RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM o ninny, a ti tud. In, kaj učinka?. Jaz sem tud, kao, sam ni nekega groznega učinka, ker skoz nekaj česar ne bi smela sem šele na -1,5 kg moram pa vsaj še ene 10 izgubit Jaz se sploh ne tehtam, bo pa tud treba ene 10 dat dol, čimprej, pa treba bo tud mal začet o ja tudi jaz... sam volje še nisem srečala kje dajte nehat s tem...sem danes premisljevala zakaj me tko mal ven vlece zadnje case...normalno ko nimam nic za oblect,vse preozko,non stop trenerke furam ne govori, jaz sem imela prej trenerko tud samo za doma, sem bla skoz v kostimih, sem se komaj znala športno oblečt, zdej pa . Mi je moj že nekajkrat rekle, da greva v šoping, pa me kar mine, si sploh nočem nič kupit, dokler ne skuhšam, sam kdaj bo to? Najbolj žalostno pa je, da so šle kg po porodu tko lepo dol, sam pol sem se pa kar začela s sladkarijami basat, pa spet ful premalo pijem....., ma brezveze, bom raj še mal
|