|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
28.1.2009 9:36:21   
Samsa
AS: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.1.2009 9:36:40   
Samsa
ooouuuuuuuujjjeeeaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.1.2009 9:45:09   
sasa.vracko
Jutro

Danes smo pa mi stari 8 mesecev user posted image user posted image user posted image    žććll ,k  ih v    bgb   n mhm ,lk   - še majhen pozdrav od slavljenca user posted image

Komentarji:
Alea01 - sej lahko ti tolk kuhaš, ko ti Izabela pomaga, ja luškana je res user posted image
samsa - hvala za fruštik
nya - mislim, da bojo naši čmrlji vsi bolj al manj špinačke za pusta user posted image
mtinca1- sem pozabla tvojo Lano komentirat: user posted image

pa sigurn sem še kaj pozabla, pa kasnej...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.1.2009 9:50:29   
Samsa
čestitke obmesečnikom

- Luka ( sasa.vracko)
- Anžej, Ažbe ( l.daisy)

- Maks ( pikica_30)
- Staš (NajaG)

user posted image

uuuu... sami fantki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.1.2009 10:00:49   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čestitke obmesečnikom

- Luka ( sasa.vracko)
- Anžej, Ažbe ( l.daisy)

- Maks ( pikica_30)
- Staš (NajaG)

user posted image

user posted image user posted image  Vse najboljše! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.1.2009 10:08:21   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Punce ki ste moje prjatlce na FB,pazite....sem poslala vabilo Chelsy Davy-bivsa od princa Harrya,zdaj pa cakamuser posted image .Sem pa vidla tut princa Charlesa...in zdaj ne vem,naj tudi njega povabimuser posted image ??

user posted image user posted image  Matr. zdej pa sploh ne boš več hotla z nami navadnimi smrtniki govort. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.1.2009 10:55:52   
Anonimen
- Luka ( sasa.vracko)
- Anžej, Ažbe ( l.daisy)

- Maks ( pikica_30)
- Staš (NajaG)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.1.2009 10:57:58   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem,ki danes praznujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse slikice,sami cukerčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

.............user posted image user posted image user posted image user posted image danes sem dobila vabilo za vpis,za maja v prvi razreduser posted image user posted image user posted image user posted image ...................sem šla takoj va wc..................sploh ne dojemam,da je že tolk velik,da bo šel v šolo,pa da se moramo res preselit,pa da bo lun moral it v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,najraje,bi doma ostala.............no včeraj sem bla tok hepi,danes pa,sej to je sam trenutno,ampak,ko odpreš koverto,vidiš,da ni to samo v glavi,ampak se bo kmalu zgodilo-otroci odraščajo

....................
.................................
......................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sem že boljš

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.1.2009 11:07:04   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka - pravo "zimsko pravljico" imate okrog hiše; pa verjamem, da boš dobila projekt.

U, Mtinca, hvala za podporo user posted image

Pravljico pa res imamo - ker imamo za hišo gozd... samo danes mi ni nič več fajn, ker crkuje elektrika. Ob pol 5h me je Sofija zbudila in vidim, da je ni. Zbudim mojega in je šel po neko luč, pa je bila na pipi vroča voda in sem kar tako zmešala flaško, saj še zdaj je bila ok. Pa sva ravno pred kratkim dobile elektriko, no, zdaj ko to pišem, je spet ni user posted image Sem pa vmes dala polnit gsm, ker je bila baterija prazna in je zdaj na 55%, pa vodo sem zavrela in je v termovki, tako da ta glavno je poštimano, samo ne vem, kaj zdaj spet delajo...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.1.2009 11:08:11   
slovenka
Ja, lunca, te čist razumem user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.1.2009 11:31:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka - pravo "zimsko pravljico" imate okrog hiše; pa verjamem, da boš dobila projekt.

U, Mtinca, hvala za podporo user posted image

Jaz pa sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti in če si se namenila dobit projekt, ga imaš po moje že v rokavu. Zato tudi nisem nič komentiralauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.1.2009 12:11:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ojla mamičkeuser posted image

ninny...kaj me nisi v rit nabrcala, pa polly, pa kaja08user posted image user posted image . Sem rekla, da koga sem pozabila komentirat, da hitro me v rit nabrcatuser posted image user posted image user posted image

Ema- čedalje večja si in čedalje bolj podobna očiju...vsaj zdi se mi...si pa lepotičkauser posted image

me je skrbelo za tvojo rit, pa sem bila tiho- ne hecam se, sem šele sedaj prebralauser posted image

aleksandra silvija-  za vašo potrpežljivost. Res..kapo dol .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.1.2009 12:12:21   
Anonimen

user posted image

user posted image  

user posted image  
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi, da ima ati rad slikanje ker so slikce profesionalneuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.1.2009 12:12:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

čestitke obmesečnikom

- Luka ( sasa.vracko)
- Anžej, Ažbe ( l.daisy)

- Maks ( pikica_30)
- Staš (NajaG)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.1.2009 12:13:38   
Anonimen
zimska pravljica- pri nas je ni,ko pogledam skozi okno vidim travo in kakšen kupček snega, še od prejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.1.2009 12:14:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............user posted image user posted image user posted image user posted image danes sem dobila vabilo za vpis,za maja v prvi razreduser posted image user posted image user posted image user posted image ...................sem šla takoj va wc..................sploh ne dojemam,da je že tolk velik,da bo šel v šolo,pa da se moramo res preselit,pa da bo lun moral it v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,najraje,bi doma ostala.............no včeraj sem bla tok hepi,danes pa,sej to je sam trenutno,ampak,ko odpreš koverto,vidiš,da ni to samo v glavi,ampak se bo kmalu zgodilo-otroci odraščajo

....................
.................................
......................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sem že boljš

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene to čaka drugo leto

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.1.2009 12:17:05   
Anonimen
no,malo monologov sem imela, sedaj pa grem kuhat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.1.2009 12:33:02   
*anamor*
Haj,

moj pa še kar štrajka pri gh. Danes sem mu skuhala špinačo in pire krompir, pa sploh poskusit noče. Kot, da ni lačen. Zdaj bom počakala do 13 potem pa mora biti lačen, če je nazadnje jedel ob 9.

Moj dragi pa je moral ponoči na intervencijo. Jim je sneg daljnovode podrl. In dela že od 4 zjutraj pa sploh nevem kdaj pride domov. Vidim tudi, da imate eni full snega mi ga nimamo niti centimeter.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.1.2009 12:47:04   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Haj,

moj pa še kar štrajka pri gh. Danes sem mu skuhala špinačo in pire krompir, pa sploh poskusit noče. Kot, da ni lačen. Zdaj bom počakala do 13 potem pa mora biti lačen, če je nazadnje jedel ob 9.

Poznam... naš bi raje crknil od lakote, kot pa jedel tisto, kar bi jaz hotela. Sem potem za par dni ukinila GH in je bil samo na mleku, zdej pa spet počasi uvajam GH. Pa tisto, kar mu jaz skuham, noče jst, Frutke in Hippe pa je. Pa še to se je zdej odločil, da ima raje sadje, tako da mu dam dopoldne  zelenjavne kašice, ko je še bolj pri volji jest GH, popoldne pa sadne, k so mu pa itak všeč in jih potem poje... Kr neki tile naši mulci - se zmišljujejo user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.1.2009 13:10:37   
*anamor*
Kaja pri nas je čisto enako. Zdaj sem ga prelisličla, da je sploh kaj jedel. Katastrofa. Prej pa je tako jedel, da me je bilo strah, da mu dajem preveč. Jaz sem tudi že študirala, da bi za par dni ukinila gh.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.1.2009 13:15:44   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz pa sploh ne dvomim v tvoje sposobnosti in če si se namenila dobit projekt, ga imaš po moje že v rokavu. Zato tudi nisem nič komentiralauser posted image

Nya, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.1.2009 13:28:23   
Anonimen
Luka,Anzej,Azbe vse najboljseuser posted image user posted image user posted image

user posted image

AS,samo da vam je uspelouser posted image ,kako je pa z Lovrom,ker je prejsni dan bruhal??
Izabelauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.1.2009 13:33:15   
Anonimen
Še ena s problemi gh-sem ji zjutraj naredila kašico,jo je pojedla par žličk in sem obupala in ji dala flašo. Prejle pa sem ji skuhala pire in čežano je pa pojedla par žličk in v jok-sedaj se na tleh igra. Zgleda, da jo tako zobki matrajo al kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.1.2009 13:34:35   
Anonimen
Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem......user posted image domov mislim:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.1.2009 13:36:25   
Anonimen
Ninny,saj je receno,da se jim vcasih malo ustavi pri GH.Moja je tudi prejsni teden strajkala,2dni ne zelenjave,potem ni hotela sadja,zelenjavo ja...sem ji dala pac AM,ali mlecno.Nic skrbet,vazno,da so zdraviuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kdaj je vaš dojenček začel ponoči spati v kosu 11-12 ur (brez vmesnega hranjenja)?
Itkica

do 6. meseca (44%)

do 9. meseca (14%)

do 12. meseca (9%)

kasneje (32%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!