pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mamima -> pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 19:31:14)

In to resno mislim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image]
Pišem vam v vednost, da se to dejanskolahko zgodi. No, to vemo, ampak zdaj sem tudi sama posredno skoraj to doživela na svoji koži. Čeprav ne v Sloveniji (v Nemčiji), je bratrancu ena zamotana muslimanka že trpala otroka (2 leti) v avto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].
Bil je na neki majhni bencinski črpalki, kjer je sesal avto. Tamali se je pa zraven igral. Vsake toliko ga je pogledal kje je. Otrok je bolj družabne sorte in se ne boji ljudi, zato ga je babnca lahko hitro speljala na svojo smer. Naenkrat je bratranec opazil da malega ni, ko je pogledal kje je, ga je zadnji trenutek strgal ženski z rok.
V šoku,si žal ni zapomnil avta in registerske številke, saj je le nemočno stal tam in stiskal otroka k sebi. Avto, črn, z zatemnjenimi šipami je seveda takoj odpeljal. To bi jaz naredila-[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley18.gif[/image].

Torej, pazmo na svoje otroke, ker sem nam lahko še prehitro zgodi kaj tako groznega!!!!

Zdaj pa hitro poljubčkat svojga sončka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]!!!

čauuuuuuuu




smrka -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 19:36:04)

groza... 




2.2. -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 19:42:11)

OMG




hmm... -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 19:43:03)

OMG! Hvala bogu da se je vse srečno končalo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




BUŠICA -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 19:49:59)

to se lahko zgodi vsepovsod-tudi pri nas-npr. če puščate otroke v igralnih centrih v nakupovalnih središčih. na tv-ju je bila enkrat reportaža koliko stanejo otroci na črnem trgu. najbolj so iskani fantki bele rase.




drevozivljenja -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 20:11:47)

JAZ NE VEM KAKO BI reagirala.res ne.mogoče bi zadavila toto babnico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],,,kaj vse se danes dogaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 20:13:05)

Včeraj smo se babnce pogovarjale, sem take zvedela, v kakšen namen vse otroke ukradejo, da mi gre še danes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Ne morem o tem pisat, ker je preveč grozno. Džisus, kaj se vse dogaja. Sem pa zvedela za pri nas, da so otroka ugrabili v Leclecru v LJ pred leti. Naj bi ga uspavali z eno tekočino na robcu. Na srečo so jih dobili na wceju. Samo to ni bilo nikjer v javnosti. Kakšna kaj ve o tem?




mamima -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 20:16:14)

ja to za LJ, sem jaz slišala za BTC, ko je eni malo manj pozorni babici (kar smo lahko tudi mamice) neka ženska ukradla otroka iz lupinice, ampak naj bi ga našli na parkirišču, ker je menda ženska zagnala taki vik in krik da so meli takoj akcijo!!!
Noro res!




Nea_teja_ -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 20:36:43)

groza




lelaval -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 20:37:54)

Še sreča, da se je tako izteklo.
Mene je kar groza, da sploh pomislim na kaj takega




ključek -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 21:38:03)

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Včeraj smo se babnce pogovarjale, sem take zvedela, v kakšen namen vse otroke ukradejo, da mi gre še danes [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . Ne morem o tem pisat, ker je preveč grozno. Džisus, kaj se vse dogaja. Sem pa zvedela za pri nas, da so otroka ugrabili v Leclecru v LJ pred leti. Naj bi ga uspavali z eno tekočino na robcu. Na srečo so jih dobili na wceju. Samo to ni bilo nikjer v javnosti. Kakšna kaj ve o tem?


jaz sem slišala, da so babici ugrabili punčko. in na srečo, je bila tako prisebna, da je takoj poiskala varnostnike, ki so zaprli vse izhode, in nato našli punčko in ljudi na wc, kjer so punčko že ostrigli na kratko in oblekli kot fantka................[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

baje je bilo to v city parku, ne vem pa točno.............




kristinaj -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 21:56:40)

GPS čip pod kožo in v vsakem trenutku veš kje se nahaja...




tina1976 -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 21:59:36)

ista zgodba je bila tudi za mariborski europark.




Klarita -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 22:07:24)

IZVIRNO SPOROČILO: tina1976

ista zgodba je bila tudi za mariborski europark.


In točno to sem imela v glavi, ko sem včeraj izgubila malega izpred oči v Newyorkeru. Moj je bil v kabini, jaz sem mu nosila hlače na probo, tamali pa se je skrival za obešalniki, ampak sem ga imela skozi na očeh in ga držala za kapuco, ampak v sekundi se mi je izmuznil in ga več ni bilo. Letala sem po trgovini gor in dol, moj je iskal na drugi strani pri kabinah, dokler ga nisem našla, kako mežika prodajalki. Skoraj me je kap. Mali pa še povedati ne zna kdo je in kje je doma.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Ko sem prišla k sebi, sem si mislila, da ga nikoli več ne izpustim izpred oči.




bodoča -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 22:12:30)

Groza...

Moja sestra živi v tujini in je tudi marsikaj že doživela, 1x sta bili z njeno hčerko v trgovini in kar naenkrat panika, vsi izhodi/vhodi so se zaprli, kar naenkrat so se od vsepovsod pojavili varnostniki...ker je en moški ugrabil fantka, k sreči so ga še našli omamljenega v stavbi trgovine. Storilec pa se je na žalost po vsej verjetnosti v tisti paniki pomešal med ostale kupce, tako da ga niso ujeli.

Pa pred nekje 10 leti je en idiotski pedofil umoril punčko dve ulici stran od njenega bloka.

Mene je kar groza, sploh zdaj ko mali želi hodit sam po trgovini in je hiter ko šus in ti v trenutku lahko pobegne.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (16.1.2009 22:54:35)


IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
baje je bilo to v city parku, ne vem pa točno.............

takrat je bilo to po TVju, ampak niso hotel povedat, kje se je to zgodilo, da ne bi delal reklame ... [sm=smiley11.gif]
[sm=smiley11.gif]

sem pa slisala, da se je zgodilo v italiji, da sta sla zakonca iz trgovine, skupaj zlozila nabavljeno v avto, en odpeljal vozicek nazaj, drug v avtu cakal... tega prvega so ugrabili, odpeljali, odvzeli ledvica, odvrgli ob rob ceste in ga tam pustili se krvavega... temu v avtu se je zdel ful cuden in je nekako prisel do drugega in ga nasel krvavega ob cesti...

Mene je od takrat vedno strah it v Italijo.... sploh pa odkar imam otroke..




bumerang -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 8:29:44)

Ja, vsakega drugega kupca omamijo, vsakega prvega pa spravijo pod dvojni pod, da mu bodo ledvico ukradli.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 8:57:56)

baje je bilo to v city parku,


Ja, baje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Prevec tv gledate. Mediji so tukaj skoraj samo se zato, da nas strasijo. S krizami, plinskimi hladnimi vojnami, ugrabitvami. Vcasih so cenzuro izvajale oblasti, zdaj pa je tako, da jo je treba pri sebi.




Martina27 -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 8:59:52)

To pa je res grozno brat, kaj šele, da to doživiš...bog ne daj......jaz umrem....jooj niti nočem razmišljat o tem...pa kaj ko paso včasih ti naši sončki ta hitri in ti kar zgine...no, vsaj moj je tak in pol šibam po trgovini za njim....

Kakšni ljudje so to, da lahko to sploh počnejo, a se ne zavedajo kakšno bolečino povzročijo nekomu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




danuska -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 9:08:34)

Jaz vem za zgodbo podobno vašim.13 let nazaj ko se je še veliko hodilo po nakupih v Madžarsko se je podobno zgodilo.Ženska je šla na nakupovalni izlet skupaj z 2 letnim si8nom.Koje na tržnici kupovala blago je za trenutek izpustila fantkovo rokico in vzela denar iz torbice.Otroka so tako mojstrsko odpeljali stran da še opazila ni prvi hip.Žal je bila prepozna in vprašanje je če ga je kdaj dobila nazaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




BLAŽIKA -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 9:23:44)

Joj boljše da sploh ne pomislim na kaj takšnega, me ima kar grozaaa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].




nuala -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 9:31:36)

Še dobro, da imam jaz take otroke, ki bi jih sigurno pripeljali nazaj pa še 100 EUR zraven ponudli, samo da jih vzamem...

No, brez heca, saj eni pretiravajo. Ampak otroke je definitivno treba čuvat.




Anonimen -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 9:36:15)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ja, vsakega drugega kupca omamijo, vsakega prvega pa spravijo pod dvojni pod, da mu bodo ledvico ukradli.



Kako vsakega drugega? Ne razumem tega. A to gre za odrasle ali otroke?




bumerang -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 9:45:32)

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ja, vsakega drugega kupca omamijo, vsakega prvega pa spravijo pod dvojni pod, da mu bodo ledvico ukradli.



Kako vsakega drugega? Ne razumem tega. A to gre za odrasle ali otroke?


Ma vse poberejo, ledvice so ledvice in tu ni konju v zobe za gledat pa tudi drugi deli telesa pridejo prav. Če pa ne pa vsaj kri izčrpajo.
Tudi pse vzamejo pa mačke.

Zadnjič so v Trstu cariniki en kontejner slučajno odprli, noter pa so našli 157 ugrabljenih Slovencev. Enemu so še nogavice pobrali.




mamima -> RE: pazite na svojega otroka, da vam ga ne ukradejo!!! (17.1.2009 9:57:56)

ja bumerang, pa kosti so pobrali za juho.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ja, se strinjam da je skozi humor lažje gledat na svet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>