Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 17:45:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 mama miaaaaa pridi na kosilo v center
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 17:48:55
|
|
|
|
sonček33
|
ajsi a se govori o hrani?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 17:49:52
|
|
|
|
sonček33
|
matr jest bom prepovedala besedo regrat
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 17:54:05
|
|
|
|
beyba
|
stella rosa, benika. špelka....vredi smo se mele a ne.....morm priznat da ste super dekline. Mala princa pa oh in sploh stellla rosa hvala za kavico. se bo kmalu....boš vidla.... Gigi moja ljuba veš kje nas najdeš pa pogumno naprej, ratal bo boš videla... Bušiji lepi lepi...božite božite.... A katera pozna dobro kakega policaja, bi rabila eno mnenje strokovno....čim hitreje...lepo prosim...... Drugače smo pa dans mal tečkoti, je bla včeri dve uri tako pridna da mora dans mal notri prinest.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 18:03:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 matr jest bom prepovedala besedo regrat neeeee pa tvoje porodne zgodbe še nisem zasledila, čaaaakaaaam!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 18:04:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba A katera pozna dobro kakega policaja, bi rabila eno mnenje strokovno....čim hitreje...lepo prosim...... na IVFovkah je woman_police
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 18:17:25
|
|
|
|
beyba
|
jst bi ne voman-police, ampak policaja da ga vprašam za en postopek kako poteka...res bi bla full hvaležna če katera kakega pozna....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 18:29:46
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, sej ona je policajka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 18:30:03
|
|
|
|
Nončika
|
alo!!! Larilu, pozdravi se in končno premagaj vse te tegobe,ki te mučijo in začni uživat v nosečnosti. peglanje? mene čaka celi kup, vedno samo prelagam in prelagam. grrr, ggggrrrrr peglanje. Se*, kje hodiš???? buši raste?????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 18:40:22
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 P.S. Včeraj smo prvič evidentirali trebuh, ampak je še tooook bajsi, da mi ga je nerodno pokazat.... Lahko naslednjič? NE . žižek
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 19:05:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ojla pupike Sem šla še na krvnega in je negativen. Se bom mal sestavla pa gremo naprej Srčice jaz bom od zdaj bolj poretko tukaj. Vas pa sigurno še pridem pogledat. Objemčke vsem. rada vas imam Mišika, RTM back, lubika. Drži se. Vztrajaj. VEM da vama bo uspelo. In najboljša mamica in ati bosta ne ceeeeeeeleeeem svetu. Pogrešala te bom. Mučo fejst. Tak da nas pridi kaj pogledat, ok?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 19:06:14
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Se*, kje hodiš???? buši raste????? Tu in naokouli! Buško pa ... ne vem, stagnira Kar ne premakne se z dveh kebapov Kak si ti?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 19:33:24
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Se*, kje hodiš???? buši raste????? Tu in naokouli! Buško pa ... ne vem, stagnira Kar ne premakne se z dveh kebapov Kak si ti? tak, tak. ne počutim se ravno noseča, nimam nobenega znaka, razen izostanka M. in seveda črtic na testu.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 20:38:56
|
|
|
|
spps
|
ojla! da se vam javim,sem še v enem kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učila in kako ste ve?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 20:59:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! da se vam javim,sem še v enem kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učila in kako ste ve? Ooooo, si priiidnnaaaa. Nas je malce skrbelo že, kaj dogaja. Sicer pa ... kak bomo pa vedele, da si v akciji? Maš od katere telefonsko številko? Da bomo dihale in potiskale s tabo, ko bo čas ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.2.2009 21:05:54
|
|
|
|
trinity22
|
ojla babuške ... jaz sem danes gnezdila( beri čistila stanovanje po dolgem in po čez) :) Zdaj sem pa čist utrujena ... bašem se s kokicami in upam, da mi ne bo ponoči pol ful slabo ... gigi1 žal mi je za tak izid ... ne obupaj, naslednjič pa bo, mora bit, mi smo stabo Se* bušček bo še zrastel boš vidla, pol se boš pa jezila, ko boš cela okorna ... taka kot sem zdaj jaz lepo bodite, grem počivat ... nočka
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 7:19:10
|
|
|
|
oktavija
|
Juterček! Najprej ena kavica in en čaj za vse... zajtrka pa se mi ne ljubi pripravljat... GIGI1 zelo mi je žal da ti ni uspelo.. ampak včasih je res bolje malo odklopit možgane in prekinit z RR ter se sprostit in uživat... Tako sem naredila jaz.. za nekaj časa izginila z RRja, nehala razmišljat o dojenčkih, uživala v sexsu in poglej me zdaj...bebica ja prišla ko z vedrega neba.... Drži se darga moja in ko nas boš potrebovala smo tukaj samo za tebe...v dobrem in slabem!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 8:23:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 matr jest bom prepovedala besedo regrat jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 8:59:19
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro borkice. Pošiljam vam vsem en sončen pozdrav .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 9:07:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! da se vam javim,sem še v enem kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učila in kako ste ve? Ooooo, si priiidnnaaaa. Nas je malce skrbelo že, kaj dogaja. Sicer pa ... kak bomo pa vedele, da si v akciji? Maš od katere telefonsko številko? Da bomo dihale in potiskale s tabo, ko bo čas ... NIMAM od nobene telefonske-če ne drugač pri marčevkah bodo vedele,kdaj sem šla v akcijo drugače mi pa lahko katera pošlje telefonsko na zs
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 9:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
joj spps.... ti boš pa res kmalu zibala... Se še spomnim poroke in novičke, da boš mami.... Joj noro kok gre hitro čas Še malo malo pa boš srečka mamica Če želiš ti jaz mojo z veseljem dam... Za vesele novice vedno
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 10:46:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 joj spps.... ti boš pa res kmalu zibala... Se še spomnim poroke in novičke, da boš mami.... Joj noro kok gre hitro čas Še malo malo pa boš srečka mamica Če želiš ti jaz mojo z veseljem dam... Za vesele novice vedno zadnji tedni ful hitro grejo res pa komaj čakam ,da dobimo malega bebija lahk mi pošlješ svojo,jaz ti bom pa svojo :) in kako si ti? se dobro počutiš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 10:47:24
|
|
|
|
ledenka
|
jutro reeeegraaaaat kako smo kaj, vse na broju, nobena še ne diha?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 10:57:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro reeeegraaaaat kako smo kaj, vse na broju, nobena še ne diha? dihamo upam,da še vse ,sam pospešeno menda ne nobena
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.2.2009 11:11:59
|
|
|
|
beyba
|
oila babnice kako smo kaj.... Nosečke....božate? ne nosečke ....slončkate? mamice, srklajte.... Jst pogrešam ene par bork-aqua, pikicao, pikica36, fergi.....kje se skrivate bejbe No zuni je spet sonček sva se z Beniok menle za sprehod pa je mela Ela druge načrte in mal predno bi morale it zaspala ..... tako da zaenkrt bolj slabo kaže z današnjim zmenkom.... ja na srečanju gorenk smo ble priča prvemu poljubu ele inn jakoba...Sej sem rekla nakoncu bova pa z Beniko čez 25 let rez v žlahti se bova pa smejale vsakič sproti.... No grem mel pospravit, če bo ratalo.... RRRRRRREEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDD raste zunaj na polju regrat v solati, z jajčkom, krompirjem in zasko je najboljši-aja pa še topel kruhek domač zraven mmmmmmmmmmmmmm To sem napisala zato ker vse skoz omenjate regrad...očitno je to treba tako da nebom izjema.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.