buškica -> poročilo z posveta (13.4.2005 13:22:21)
|
Drage moje, hvala za vso podporo ki ste mi jo izkazale včeraj na forumu. vsaki en šopek:rozica::rozica::rozica: Bilo pa je nekako takole: Najprej sva imela posvet z psihologinjo, ta je nakladala skoraj eno uro preden nama je podpisala list s katerim potrjeje da sva opravila posvet pri njej. Je pa neverjetno prijazna, kar presenečena sem bila. Seveda naju je spraševala vse mogoče od tega kako to da sva se odločila za ta postoipek, če misliva ali kfdaj misliva otroku to povedat, kako ves postopek poteka in kakšna so peralna pričakovanja od prvega postopka. Sej je povedala kar lepo ampak kaj ko ste me ve že tako lepo pripravile, skoraj da nisem nič novega slišala. Skartaka ta je bila malo dolga. Po tem sva imela ob dvanajstih posvet z soc. delavko. Ta je bila šele faca, je rekla no kolk sva stara in da sva še full mlada, pa če kdo v družini ve pa take, vse skupaj je trajalčo 10 minut. Nato sva imela ob 14:30 še pravnico, ampaK KER JE IMELA gospa neodložljiv sestanek sva prišla na vrsto ob pol štirih. Ta nama je iz pravnega vidika povedala kaj in kako. pri tej sva bila 20 minut. Vse so bile izredno prijazne in nama zaželele čimprej :duda: Tako da sem se vrnila bolj pozno, dons me je pa čakal v pisarni gora papirjev. Zdele pa malo diham in pišem vam ki ste mislile name. še enkrat hvala lp buškica
|
|
|
|