|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
6.4.2009 21:46:56   
mlavla
evo še neki slikic..da ne boste čist pozabile na nas..user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
6.4.2009 21:52:02   
mlavla
pa mi mamo tud namen še naredit kakšno namizno dekoracijo z jajčki...

blaža bravo za tako lepo dekoracijo...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
6.4.2009 22:05:10   
mlavla
kje pa ste vse čveke?

nočko iz moje strani...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
7.4.2009 7:05:26   
misar
dobro jutro

ja je videt, da vse uživamo proste trenutke z našimi malčki, vas z lahkoto sledim, kljub temu, da ne berem vsak dan user posted image

sicer pa , mi smo bili za vikend na morju. v soboto je bla štala. sonce, dež, sonce dež...., v nedeljo sicer nekoliko boljše user posted image . v nedeljo sva našo prinčipesko pustila pri moji mami in jo dobova šele danes. nerada priznam, ampak prav pašeeeeeeeuser posted image saj ima človek kar mal slabo vest, ampak človek bi se kar mal razvadil tako spat celo noč user posted image user posted image user posted image ....sicer pa v teh dveh prostih večerih nisva počela nič kaj posebnega, v nedeljo sva šla na eno večerjico pa hitro domov se naspat, včeraj popoldan sem jaz usekala en šoping in sem bogatejša za ene hude čevlje, še hujšo torbico in srajčko, sem mela namen še hlače kupit, pa ni blo cajta, zvečer pa na en sprehod z dragim, pol pa se je mal tresla Slovenijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, danes pa že komaj čakamo našo prinčipesko. bomo pa definitivno ponovili, če bo moja majkica še kdaj za user posted image user posted image user posted image user posted image

danes vam želim en sončen dan, pa se še kaj tipkamo

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
7.4.2009 8:59:26   
dolenjka
Dan user posted image

U danes je pa res gužva tu gor user posted image

Pri nas tudi nič posebnega, edino da se je kr neki že 6.30 zbudila user posted image  No, sem ji sam flašo naštimala in dijoooo do 7.45 user posted image  Ker sred noči pa jaz ne vstajam user posted image

Spet bo en lep in sončen dan, pa kar malo vroče je bilo včeraj user posted image

Popoldan gremo na gorenjsko na obisk, do takrat pa še ne vem kaj bo na programu, nekaj sončka zagotovo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
7.4.2009 9:09:33   
itata
februarka: user posted image  super krasno za NS!!

jaz se pa danes odpravljam tečt s sosedo... pri nas je tam par minut ven iz naselja v gozdu odličen teren za tečt. sam da sem se jaz sem preselila že visoko noseča, pol pa uno leto na porodniški itak ni blo viška energije na temo telovadbe, zdej sem pa že mal z orbitrekom začela, zdej ko je pa še vreme se naredil, sem se pa odločila, da bom šla raj parkrat na teden tečt z mojo sosedo. ona gre vsak dan praktično. to ne bo zame. ene 2x ali 3x na teden bom pa šla z veseljem. se mi zdi, da ful ene dobre energije dobiš tkole od telovadbeuser posted image
drugač nič novega. v službi nimam nič pametnega za počet... kr neki... nisem navajenauser posted image  se pa pol kar sproti mal učim - študiram zakone (razburljivo ja vemuser posted image ), k mam glih čas in priliko....
pridne bodite. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
7.4.2009 9:16:58   
dolenjka
Itata, pridi na kavico, sej imaš 3 minute do tu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
7.4.2009 9:19:14   
lillchy123
danuser posted image

jst vam vsem želim en lep sončen dan

zdej pa šibava tud midva na sončka user posted image

pa pa

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.4.2009 9:20:40   
blaža
Dan!user posted image

Evo matija je šel v vrtec na lastno željo, Blaž malček spi, moj dela v kopalnici in jaz moram eno prošnjo poslat, ki sem dobila napotnico iz zavoda. Pol pa en recept poiščem, ki se kmalu pekarija začne. Letos bo ena štanga orehove in ena makove potičke.user posted image Probala jo bom pa v nedeljo, ki mam OH.

Danes mam tudi ob šestih telovadbo in popoldne še malo na sonček z otročki. Blaž pol po nedelji ni mel več vročine, in zgleda, da je res od zobkov. Je čisto ok.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.4.2009 9:26:04   
Februarka08
Jutro.

Mi2 šibava ven, hvala vsem za čestitkeuser posted image
Uživajte na sončku!

papa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.4.2009 12:01:48   
pina-1
Midve z mio sva iz sistematskega. JE bla cepljena v obe rokiceuser posted image , ampak je prestala kot prava žena. Ima pa 24 kg in veila je 120,5 cm... Prava punca. Drugače je super in redy za šolo.
Sem pa od zdravnice izvedla da jih bo v razredu 27user posted image . ČE se vsaj še eden vpiše jih vodo delili na dva razreda

grem sedaj malo delat, ki danes sem okoli celi dan

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
7.4.2009 12:14:21   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Midve z mio sva iz sistematskega. JE bla cepljena v obe rokiceuser posted image , ampak je prestala kot prava žena. Ima pa 24 kg in veila je 120,5 cm... Prava punca. Drugače je super in redy za šolo.
Sem pa od zdravnice izvedla da jih bo v razredu 27user posted image . ČE se vsaj še eden vpiše jih vodo delili na dva razreda

nas je bilo eno leto v OŠ 32 user posted image  Smo bili manjkrat na vrsti za spraševanje user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
7.4.2009 12:22:25   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

nas je bilo eno leto v OŠ 32 user posted image  Smo bili manjkrat na vrsti za spraševanje user posted image

nas pa 33user posted image ..
ma smo se imeli prov luštno

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.4.2009 13:35:32   
Janey
dan

ker sem bila spet tak pridna sem še prej končala kot včeraj. je pa tut res, da je mal manj dela zadnji tedn, ker smo en projekt zaključili. zdaj se naj čoham do 3h al kaj? kak mi je čudno, ko nisem navajenauser posted image

dans sma s pikecom sama popoldan, ker ati dela in boma šla malo v naravo. se že veselim. no včeraj sma bla tut sama, sma šla na eno igrišče po peskovniku pocat in se malo po toboganu vozit, pa sta bli tam dve punčki, ki sta kamenčke zbirali v kanglice in je mali šel kar do njiju in tudi htel v njuni kanglici metat kamenčke, pa mu nista pustili, sta se tak jezili, jaka je pa še kar vztrajal in se jima smejal. jaz sem se tako narežala zravenuser posted image user posted image user posted image

no grem še malo okoli po firmi, mogoče najdem kako delouser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
7.4.2009 14:48:18   
Bajsa
Dober dan!

Remember me...us? user posted image
Jaz sem čist zaposlena...s čim že  user posted image a ja z iskanjem službe, ki je btw NIIIII nikjer user posted image user posted image user posted image .
No naša mala velika madam pridno raste, lih dons me je šokiral kok je zrasla v 2 mesecih, eno oblekico je imela za RD gor, ji je bla tko mini oblekica, dons sem ji jo hotla oblečt, pa ni šans da rito pokrije user posted image .
No hodi še vedno ne, je pa dejavna na drugih področjih...ne hecam se...Pač očitno bo shodila ko bo stara 2 leti user posted image . Imamo pa 11 zobkov, to pa menda tud neki šteje user posted image . V vrtcu uživa 300 / uro, tko da mi je kr hudo, če mora kdaj ostat doma.
Jaz se bom zdej počas začela učit, mam 22 in 23 izpit iz ZUP-a, že zdej mi je slabo user posted image . Tolažim se s tem, da ko ga enkrat imaš, so potem tud kakšna vrata več odprta, predvsem v javni upravi..visoko ciljam user posted image , sam da ne bom nizko padla, a ne.
Drugač uživamo toplo vreme in zdej res izkoristim trenutke z Zalo, greva ven, doma se igrava, ful uživava, kokr da zdej not prnašava kar sva zamudile, ko smo pač stanovanje delali.
No zdej vam bom pa še kšno slikico prlimala, da boste vidle kako je že zrasla dama, pa OBLJUBIM, da bom bolj pridna in bom vsaj enkrat na teden pršla pogledat kaj dogaja tuki gor.

Mlavla kako sta lepe na slikici. Neža je ta prava damica. Ti si pa tud ful lepa nosečka!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
7.4.2009 15:57:32   
itata
dolenjka: sam res lahk en dan uletim na kofi... danes niti nisem bila s svojim avtom (se občasno s sodelavcem peljem skupaj), tko da ne bi šlo. sva na vezi!user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
7.4.2009 18:12:32   
Februarka08
Bajsa, sem si ogledala tvoje slikce, Zala je res že prava damica, ma tako je luštna, da ni za povedatuser posted image user posted image Me pa zanima kje boš delala ZUP? Ker jaz sem tudi že premišljevala, da bi ga šla delat, pa je res ful za učit in se mi še ne dauser posted image no, saj ko se bom spravla, bom že, samo... joj, kaj če ne naredimuser posted image

Mi2 sva ble zunaj, neki čudni oblaki se pojavljajo, sva šle raje notri, mene spet trebuh neki boli, ehuser posted image
Grem se še mal igrat, potem pa kmalu večerjica in malo miru v hišiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
7.4.2009 19:44:04   
blaža
Čer!user posted image

Malo prej sem prišla iz telovadbe in sem pol zmazala skledo solate z balzamičnim kisom. Mnjama je blo dobro, čeprav zdej dajem po česnu.user posted image user posted image

Vidim, da je spet gužva tle na RR in ne pridem do besede.user posted image

No danes smo pa res uživali na zraku. Sem bla dopoldne z Blažem dve uri zunaj pa še popoldne dve z obema, pa še telovadba, tako, da sem kar malčič zmatrana.

Nič počakam, če se kdo javi za klepet.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
7.4.2009 20:10:38   
blaža
Nič jaz grem malo pred tv, ki ni nobenega. Jutri delam in sem kar zmatrana, tako, da se bom fliknla na kavč. fajn se mejte. Nočko.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
7.4.2009 20:24:06   
srečka nosečka
čer, user posted image

samo, da vas malo pozdravi, ker vas že dooolgoooo nisem user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
7.4.2009 20:31:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

o ČER, sam da si živa user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
7.4.2009 20:34:48   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer, user posted image

o ČER, sam da si živa user posted image

komaj user posted image

kako kaj buši? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
7.4.2009 20:45:29   
bamby

Vaw, je pa res velika tvoja pupa. Tim je velik 117 cm in vaga 21.5 kg. Cepljen je bil pa isto 2x, zdaj imava pa spet čez en mesec drugo dozo.
Bo pa velik razred to 27 otrok user posted image . A bo samo en razred??

Pri nas vse po starem. Popoldan smo preživeli na zraku, na domačem dvorišču. Je dost družbe tako za Tima, kot za Anajo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
7.4.2009 20:47:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Vaw, je pa res velika tvoja pupa. Tim je velik 117 cm in vaga 21.5 kg. Cepljen je bil pa isto 2x, zdaj imava pa spet čez en mesec drugo dozo.
Bo pa velik razred to 27 otrok user posted image . A bo samo en razred??

Pri nas vse po starem. Popoldan smo preživeli na zraku, na domačem dvorišču. Je dost družbe tako za Tima, kot za Anajo.

Sem danes še Matijo zmerla in je nekje 122cm. je bil pa na začetku šolskega leta visok 116, se pravi, da je kar nekaj zrasel.user posted image Glede kg, pa na žalost nam gre malček počasi gor in ima komaj nekje 19,5-20kg.

Cepljenje imamo pa 14.tako, da bom tam točno vidla kako in kaj. V razredu jih bo pa 7, če se ne motimuser posted image user posted image user posted image

Pa še to sem pozabla povedat, da sem govorila tudi z eno kolegico, ki je njena punčka 20 min starejša od matije in ima 130cm, pri 20 kg. Prava manekenka.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 7.4.2009 20:49:24 >

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
7.4.2009 20:50:51   
blaža
Zdej pa res grem, je fraj TV, ki je šel Matija spat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?