RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Kontrakarambolšrauf -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 13:17:59)

Jaz osebno poznam gospo, ki so ji pred 25 leti ukradli otroka in to kar lepo v Sloveniji. In ne mine dan, da nebi pomislila na tega svojega sinčka. Star pa je bil dve leti.
Tako da se mi bumerangovi odgovori v tej temi ne zdijo niti malo duhoviti in niti malo cinični.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 15:10:19)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ja, vsakega drugega kupca omamijo, vsakega prvega pa spravijo pod dvojni pod, da mu bodo ledvico ukradli.



Kako vsakega drugega? Ne razumem tega. A to gre za odrasle ali otroke?


Ma vse poberejo, ledvice so ledvice in tu ni konju v zobe za gledat pa tudi drugi deli telesa pridejo prav. Če pa ne pa vsaj kri izčrpajo.
Tudi pse vzamejo pa mačke.

Zadnjič so v Trstu cariniki en kontejner slučajno odprli, noter pa so našli 157 ugrabljenih Slovencev. Enemu so še nogavice pobrali.



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ok, ni se ravno za zafrkavat iz ugrabitev otrok, ampak se pa strinjam z bumerang, da ste (tako kot vedno) začele pretiravat s temi BAJE in MENDA.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 15:32:11)

Tko bom povedala, govorila sem s človekom, ki je delal na meji, ki ve stvari, ki niso nikoli prišle na dan.  Bumerang, kar norca se delaj iz tega, ja, glede Leclerca (ki je bil takrat že drugi primer o ugrabitvi-kakšnih 8 let nazaj)pa je pripovedovala o tem moja frizerka, ki je bila takrat tam in je vse to spremljala. Zanimal me je, če mogoče še kakšna od vas ve za to situacijo.




Gina -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 16:13:33)

Po mojem mnenju je glede na zakon povprečja mnooooooooogo več možnosti, da otroka doživi hudo prometno nesrečo, kot da ga ugrabijo. Je pa tako, da če bomo mislili na vse možne reči, od tega da bodo otroka ugrabili, da bo dobil ne vem kakšno bolezen, od ptičje gripe do hepatitisa in aidsa, od tega da lahko kaj zagrabi na tleh v mivki, recimo kakšno okuženo iglo do tega da lahko kakšen strup popije pri babici ali po nesreči pade skozi okno, ali si razbije glavo ker pade z drevesa, ali ker....se nam lahko še zmeša. Če si normalno previden, je ok. Če paničariš, je lahko še slabse. Tudi avion lahko pade na tla, lahko ti zašuštrajo otroka v bolnici (po moje je mnooooogo večja procentualna možnost, da se to zgodi, kot da ti ga ugrabijo, samo da boš tam vedel za krivca, vendar bo krit iz strani sistema), lahko ga kdo ustreli....ma nima smisla sploh razmišljat o vseh pogojnih hipotetičnih če-jih. Če ne se lahko kar domov zaklenemo v stanovanje, pa še tam lahko ob hudi burji drevo pade na okno....ali nas plaz zasuje, ali pa bo pralni stroj zagorel....




bumerang -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 16:22:01)

Da ne bo pomote - absolutno sem za čuvanje otrok in to, da jih morajo imeti starši vedno in povsod na očeh, niti slučajno pa ne verjamem, da je bil kje v Sloveniji kak otrok ugrabljen, tudi za Italijo mislim enako.
Vse ampak čisto vse take zgodbe se izkažejo za rekla-kazala od tistih, kako so jih skoraj ugrabili v Giulii, v Torri, v Leclercu ali kjerkoli pač želite. Sploh pa tiste o omamljenih, ostriženih in kaj vem še kakšnih. Pa potem zraven še varnostniki, ki so še pravi čas...
Če bi kdo vzel otroka in ta ne bi reagiral - kot je v vseh teh zgodbah prikazano - bi ga tisti, ki bi ga rad odpeljal, odpeljal brez problema, varnostniki ne bi niti slučajno tako hitro uspeli narediti vsega potrebnega, sploh pa blokirati vseh vrat.
Če že kdo kje otroka ugrabi, so posredi vedno in povsod družinski razlogi - ločeni starši, ljubosumnost polsester in polbratov in podobne zgodbe.




Rožica I -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 16:45:35)

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
je pripovedovala o tem moja frizerka, ki je bila takrat tam in je vse to spremljala

-----------------------------
Dejstvo je, da se te stvari dogajajo, ampak ni treba pretiravat s pripovedovanjem.
In ko napišeš, kdo ti je to povedal.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





Volga -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 18:36:32)

Rožici n bumerang moram res pritrditi na tej temi. Res ni vsega za gotovo vzet, punce, pa kaj res verjamete vsakemu, ki pripoveduje pravljice?

Baje je frizerka rekla, da je njena sestra, čigar sestrična baje dela v Leklerku videla, kako so eno deklico ugrabili n ji baje ostrigli lase in potem poglej ga zlomka, babi, ki je sicer hodila z berglami, je čudežno ozdravela in baje z lastnimi rokami premagala ugrabitelje, ki so  baje na parkirišču pumpali gumo od avtomobila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] So pa baje imeli v avtomobiliu vse za operacijo, ker so ji b aje nameravali samo odvzeti organe in jo potem živo in zdravo vrniti naazaj. 




Šaki -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 20:17:19)

sploh ne govorte.mi smo bli danes v trgovini .sm samo enkrat glavo obrnila je bil mali že za pultom od prodajalke.no k sreči je šel k atiju k je bil blizu.samo mene zagrabi panika že če ga 1 sek. ne vidm.res.razen če vem kje je.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 20:25:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Rožici n bumerang moram res pritrditi na tej temi. Res ni vsega za gotovo vzet, punce, pa kaj res verjamete vsakemu, ki pripoveduje pravljice?

Baje je frizerka rekla, da je njena sestra, čigar sestrična baje dela v Leklerku videla, kako so eno deklico ugrabili n ji baje ostrigli lase in potem poglej ga zlomka, babi, ki je sicer hodila z berglami, je čudežno ozdravela in baje z lastnimi rokami premagala ugrabitelje, ki so  baje na parkirišču pumpali gumo od avtomobila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] So pa baje imeli v avtomobiliu vse za operacijo, ker so ji b aje nameravali samo odvzeti organe in jo potem živo in zdravo vrniti naazaj. 


Glej, to si ti rekla, ne jaz.
Sem postavila to vprašanje zato, ker se mi je po frizerkinem pripovedovanju (rekla mi je ob tem, naj zelo pazim na otroke) že takrat čudno zdelo, da bi varnostniki kar takoj vse vhode zaprli,ugrabitelji pa čakali na wc-eju, kdaj jih dobijo. Ker otroka najprej kar nekaj časa iščeš, preden bi sploh posumil, da bi izginil, ko bi pa vsi skupaj z varnostniki odreagirali, bi pa verjetno bili ugrabitelji z otrokom že 100 km proč. No, druge so pa "slišale" za druge centre. Razumele?





Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 22:09:51)

Grozno..




BUŠICA -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 22:21:39)

no zdaj pa zares. leta 86 (slovenske gorice), je izginil otrok, 3 leta star. igral se je pred hišo in izginil. niso ga našli.govorila sem z očetom izginulega fantka (danes bi bil 25 let star). tako da se stvari dogajajo tudi pri nas.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 23:54:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka
je pripovedovala o tem moja frizerka, ki je bila takrat tam in je vse to spremljala

-----------------------------
Dejstvo je, da se te stvari dogajajo, ampak ni treba pretiravat s pripovedovanjem.
In ko napišeš, kdo ti je to povedal.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Dobro reklamo si je naredila ta frizerka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




mamima -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (18.1.2009 9:03:52)

Torej, zdaj pa jaz, ki sem odprla to temo. Ali je res ali ne, da se stvari dogajajo v Sloveniji in sosednjih državah,....ne vemo, upam da ne bomo nikoli vedeli (na svoji koži). Je pa res, da sem temo odprla zato, ker se to dogaja na tem svetu in če se dogaja v Nemčiji, se lahko dogaja kjerkoli. Še lažje v neki državi, kjer ljudje niso navajeni na tovrstni kriminal in niso tako pazljivi.
V glavnem, želela sem samo opozoriti, da pazite na otroke, ker ko enkrat ugrabijo malega otroka ali dojenčka, ni varjante da ga še kdaj vidiš...življenje preživiš v iskanju!
Upam da sem s tem dala kateri kaj mislit in bo bolj pazila kot sicer.
Seveda pa ne paničarit.
jaz vem, da ne bom nikoli več pustila otroka v lupinici v Sparu pri sadju in šla na drugo stran iskat solato. Naprimer.
Tako je to
Zdaj pa uživajte!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]