Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja ti si bila odprta pa pripravleno je blo vse pa že prej si imela svoje popadke. Jaz nisem bila še popolnoma nič odprta, svojih popadkov čisto nič sam 3 dni sem bila čez PDP. pa so me dal roditi in na ful nabil teh umetnih tko da je blo skor že za hčerkico usodno ji je pulz ful padel. Pa cel dan se nisem nič odprla tko da je že ob 18 zvečer kazal na CR, sam pol sem se za 4 prste mi je rekel gin. pol je pa nekak blo naravno. sam ne govort kako je fajn če ti sprožijo če še ni nič pripravljeno ti si že bla pripravljena. in ne govor kak je če ti sprožijo na nič k nisi probala pa brez zamere. pa upam da ti ne bo treba Ja pa dobr no, saj mi sploh ne vemo, a je ona že kaj odprta al ne. Ni nič povedala. Samo zgražala se je, da je kdo sploh pomislil na to, da bi jo dal rodit, to je vse kar vemo. Govorila sem o tem, da če bi bila jaz odprta, bi jaz šla rodit. Je pa menda ja logično, da te ne dajo rodit, če si čist zaprt. Jaz sploh ne poznam nikogar, ki bi mu sprožili porod 3 dni po pdp-ju, če je bil še zaprt in MV nič zmehčan - niti ni neka splošna praksa to, kolikor mi je znano, saj menda vsak G gleda malo na to, da ne bo imel preveč dela in matranja pri porodnici, kar bi pač ob popolnoma zaprtem in nezmehčanem MV itak vedel, da ne bo šlo na izi, tolk trapast pa menda povprečen dohtar vendarle ni. In to sem jemala pri mojem odgovoru v zakup, se mi ni zdelo da je treba o tem še razpravljat. Treba je gledat kompleksne situacije, brat med vrsticami, kajti če si v življenju zelo dobeseden, zamudiš mnogo, predvsem zgubljaš čas z nerazumevanjem. In ne, nič se ne jezim na tiste, ki ne bi šle rodit. Pač ne bi šle. ok je tako. Vsak se odloči po svoje, a ne. In prav je tako. Še bolj prav bi bilo, da bi upoštevali vsakogar v porodnišnici in ne določali svoja pravila - razen če bi šlo za zdravstvno stanje, ki nečesa ne dopušča. Samo ni mi jasno, zakaj se jezite na koga, ki bi šel rodit na umetne. Ne, to mi ni jasno. Različni smo. OK je tkao, da smo različni. Aja,še to anonimna. Tudi mene je bolelo tako zelo zelo, da sem pri vsakem popadku mislila da bom skup padla, me je zelo zmanjkovalo od bolečin. Poznam to. Pa tudi poznam kako je, ko ne veš, a bo z otrokom vse v redu. V Lj. so mi otroka skor zašuštrali zaradi njihove malomarnosti in nestrokovnosti. Ob mojih lastnih popadkih. Nobeni popadki niso fajn stvar. Nobeni. Pri vsakih sem mislila crknit. Ne razumem kako lahko sploh kdo hodi ob popadkih, očitno nekateri pač niso tolk "oživčeni", pa ne čutijo toliko, da jih toliko ne boli. nekatere pa nas. Z umetnimi popadki ali z lastnimi. In vsaki bi rekla, naj gre rodit z EA, ker tolk se matrat brez veze je res neumnost. Gina sej te nič ne obsojam če bi ti šla rodit da ti sprožijo to je tvoja stvar, sam pr men je blo tko da ta ginekolog ni bil sploh moj gin. ampak ko te on dobi v roke pa da si mal čez rok pa da ma še pomožnosti frej porodno sobo te da rodit in tko je blo pri men brez da bi bla kej odprta itd. pa oprost k se nisva zastople kaj točen kera misli.
|