Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 21:52:13
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: misa4 3 kat samo mleko 1 krat gh+mleko, zvečer pa kašo, če mu pa manj naštimam je pa zelo hudo, se dere ko sraka. Včeraj smo bili pri pediatru pa mi ni nič rekel, da je pretežek. Noč pa lepo prespi 12-13 ur Pol smo nekje na istem-tud po merah in številu prespanih ur...bravo fantje! moj je že v porodnišnici pojedel 80, takrat je bil še dojen, sestre so samo gledale Vidim po merah, da so kar veliki otroci, tamala je imela to kilažo pri 9 mesecih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 21:53:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta in Kahlo.... jaz vem, katera je una melodija....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 21:54:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
Poskušaj jo uspavati v posteljici...jaz mojega obrnem na bok...ob obrazček mu dam kužka...on obrazček zarije v kužka in ga objame z rokico...včasih ga potem še mal potrpljam po ritki...ko vidim, da zapre očke, vstanem in ga pustim, da zaspi sam...zaspi pa vedno z dudo...gre pa zadnje dni spat kasneje...zaspi tam od pol devete do devete...če ga dam prej ne zaspi in se oberača na hrbet, kar je znak, da še ni zaspan al bi pa še jedu... ...ko jo polagaš v posteljico, najprej položi ritko in potem šele zgornji del...pa kovtrčk fajn ob telo stisni, da bo imela še naprej občutek varnosti Lana17, hvala še tebi za nasvet. Na bok je res še nisva dajala, vse ostalo pa sva probala. Problem imava že v samem štartu, torej ko jo odloživa v posteljico se začne po kratkem času histerično jokat, tudi če je zaspana u nulo. In takrat samo naročje pomaga No, saj bo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 21:54:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 jazzy, se čist strinjam z bubi. Sem ti že včeraj rekla, da imamo srečo in da to niso (samo) naše zasluge. Jaz sem s kašico začela malo po 4. mesecu bolj zaradi refluksa kot uvajanja GH. Drugače smo pa že iz ZD prišli in če smo bli prejšnjič kregani, da je Lovro malce suh, smo bli danes kregani, da je preveč dobil gor . MTY ne bom se ti mešala, ker vidim, da smo ti pravo zmedo naredile : -4,5 meseca: 69cm in 7800g
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 21:55:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: misa4 Se lahko tudi jaz pridružim? Anže rojen 12.9.2009 54cm in 4020g 1. 5200g in 57,5 cm 2. 6000g in 61,5 cm 3. 6800g in 65 cm 4. 7800g in 68 cm ...dobrodošla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:00:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa Lovru danes h korenčku zmešala še mal krompirja in je tak jedel, da sem mu komaj folgala v usta nosit. Zgleda da vendarle ima še nekaj poleg tečnobe po meni-"ljubezen" do zelenjave ...priden ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:03:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri grem k frizerkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... avgusta lani sem bla zadnjič.... ....joj kok je to fajn...jaz sem tudi avgusta bila zadnjič zdej se pa sploh ne otpravim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:05:02
|
|
|
|
pf
|
Nočka punce. Grem še jaz spat. Lana že itak spi tri ure, moj pol, meni pa tudi ne fali dosti. Lep večer in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:05:43
|
|
|
|
gloria
|
punce js pa se vedno nimam a je moznost da sm noseca ??? enkat na zacetku je bla pol pa nc vec...se pa dojimo..hmm....a bo treba it po clear blue sej js bi mela se eno bebiko sam.....no pustmo se presenetit uzivajte ...srčke pa kr lepo zaposlite ...o to bi bilo pa fajn...držim pesti za ...glih en dan sem študirala katera bo prva ovedala da je zopet nosečka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:06:53
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meta in Kahlo.... jaz vem, katera je una melodija.... A mozart? Boš prišla pet, ko bo crknlo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:08:04
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No ponavadi se hvalim s svojim septembrčkom, danes pa imam čast, da se považim še z eno lušno septembrko Lepotička mala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:09:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne štekam ljudi (nekaterih) Sploh ne znajo poslušat... Se srečamo pa začnejo Laro ogovarjat... "dej Lara, povej kej... dej no, kaj boš povedala... dej dej, a boš?" Pol pa Lara začne neki razlagat oni ji pa takoj skočijo v besedo... itak potem Lara utihne in začne njih poslušat.... pol pa spet jovo na novo.... dej, dej a boš še kej povedala? Kak mi grejo na živce.... ...mani tudi ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:10:13
|
|
|
|
gloria
|
...sem mislila MENI
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:12:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meta in Kahlo.... jaz vem, katera je una melodija.... A mozart? Boš prišla pet, ko bo crknlo? Ja, tko gre, posluš..... la la lalalalalala lalalalala lalalalalala la la la la..,.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:13:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa še ena od naše babike .........................mmmmmmmmmmmmmmmmm.......................cukrček mali............... Se podpišem ...jaz tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:16:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meta in Kahlo.... jaz vem, katera je una melodija.... A mozart? Boš prišla pet, ko bo crknlo? Ja, tko gre, posluš..... la la lalalalalala lalalalala lalalalalala la la la la..,. jaaaaa zdaj pa vem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:19:17
|
|
|
|
gloria
|
...sem danes v BC kupovala za eno pupiko cotike ki je tri tedne mlajša od Nika in sem se kr stopila zraven kake lepe poletne oblekice imajo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:30:46
|
|
|
|
lana luna
|
Zakaj? ja k tko fajn napišeš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:31:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Zakaj? ja k tko fajn napišeš Ja da si lahko predstavljaste...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:41:00
|
|
|
|
KAHLO
|
ojla babe!!! Me to you podatki za našo babnco 4.mesec 64 cm in 7900g (čeprav to z dolžino je malo sumljivo k ji nobeni bodiji 68 ne pašejo več, pa še pediatrinja je rekla da je med večjimi pol mi pa kr nič več ni jasno....bomo vidli kaj bo na naslednjem pregledu) drgače pa mamo zdaj ponovem kažin s spanjem....še včeraj sem jo hvalila na forumu, danes mi pa že cel dan kaže roge ......smrklica mala, sicer nevem a je to kakšna posledica tega cepljenja proti rota virusu, ali se ji da **** je razvila prav novo neko posebno kričanje, tak da me je ko sem jo spravlala k dopoldanskem spancu kar presenetilo.......nič ji ni bilo prav drla se je k sto hudičev, okice pa je imela že zaprte.....pol sem jo kr pustila in je težila in težila, no ko je pa prišla ura najinega sprehoda pa mii je že med oblačenjem v pajaca zaspala, na šetnji je blo vse o.k, pol pa nov cirkus za popoldanski spanec......ampak se kr nisem pustila in je na koncu le zaspala....zdaj za nočno spanje pa je vajo spet ponovila jo je moj skoraj 45 min. spravlal spat. Je pa že danes ponoči ob 4 razgrajala, sicer zaradi zamašenega noska (pa ji ga čistim vsako jutro pa večer, ampak je tako čudno dihala) sem ji ga šla čistit in to v mraku da je ja nebi prebudila ....si lahko mislite da mi je uspelo spravit ven tisto problematično mucko.....nakar sem jo lepo nesla v postelco in po 10 minutah njenega monologa je zaspala ....je pa spala pol danes do 10
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:42:47
|
|
|
|
KAHLO
|
lara ....veš da res gre tak la la pr tej melodiji , besedilo pa vem da vsebuje nekje vmse la la over the rainbow la la laaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:47:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ojla babe!!! Me to you podatki za našo babnco 4.mesec 64 cm in 7900g (čeprav to z dolžino je malo sumljivo k ji nobeni bodiji 68 ne pašejo več, pa še pediatrinja je rekla da je med večjimi pol mi pa kr nič več ni jasno....bomo vidli kaj bo na naslednjem pregledu) Sama jo zmeri...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 28.1.2009 22:49:37
|
|
|
|
KAHLO
|
jo bom jutri k bo moj doma da mi bo pomagal držat malega vrageca
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?