse skupaj je trajalčo 10 minut.

Nato sva imela ob 14:30 še pravnico, ampaK KER JE IMELA gospa neodložljiv sestanek sva prišla na vrsto ob pol štirih. Ta nama je iz pravnega vidika povedala kaj in kako. pri tej sva bila 20 minut.

Vse so bile izredno prijazne in nama zaželele čimprej :duda:

Tako da sem se vrnila bolj pozno, dons me je pa čakal v pisarni gora papirjev. Zdele pa malo diham in pišem vam ki ste mislile name.
še enkrat hvala

lp buškica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poročilo z posveta
13.4.2005 13:34:41   
GoYa
No, zdaj pa sam še čakanje na :duda:

Držim pesti, da bo čimprej.

LP

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poročilo z posveta
13.4.2005 13:37:46   
anadejka
Vauuuu to je lepa novička.Fajn da si vse tri obrajtala v enem dnevu.Zdaj pa samo še po pikico!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Buškica želim vama veliko sreče in čimprej enega zdravega in lepega otročka!!!

Bi te pa še vprašala če smem,če vama je bilo težko se odločit za ta korak,a sta imela kake psihe v glavi,kako razmišljata za prihodnjost,ali bosta otroku kdaj povedala.
A veš mene pa mojega dragega tudi še čakajo pregledi,pa še ne veva,ampak jest bi bila rada pripravljena na vse.Mogoče bova pa tudi morala čez to pot kjer vidva zdaj hodita.Zato me res zanima vse o tem.

Vso srečo vama Buškica!!!:pujs::angel::miska:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   poročilo z posveta
13.4.2005 13:42:52   
emaa
Lepo, hvala za poročilo:bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   poročilo z posveta
13.4.2005 13:56:05   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo::):):)

Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   poročilo z posveta
13.4.2005 13:56:50   
PiaM
Lepe novice, ni kaj, super!
:bravo:
:pujs:
:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poročilo z posveta
13.4.2005 14:56:42   
buškica
Aja, pozabila sem napisati da imava naslednji petek koordinatorko.:bravo::bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   poročilo z posveta
13.4.2005 15:30:59   
Nyah*
Ja super, punca, vidva pa kar :kuza::kuza::kuza: svoji mali :duda: naproti!

Me veseli za vaju:bravo::bravo:, upam, da se bo vse se naprej odvijalo tako dobro :miska::miska::miska:.

Zate in tvoj optimizem (kljub gori papirjev v sluzbi)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Nyah

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   poročilo z posveta
13.4.2005 21:15:24   
miska2004
Vesela sem za vaju, buškica. Pa kar tako naprej, upam da se bo odvijalo po hitrem postopku

:angel::angel::angel:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   poročilo z posveta
13.4.2005 21:19:18   
aljča
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:veliko sreče in hiter razplet vama želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::modri::modri::modri::roza::roza::roza::duda::duda::duda::duda::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
l.p.Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   poročilo z posveta
14.4.2005 17:12:16   
Anitka
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

In čimprej :duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?