poročilo z posveta (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

buškica -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:22:21)

Drage moje,
hvala za vso podporo ki ste mi jo izkazale včeraj na forumu.
vsaki en šopek:rozica::rozica::rozica:

Bilo pa je nekako takole:
Najprej sva imela posvet z psihologinjo, ta je nakladala skoraj eno uro preden nama je podpisala list s katerim potrjeje da sva opravila posvet pri njej. Je pa neverjetno prijazna, kar presenečena sem bila. Seveda naju je spraševala vse mogoče od tega kako to da sva se odločila za ta postoipek, če misliva ali kfdaj misliva otroku to povedat, kako ves postopek poteka in kakšna so peralna pričakovanja od prvega postopka. Sej je povedala kar lepo ampak kaj ko ste me ve že tako lepo pripravile, skoraj da nisem nič novega slišala. Skartaka ta je bila malo dolga.

Po tem sva imela ob dvanajstih posvet z soc. delavko.
Ta je bila šele faca, je rekla no kolk sva stara in da sva še full mlada, pa če kdo v družini ve pa take, vse skupaj je trajalčo 10 minut.

Nato sva imela ob 14:30 še pravnico, ampaK KER JE IMELA gospa neodložljiv sestanek sva prišla na vrsto ob pol štirih. Ta nama je iz pravnega vidika povedala kaj in kako. pri tej sva bila 20 minut.

Vse so bile izredno prijazne in nama zaželele čimprej :duda:

Tako da sem se vrnila bolj pozno, dons me je pa čakal v pisarni gora papirjev. Zdele pa malo diham in pišem vam ki ste mislile name.
še enkrat hvala

lp buškica

GoYa -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:34:41)

No, zdaj pa sam še čakanje na :duda:

Držim pesti, da bo čimprej.

LP

anadejka -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:37:46)

Vauuuu to je lepa novička.Fajn da si vse tri obrajtala v enem dnevu.Zdaj pa samo še po pikico!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Buškica želim vama veliko sreče in čimprej enega zdravega in lepega otročka!!!

Bi te pa še vprašala če smem,če vama je bilo težko se odločit za ta korak,a sta imela kake psihe v glavi,kako razmišljata za prihodnjost,ali bosta otroku kdaj povedala.
A veš mene pa mojega dragega tudi še čakajo pregledi,pa še ne veva,ampak jest bi bila rada pripravljena na vse.Mogoče bova pa tudi morala čez to pot kjer vidva zdaj hodita.Zato me res zanima vse o tem.

Vso srečo vama Buškica!!!:pujs::angel::miska:

emaa -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:42:52)

Lepo, hvala za poročilo:bravo:

tinkamiška -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:56:05)

:bravo::bravo::bravo::):):)

Tinka

PiaM -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:56:50)

Lepe novice, ni kaj, super!
:bravo:
:pujs:
:rozica:

buškica -> poročilo z posveta (13.4.2005 14:56:42)

Aja, pozabila sem napisati da imava naslednji petek koordinatorko.:bravo::bravo:

Nyah* -> poročilo z posveta (13.4.2005 15:30:59)

Ja super, punca, vidva pa kar :kuza::kuza::kuza: svoji mali :duda: naproti!

Me veseli za vaju:bravo::bravo:, upam, da se bo vse se naprej odvijalo tako dobro :miska::miska::miska:.

Zate in tvoj optimizem (kljub gori papirjev v sluzbi)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Nyah

miska2004 -> poročilo z posveta (13.4.2005 21:15:24)

Vesela sem za vaju, buškica. Pa kar tako naprej, upam da se bo odvijalo po hitrem postopku

:angel::angel::angel:

aljča -> poročilo z posveta (13.4.2005 21:19:18)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:veliko sreče in hiter razplet vama želim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::modri::modri::modri::roza::roza::roza::duda::duda::duda::duda::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
l.p.Alja:metulj::metulj:

Anitka -> poročilo z posveta (14.4.2005 17:12:16)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

In čimprej :duda::duda::duda::duda:

Stran: [1]