|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pripraviti?
19.1.2009 9:35:06   
lewinsky
Konec tega tedna se bom "pomladila " za eno leto in se mi obiski napovedujejo od petka do nedelje.
Jaz ne mislim pripravljat kosila za vsakega in vsak dan.
Narezki so pa tudi stalnica in ponavadi se niti vse ne poje,potem pa pristane v smeteh,ker se pomika po hladilniku in je vse skupaj za nič.
Kaj pa sploh naj?user posted image
Če ima katera kako idejo,je zelo dobrodošla!user posted image
Hvala v naprej!
Lep dan!

Za vsakim dežjem posije sonce!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pripraviti?
19.1.2009 9:49:37   
Tejči
Kaj pa biftek? Mi smo to enkrat naredli, pa so bili vsi full zadovoljni, zmazali so pa itak vse.

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2009 9:53:25   
ključek
mogoče kakšne kanelone (mesni, zelenjavni, s šunko......), ocvrta cvetača, obloženi kruhki, kakšno pecivo.........

(odgovor članu lewinsky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2009 9:54:37   
Volga
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4005&offset=0

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2009 14:44:35   
Marogica
Odvisno, koliko ljudi boš imela. Jaz sem za roj. dan od ta mlajšega naredila "špageti-party". 4 vrste omake, nekaj kilogramov špagetov in solato. Omake so stale na štedilniku, vse ostalo pa blizu njega. Tako, da sem naredila kar samostrežni bife. Ljudem je bilo všeč. Sprememba pač, od vseh tistih narezkov...

p.s. Bilo pa pa nas je nekje 29, od tega ca 20 odraslih.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2009 17:28:09   
Spark
Lahko narediš francosko solato, makaronovo solato, in krompirjevo solato. (lahko stoji 2 dni)
Zraven pa narediš kako pohano meso ali pa pečeno.
Pa pripraviš še pizze in jih spečeš ko pridejo gosti.

Mislim da bi bilo kar doro.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?