|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
14.5.2009 8:52:57   
Belen
hator, super čestitke....
sem kontenta zate in twojega dragega....še posebej po twoji štorji.....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
14.5.2009 10:52:57   
Hator
Belen, hvalauser posted image
Aja, sem pa pozabila povedat, da je naš otroček že lep čas obrnjen lepo na glavico, kot mora bit. Vendar bomo zaradi lege posteljice naslednjič videli, ali bo lahko porod naraven ali bo potreben CR. Upam in držim pesti za naravni porod!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
14.5.2009 12:05:49   
amaya
ojla...malo štrajkam vem!

Meni se je pa danes trebuh malo dol spustil..še včeraj sem ga imela pod brado user posted image
Kaj čmo...vročina nas bo zdelala...to vem in sem pripravljena na najhujše. HB kjer živim je spodni del bajte še iz starih istrskih kamnov grajen in je notri lepo prijetno...gor pa bomo kmalu klimo pržgali!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
14.5.2009 12:06:19   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Belen, hvalauser posted image
Aja, sem pa pozabila povedat, da je naš otroček že lep čas obrnjen lepo na glavico, kot mora bit. Vendar bomo zaradi lege posteljice naslednjič videli, ali bo lahko porod naraven ali bo potreben CR. Upam in držim pesti za naravni porod!!!

držimo pesti, da gre lepo po naravi!!!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.5.2009 11:52:36   
Stefanija
Tudi jaz ti držim pestim, da bo naravni porod, predvsem pa da bo šlo vse, kot mora it...
No, jaz naj povem, da se naša bučka ni obrnila, poskušali smo tudi z ZO, pa nič...Baje je že velika in je premalo plodovnice, tako da imam za sredo, 20. maja določen CR. Upala sem na naravni porod, pa vseeno mi je bolj pomembno, da je z otročkom vse ok, tako da sem se zdaj sprijaznila in se že prav veselim snidenja z našo štručko...
Pa da vidimo kaj smo posejali...user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.5.2009 11:55:06   
Belen
stefanija čestitke,
držimo pesti za 20 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stefanija)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
15.5.2009 12:29:03   
DannyS
Ojla...

Držimo pesti, da bo vse ok Stefanija... mislim itak da bo...

Midva z mojim pa sva šla včeraj nakupit te benkice, bodye na preklop, kapice in žabice, povijalne (vse št. 56), ker tisto kar sem nabavljala prej po teh akcijah je večinoma vse od 62 naprej... Sem si vzela še dva modrčka za dojenje, zdej ko vem katera št. mi je prav, bom šla še po kakega v Mullerja. Danes pa bom naročila preko neta še en tak lep pajacek za iz porodnišnice. Tako, da za dojenčka mislim, da imam skoraj vse... finalmente.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.5.2009 14:32:19   
amaya
jaz pa nimam vsega, pa še zdaj ne vem kaj še čakam user posted image Kar se ne morem spravit na kup zlagat in pripravljat...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.5.2009 23:35:59   
rozilu
Ojla,
Čestitam novi družinici (Bia) user posted image .

Hvala za nasvete - vedno pride prav poslušat izkušnje bolj naprednih nosečk (preden vse pozabijo ;). Sicer me je tisto najhujše obdobje zaspanosti že minilo, samo nekako se mi bioritem ne ustali (al pa hormoni?) in sem enkrat fulll zaspana, drugič pa mam preveč energije...

Meni vroče še nič ni, v bistvu me bolj zebe user posted image . Bom že vidla poleti, ko se bom širila na vse strani... si sploh ne predstavljam kako bo to.

Lep vikend, če boste še to kaj brale, če ne pa na klepet naslednji teden user posted image

PS: mayamaya - če bodo vse druge že rodile, bova pa midve ostale tu gor, vsaj do oktobra :P

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
16.5.2009 9:08:52   
Stefanija
Še ena sprememba načrta: rodili bomo že kar v ponedeljek, ker je dr. v sredo preveč zaseden...
Tako da vas vse lepo pozdravljam, pa se po tem kaj oglasim s svojo izkušnjo, če bo sploh kaj časa še za take stvari...user posted image !

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
16.5.2009 12:42:19   
Belen
heloooooooowwww ,
nikogar tle? user posted image

super stefanija, js bi tudi najraje že rodila..... sm polna vode.... in sm kot balena.... ampak še dwa mesca.... user posted image

(odgovor članu Stefanija)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.5.2009 8:38:38   
DannyS
Ojla pupice...

Jaz sem se te dneve tolko češenj pojedla... pa še neko pecivo spekla s češnjami, ki ga je kaj kmalu zmanjkalo...

Drugače pa je moj spanec vsak dan bolj rahel, vroče mi je ponoči... uff, kaj še bo...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.5.2009 8:55:05   
Belen
ciao,
tle je prow zatišje a? user posted image  user posted image
ni nobene,al vročina daje wse po malo user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.5.2009 9:15:51   
mayamaya
ejla!

smo bolj po ponedeljkovo danes. je bil tak lep vikend... zdej pa spet cel teden od začetka user posted image

rozilu - vsaj dve, da si bomo delale družbo, ki ostale bojo že vse vozičkale okoli.

pa lep začetek novega tedna vam želim

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.5.2009 18:30:07   
BIA79
Evo mene od mrtvih...Klara je zaspala s tatijem na postelji, jaz pa čakam da sterilizator naredi svoje...
Moj porod...mala malica...v primerjavi s tem kar doživljamo sedaj...
V soboto sem rekla mojemu dragemu da morava na večerjo, ker bo to zadnja večerja v dvoje...in tako je bilo...očitno je pizza pomagala...
Zjutraj ob 7 sem šla na wc lulat...se vrnem v posteljo, ko začutim, da uhaja nekaj iz mene...mi je odtekla voda...sem počakala da sem se "odcedila", se stuširala, vzela torbo in sva šla. It rodit v nedeljo je zakon, ker najdeš takoj parking plac, bil je mir...
Pregledala me je ful prijazna doktorca,katere sem pozabila ime in ker je bila plodovnica že belkasta so se odločili da mi bodo sprožili popadke še v toku dneve, če svojih ne dobim. Dr. Lovšin je bil potem dežuren, in sva se odločila da bom rodila brez AE...Ob 10.15 so mi dali infuzijo in se je začelo...v roku dveh ur mi je bilo že pošteno žal da nisem vzela epiduralne...user posted image  Na srečo je takrat prišel moj v porodno in mi pomagal prebudit popadke...Ga moram res pohvalit...si nisem mislila da mi bo v tako pomoč...to mu ostanem hvaležna do konc življenja...Iztis...dr.Lovšin je rekel, da je kot takrat ko greš trdo na blato ne vem kakšne probleme ma on, ampak meni se ni zdelo takouser posted image  No po 4 urah se je rodila naša Klara...Ime smo izbrali v porodni sobi seveda...tata je prerezal popkovino...in vse je bilo lepo in prav...ampak takrat se je začela mora...vsaj zame...
Klara 4 dni ni jedla...še sedaj se ne da pristavit prav na bradavico..to je jokalo, tulilo...potem je iz izčrpanosti samo spalo...zadnji dan se po 1000 poskusu mi sestra spomne dat nastavek za dojko in je nekako potegnila, ampak malo prepozno...
Saj so se sestre nekaj trudila, ampak vsaka sestra je imela svoj nasvet...Definitivno bom naslednjič premislila ali it rodit v Izolo...toliko dajajo na to dojenje in rooming in, ampak se ti nekako ne morejo posvetiti...
Tako da sedaj preživljam dneve tako da poskusimo dojit, dodamo (izpumpano mleko) po flaški (rabila 3 dni da se je "naučila" pit),jo budimo, ker je pravi zaspanček, si pumpam mleko...sedaj se moramo še borit proti krčem/vetrovom oz. karkoli so,ker je njen prebavni sistem kar naenkrat toliko obremenjen...
Sam ko te mali črv pogleda v oči ali se ti v spanju nasmehne pozabiš na vse...Pa še na gramih pridobiva, tako da se vsaj splača...sedaj iščemo način kako jo pristavit pravilno na bradavico...

Punca...treba bit vztrajni...se javim, ko bo spet malo mira!!!!  Kot bi rekla Ventura:
CREDERCI SEMPRE, ARRENDERSI MAI!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.5.2009 18:41:21   
BIA79
Pa še to...Moram pohvalit obe noni...če ju ne bi bilo, bi obupali že zdavnaj!

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.5.2009 20:41:25   
Belen
ciao Bia79,
me weseli da si delila z nami twojo porodno zgodbo.... super torej-mala malca user posted image
jah....eko še en dokaz weč zakaj grem rodit v PO in ne v izolo user posted image malo heca,ampak res, za izolo čujem same kritike.... seweda če gre wse po maslu mamicam in nosečkam so kul.... sam ko kej rabi pa so mal jotaste te babice in sestre

no upam,da klara začne kmalu normalno papat.... pa de te kej vidim okoli z vozičkom user posted image

drži se Bia.... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.5.2009 20:59:26   
amaya
ooooooooo Bia...si vidla..tako si se sekirala za tvojega dragega...sem ti rekla, da po porodu je vse tako kot treba...in z babicami tudi user posted image
Vidve s Klaro pa kar uživajta in prejkoslej bo štekala zakaj je joška od mame večja in seveda manj kosmata kot od tatija user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.5.2009 21:50:42   
rozilu
O, punce, res niste ble preveč zgovorne - je bil preveč lep vikend :)

Bia, držimo pesti, da se bo dojenčica kmalu naučila papcat. In da boste kmalu uživali vsi trije.

Očitno porod ni najhuše delo pri vsem tem user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
19.5.2009 8:27:40   
mayamaya
Bia, kar pogumno user posted image

Punce, dejte mi kaj povedat v zvezi s telovadbo. Kdaj na začnem, pa še poletje se bliža, pa lepi dnevi...

vsak nasvet bo dobrodošel user posted image .

Rozilu kaj pa ti misliš hodit na telovadbo?

lep dan vam želim

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
19.5.2009 8:45:31   
Belen
jutro user posted image ,
mayamaya glede telovadbe ti sedaj priporočam plavanje v morju, saj je poletje vročina, lih se zapirat v te centre ne wem no..... ti sama najbolj weš.
drugače maš studio maja na ogrlici v kopru kjer imajo organizirano za nosečke

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.5.2009 11:33:03   
moom
Ojla!

Po dolgem času... Sem takoooo lena, da se mi zvečer, ko gre mali spat nič ne da...

Še od mene čestitke Bii!!!! UŽIVAJ! Pa da dojenje kmali steče.
Supernovi sem se pa že na FB oglasila ;)

Drugače kako ste kaj? Vidim, da vročina ne negaja samo meni. Joj, me prav malo skrbi kako bo do avgusta.

Amaya, je pestro še z enim malom škratom, ne? No, ampak je vse poplačano!!!

Danny, potem nisem edina, ki se bori z diplomo. Kako kaj napreduje?

Obljubim, da se bolj pogosto javljam!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.5.2009 13:10:27   
amaya
ejla

cajt teče...jaz sem začela dneve odštevat in ne več mesece user posted image user posted image user posted image
Danes smo imeli v MŠ predavanje o porodu in jaz bi šla kar rodit...ko se spomnem, me kar vleče v porodnišnico. Meni je bil sam porod res ena neverjetna izkušnja...je blo grawe ja, ampak to odpika vse, ko zagledaš ta mali drobižek, ki te je še do pred kratkim brcav v mehur in ledvica user posted image

(odgovor članu moom)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.5.2009 13:13:06   
amaya

MAJ

Stefanija    ( let)         23.5.

JUNIJ

amaya  
(31 let)           17.6.      (doma imamo že sončka Etienna)

nena30    (31 let)         28.6.

JULIJ

Hator            29let               1. 7.  

DannyS        26 let              16.07.

belen            27let               13.7.     pričakujemo dwa sončka  

AVGUST

moom         26let                 6.08.              druga nosečnost 

SEPTEMBER

OKTOBER:

rozilu            30let              22.10.       prva nosečnost user posted image

NOVEMBER:

mayamaya    31 let             10.11.      prva nosečnost

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠI PRIČAKANI  SONČKI: 

IME:                       PDP:                 DATUM ROJSTVA:

bučka25                2.5.                 user posted image 1.5.,  ERIK , 56 cm in 3570g user posted image

supernova2002    20.5.       user posted image 6.5.,   MARUŠA,  53cm in 3250g  user posted image

Bia                         9.5.          user posted image 10.5.,  KLARA, 54 cm in 3600 g user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
19.5.2009 13:13:39   
amaya
Stefanija je imela včeraj za imet CR...a kdo kaj ve????

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?