amaya
|
Danny: za porodnišnico...ti dajo seznam tudi v MŠ...samo ne pretiravaj, ker pol stvari ne rabiš...lahko malo okvirno napišem, kaj je meni najbolj rabilo in kaj bom vzela: 1. pač dokumente in vse: materinsko, napotnico, zdravstveno, poročni list (če si poročena)...če ne pejdi na CSD zrihtat očetovstvo 2. toaleta: za se tuširat (nedišečo...najboljše od Welede), ščetka, pasta, krtača za lase, krema ali olje za telo (mandljevo je najboljše), krema za obraz, lastika za lase ali trak, multimam gel za bradavice, vložkov ne rabiš-dobiš gor, blazinice za joške, ...mislim, da je to to 3. nogavičke (kratke), modrci za dojenje (čeprav baje težijo...no meni niso), komot natikači (jaz razmišljam, da bi si krokse nabavla, čeprav sem bila proti njim, ker so mi grdi...so pa baje komot...mene so uni njihovi žulli, oblačila za odhod domov, pa za tamalega/o (to ti tudi kasneje lahko prinese 4. razno: steklenička za otroka, dudica (jaz sem to doma sterilizirala in kr s sabo imela...in HB, ker moj je bil pod lučko, jaz mleka ful...oni so ga pa z glukozo futrali...tako da sem si ga spumpala in mu na flaško dala), knjiga ali karkoli, ko otrok spi (moj je večinoma spal in bi lahko štrikala in kvačkala ), tel št za SMS-e, biškoti Balsen (jaz sem jih na tone pojedla....si lačen kot volk zaradi dojenja ) žŽ jzv