Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 17.1.2009 22:19:57
|
|
|
|
suncicica
|
lahko noc
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 7:49:06
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! pa da vam ponudim kave. mi pa smo bli včeraj v mb v europarku, mala je tak opazovala vse, potem pa smo še šli v mcdonaldsa na hamburgerje, tam je tia že lepo tečna gratala, pa po poti domov je bla nekaj časa pošteno tečna, sem mislila da bo problem doma zaspati. pa hb ni bil, je kar takoj vgasnila. je pa prav pasal malo ta izlet, ven iz ormoža. čeprav bi aleš najraje bil doma, je rokomet po tv, ker se je začelo sp, pa še v ormožu je bil turnir, samo je glih tak bil zadovoljen. danes pa me je tia že pred 7h zbudla, ona je lepo nazaj zaspala, jaz pa nemrem. zaj pa gledam na rtl (hrvaškem) izganjalce duhov, ker nikjer ni nič po tv te pa kuhat, da gremo po kosilu k tomažu, pa še na torto k ylenii.opet vesela nedela
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 7:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! jaz sem tudi že pokonci. me je anej dvignil že od 6.10. ja vsaj ponoči je kar lepo spal. petra verjamem, da ti je pasal izlet. mi smo prejšnjič šli samo do mc donaldsa in mi je blo fajn, da malo spremeniš okolje. samo kaj ko totega deda ne morem nikoli nikam spravit. mi pa gremo danes spet k tašči na kosilo. fajn, ne? zaj pa grema dol na zajtrk te pa na kavico pa tudi hitro mine čas.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:15:17
|
|
|
|
TinaV*
|
jutro ja mi smo po dolgem casu spet meli dirke ponoci tak da nisem najbolj naspana....sicer pa logicno saj je vceraj cel dan prespala...te pa sem se spala na trebuhu tak da me tak kriz boli ko grem hitro kavo spit ker sem res boga danes
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:34:41
|
|
|
|
TinaV*
|
vceraj sem vidla da ste mele temo o brigiti....o j**** ta ni cisto pri pravi se mi je zdelo...pa brez zamere...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:37:57
|
|
|
|
barby_nik
|
Dobro jutro, še z moje strani... petra, hvala za kavico...sem že zmrzavala zunaj... spali smo super, nik pa še zaj pančka... jaz pa sme bla že pridna, sem cote spobrala, prat dala...prah zobrisala,tla spobrisala... pol pa še samo posesam, ko se nik zbudi... okoli 11ih pa grema v trgovino...sma sama dela... nič babike pridne bodite...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:38:26
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* vceraj sem vidla da ste mele temo o brigiti....o j**** ta ni cisto pri pravi se mi je zdelo...pa brez zamere...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:40:06
|
|
|
|
TinaV*
|
midve sma tudi same do 16 ure ...tudi dela kaj je mrzlo zunaj? nisem se bla pa tudi mi ni za iti...sem pa gledala da bo bolj toplo ampak dez
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:42:25
|
|
|
|
barby_nik
|
pa saj ni tak full mrzlo...neke se kaže, da bo sonček... mi2 še boma danes izkoristla,ker pol pravijo sami, dež...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:45:45
|
|
|
|
TinaV*
|
saj mata prav...vidim da bo soncek...ampak midve bova bolj tezko sle ven...ker morem vse dolj nest po 70 stopnicah...lariso pa se ogrodje od vozeka in je precej tezko tak da odpade
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 8:48:17
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* saj mata prav...vidim da bo soncek...ampak midve bova bolj tezko sle ven...ker morem vse dolj nest po 70 stopnicah...lariso pa se ogrodje od vozeka in je precej tezko tak da odpade ojoj, to pa res ni fajn... ti pridem pomagat?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:07:55
|
|
|
|
Barbara111
|
dobro jutro punce jaz sem se že tudi vstala in pojedli smo zajtrk,ki ga je moj pripravil.Zaj pa se pakirajo,ker se grejo kopat v toplice pa še njegova sestra pride s tamalim.Oni so 3 bratje in 1 sestra.Jaz pa edinka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:08:07
|
|
|
|
TinaV*
|
hehe slabo nebi blo,ampak meni ni za ven it...nebi je rada prehladla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:08:49
|
|
|
|
TinaV*
|
oh jaz bi se tudi sla kopat...se nisem odkar sva bila lani na morju...joj od julija
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:09:28
|
|
|
|
Barbara111
|
tina pri vas pa je res dosti stopnic in dolgi hodniki
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:13:04
|
|
|
|
TinaV*
|
ja barbara ogromno stopnic pa se predolgi hodniki so v glavnem to me moti tu drugace je pa ok
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:13:58
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* hehe slabo nebi blo,ampak meni ni za ven it...nebi je rada prehladla ja saj ti jo le čuvaj, pikico malo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:14:27
|
|
|
|
*monchy*
|
dobro jutro babike! kak ste? jaz sem tak zmatrana da gledat ne morem. tudi mi so meli dirke po noči mali je od 3h pa do 7h vjutro bil vsakih 15min auf ne vem kaj je danes spet blo ampak zdaj gre nazaj ajat tak da se bom malo spočila. pol pa letimo na ptuj v qlandijo ve kera če bi mel kdo dve želvi? jaz bi ju dala stran Tina o brigiti v salonu? ona je mimo čist samo psssst
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:15:17
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* ja barbara ogromno stopnic pa se predolgi hodniki so v glavnem to me moti tu drugace je pa ok ko sem prek k vam gledla sem si vedno misla, ki hudiča mate vi vhod... pol si ti soseda od Blanke P.?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:16:09
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* dobro jutro babike! kak ste? Tina o brigiti v salonu? ona je mimo čist samo psssst jaz tudi sklepam, da ji nekja fali, če so ji v !letu in pol 4 frizerke odišle... zaj pa se mi zdi, da niti nikoga ne dobi...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:22:59
|
|
|
|
Barbara111
|
včeraj ste imele polno zanimivih tem jaz pa nič časa,pri meni pa hvala bogu 1 nadstropje in malo stopnic ,brigita poglavje zase
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:27:31
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 včeraj ste imele polno zanimivih tem jaz pa nič časa,pri meni pa hvala bogu 1 nadstropje in malo stopnic ,brigita poglavje zase pol ti tudi brigito poznaš... in kak ste se včeraj meli...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:29:07
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* Tina o brigiti v salonu? ona je mimo čist samo psssst ja o toti brigiti...vse kar je ok n njej so mi nohti....se nisem mogla nacudit...barby mi mamo vhod na drugi strani tam pri cvetlicarni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:31:29
|
|
|
|
TinaV*
|
nobene blanke ne poznam...ce bi jo vidla pa bi jo verjetno,drugace se bolj slabo poznamo vem pa da v nasem bloku ni nobene ja aut je brigita ...mislim lahko bi komandirala pa kontrolirala ko nimas stranke....pa potem se sprasuje kaj pa je to ...za oni remuver se jaz sem vedla pa nikdar nisem tega vidla... pa ona meni kao da bo barvala od zdaj naprej z masko...ja pa kaj te meni s cim bo barvala ...saj ma prav ampoak mene to res ni zanimalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.1.2009 9:35:56
|
|
|
|
Barbara111
|
pri nas je vedno fajn pa po dolgem času doma ,ponavadi imamo vsa praznovanja v dvorani na bregu pa sem jaz s tem lepo letos zaključila.Malo sem gledala kak so bili drugi do nas glede r.d zakaj bi jaz za vsaki r.d. zapravila po 400e pa imamo pač na več dni po malo praznovanja ,glavno pa bo v soboto pa mali Mai pa bolj sorodniki moževi pa je
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?