|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
18.1.2009 9:38:22   
barby_nik
user posted image user posted image ja brigitica je prav smešna...skoraj 4 leta sem mela tam prakso...user posted image tak, da sem zadnjo leto skoraj norice dobla...user posted image
boge praktikante nas je tak izkoriščila...user posted image user posted image user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 226
18.1.2009 9:41:54   
Barbara111
saj so skoraj vsi privatniki isti ,ko zavohajo dnar je konec z namiuser posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 227
18.1.2009 9:45:13   
TinaV*
meni je na koncu ko sem sla dala vizitko kao pridi k frizerju sem ...eh hvala lepa mam jaz svojega frizerja ki sem navajena na njega pa ko mi ne gre tak na jetra ko ona pa sem jo samo uro pa pol gledalauser posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 228
18.1.2009 9:56:00   
barby_nik
ma ja full je posiljena...user posted image pa kot oseba je full težka...user posted image

nič grem ven 1 dehnt...user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.1.2009 9:57:52   
TinaV*
misli kaj name barby user posted image user posted image user posted image user posted image jaz te bom pa gledala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 230
18.1.2009 10:00:47   
Barbara111
jaz sem že dala kuhat juhico in v pečico pečt meso,zaj pa še likat

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.1.2009 10:03:03   
TinaV*
o jaz pa samo solato zmesam danes pa juho skuham vse ostalo mam od vceraj user posted image user posted image user posted image
zlikala,oprala pa vse pospravila sem si vceraj tak da danes lenarim lepo prosim po dolgem casu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 232
18.1.2009 10:06:25   
barby_nik
user posted image  fajn to, da lenariš...user posted image saj to paše...user posted image

jaz pa grem zaj cote obesit...za kuhanje pa še imam čas...bom pa danes delala gov. zrezke v gobovi omaki,svaljke pa solatko...user posted image

user posted image  ti me vidiš čez dan in zvečer...jaz pa tebe samo zvečer...user posted image user posted image user posted image

no saj če blanke ne poznaš, nisi nič zgubla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.1.2009 10:08:47   
barby_nik
tina, tu ko maš žaluzijo zapreto...ziher larisa pančka...user posted image user posted image user posted image

mate veliko stanovanje?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 234
18.1.2009 10:09:41   
Barbara111
babike ne bomo zaj kakia je kira raje kaka boljša tema prosim jaz tudi nisem popolnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
18.1.2009 10:12:23   
petra *k
evo,naša pikica pa je nazaj zaspala, jaz kuham, ati gleda smučanje, pa še mam malo časa, da vas preberem. se mi kava kuha, da letim na čik pavzo. no, dobro da ne poznam te brigite,ne? pa sem mi zdi, da dosti brigit ni čisto ta pravih, jih kar nekaj poznam, pa bi skoro vse ocenla v --user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 236
   [Brisano sporočilo]
18.1.2009 10:12:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 237
18.1.2009 10:13:05   
TinaV*
barbara se strinjam...tudi jaz grem marsikomu na zivce user posted image user posted image user posted image pa kaj zaj...

mamo okrog 60m2
ja eno zaluzijo mam zaprto ampak zato da tv lepse vidim...je pa fajn da soncek not pride..poleti je pa vse zaprto

dajte mi nekaj povedat...kje naj dam vabila za KRST delat..ve kera?

Neposredna povezava do sporočila: 238
18.1.2009 10:14:59   
TinaV*
JOJ petra a poznas ti ono brigito ki ma milana ....v bloku so doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bog pomagaj

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 239
18.1.2009 10:15:01   
Barbara111
foto laura meni pa je naredila kolegica na računalnik full lepa samo neki barvni papir kupiš pa lepo kuverto in te pride dosti ceneje

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
18.1.2009 10:15:53   
TinaV*
to je res ampak sem probala pri eni kolegici pa ne izpade nikak ...tak da bolj ziher ce dam delat tistim ki znajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
18.1.2009 10:19:22   
Barbara111
foto laura je v gorišnici dela vabila za vse kaj hočeš pa lepe slike tam delajouser posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.1.2009 10:22:47   
TinaV*
ja barbara poznam foto laura...ampak iscem kaj na ptuju ce pa nebo se bom zapeljala tja pa pogledala...
rada bi dala na vabilo kak verz pa sliko

Neposredna povezava do sporočila: 243
18.1.2009 10:28:11   
TinaV*
ja fajn...kje se pa sveco da kupit? user posted image user posted image user posted image mislim lepo sveco

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.1.2009 10:31:32   
TinaV*
nasla sem eno zeloooooo lepo...ampak 84€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.1.2009 10:34:07   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

ja fajn...kje se pa sveco da kupit? user posted image user posted image user posted image mislim lepo sveco

vse to, kar rabiš za krst se, da kupit tu gori, ko je cerkev pri gledališču...je trgovinica...user posted image

full veliko izbiro pa maš tudi v mb v slomškovi knjigarni-trgovini...user posted image

nič grema se z nikom rihtat...grema k kolegici na kefe pol pa v trgovino..

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.1.2009 10:34:15   
*monchy*
tina jaz je tudi nekak ne morem prebavituser posted image pa veš da nem delala z masko pa če je ne vem kaj.. se te nisn z lune pala user posted image v glavnem od začetka se je delala full dobre zdaj pa je čist x user posted image še kaj mam oblečeno komandira user posted image tak da sem na tem, da grem nekam drugam v bližnji prihodnosti user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.1.2009 10:36:57   
barby_nik
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

tina jaz je tudi nekak ne morem prebavituser posted image pa veš da nem delala z masko pa če je ne vem kaj.. se te nisn z lune pala user posted image v glavnem od začetka se je delala full dobre zdaj pa je čist x user posted image še kaj mam oblečeno komandira user posted image tak da sem na tem, da grem nekam drugam v bližnji prihodnosti user posted image

o boga...user posted image saj celega te spregleda...user posted image tolko še bodi, da pridem jaz na nohte...user posted image user posted image user posted image da brigiro po dugem cajte vidim...user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.1.2009 10:37:06   
TinaV*
ja monchy kaj pa ces drugega...

barby hvala lepa za informacije ...grem kar jutri pogledat...za vabila pa se nevem kaj bi oz kaj bom...bi pa mela rada zlato sveco z napisom...pa llepa vabila,ker pac jaz morem komplicirat in met tak ko se mi dopade

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 249
18.1.2009 10:38:37   
TinaV*
jaz pa sem mislila da sem jaz nora...zaj pa vidim da me je res celega pregledala...ker ce tebe monchy pol druge se bolj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ej monchy malo sem sla poslikave na net gledat...ves kako lepo sem nasla...bom dala link gor...naslednjic ko pridem (pred krstom )cem tak met ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?