|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
19.2.2009 11:07:41   
jazzz27
zato kupujemo sušilcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.2.2009 11:07:56   
Anonimen
user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">

sej je res jazzzi ja user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">user posted image &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/smejoci/a_baby13.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" width="47" height="34">

Ej pupe... Zadnjič je ajsika naša napisala da bi vas rada videla, pa ste jo kar zignorirale user posted image user posted image   A ste za srečanje?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.2.2009 11:09:25   
Anonimen
WTF?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.2.2009 11:46:46   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

WTF?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.2.2009 11:47:58   
jazzz27
Tole bi znala pa mogoče Ela od Beybe prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.2.2009 12:16:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sonček85 user posted image  lep voziček user posted image  tega pa sploh nisem vidla user posted image  dobro, da mam že naročenega user posted image  

user posted image user posted image user posted image ja sej ga lahko odnaročiš user posted image user posted image user posted image ja res je dober komaj čakamda ga dobim

murkica:sem pobožala bušijauser posted image user posted image
larilu:ojoj,daj poročaj nam kako bo in kaj bo G rekla.Mislimo nate

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.2.2009 12:27:37   
murkica

ojoj murkica.... Jaz sem danes do 7h sama doma in si tudi še nisem splanirala urnika. Zdejle jem zajtrk, potem bom morda kakšno rundo perila še oprala in obesila, morda se tudi jaz spravim likat (čeprov je to moja največja nočna mora user posted image user posted image ), potem bom šla malo ven, vmes si bom morala še kaj skuhati, .......

še študiram kako bom zapolnila dan do 19h user posted image user posted image user posted image

Ampak če imaš pa za likanje preveč energije pa mam jaz poooolno košaro perila za peglat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haha... Za likanje pa nimam nikoli peveč energije :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.2.2009 12:37:01   
jazzz27
ZAČIMBE
Pri gospodinjskem pouku reče učiteljica:
"Otroci, danes se bomo pogovarjali o začimbah. Ali kdo pozna kakšno?"
Otroci so dvigali roke in naštevali: "sol, cimet, bazilika....."
"Veliko začimb že poznate. Janezek, kaj pa ti? Se res nobene ne spomniš?"
"Ne," odgovori Janezek žalostno.
"No, ti bom pa pomagala. Kaj da mamica očku zjutraj na jajčka?"
Janezek zažari: "Aha, že vem! Lupčka!"

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.2.2009 12:50:20   
Anonimen
a si ti klicala G?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.2.2009 12:54:48   
murkica
Faca si jazzzi :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.2.2009 13:16:06   
jazzz27

a si ti klicala G?

nisem ker se je ustavilo .... bilo je samo tisto zjutraj k me je lulat, sedaj pa ni ne kapljice....pa še to ni blo ne vem kaj. Imajo pa pri julijkah kar nekaj takih primerov. Če voda oddteče, gre po nogah in je luža. Jaz pa govorim samo o mali mokroti...tamau očitno pritiska na mehurčka. Sicer pa imamo v sredo MF. Pa še full me brca, tko da nočem neke panike delat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.2.2009 13:16:51   
Anonimen
ok Jazzzi nej ti bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako regrat?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.2.2009 13:24:46   
Anonimen
ej pupe... zdejle sem se spomnila, da vas lahko povabim, če je kera za...  V soboto sem povabljena na predstavitev ličenja in dekorativne kozmetike. S sabo lahko pripeljemo punce... Če je kera za,.... ZS user posted image

Zdej grem pa Gilmore Girls gledat, pa se tipkamo kaj kasneje user posted image user posted image

papaaaaaaaaaaaa

P.S. Včeraj smo prvič evidentirali trebuh, ampak je še tooook bajsi, da mi ga je nerodno pokazat.... Lahko naslednjič?

< Sporočilo je popravil živa25 -- 19.2.2009 13:25:33 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.2.2009 13:25:19   
jazzz27

ok Jazzzi nej ti bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako regrat?

ne vem, ga grem vprašat! Je še pod snegomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako kaj cunje in likalnik?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.2.2009 13:27:13   
Anonimen
kašen sneg? A tok ga je napadlo pri vas? Pri nas ga je včeraj že pobralo, ker je bil tak suh in lahek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   HB!!!

Cunje pa še kar v omari, likalnik pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image   Se bom mogla en dan prov psihično pripravit do tega.... To je opravilo ki DEFINITIVNI ni zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.2.2009 13:39:08   
jazzz27

kašen sneg? A tok ga je napadlo pri vas? Pri nas ga je včeraj že pobralo, ker je bil tak suh in lahek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   HB!!!

Cunje pa še kar v omari, likalnik pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image   Se bom mogla en dan prov psihično pripravit do tega.... To je opravilo ki DEFINITIVNI ni zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri tebi je vsaj v omari, pri meni je še kar na gavgahuser posted image user posted image user posted image  (stojalu) ampak danes počivam..ni heca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.2.2009 13:40:09   
jazzz27
a ima katera kakšno vest o spps, aqui, pikicO, bibi,...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
19.2.2009 14:13:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

a ima katera kakšno vest o spps, aqui, pikicO, bibi,...
sem šla malo kukat k marčevkam in sps se je včeraj še javljala na rr,tko da še ni odpotovala v Rimuser posted image se pa kmalu bliža marec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
19.2.2009 14:36:05   
gigi1
Ojla pupike

Sem šla še na krvnega in je negativen. Se bom mal sestavla pa gremo naprej user posted image

Gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Res nimam besed.user posted image user posted image user posted image . Te iskreno občudujem, ker si tako močna v teh trenutkih user posted image

Larliu bogica. Upam, da se kmalu pocajtaš in da tole nima nič vpliva na tvojo pikico user posted image user posted image user posted image

Nončika čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Jazzika, Sekica, Oktavija kako lepe bušije imate user posted image . Božajte, božajte user posted image

Srčice jaz bom od zdaj bolj poretko tukaj. Vas pa sigurno še pridem pogledat.

Objemčke vsem. rada vas imam

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
19.2.2009 14:50:01   
sonček85
žiži:pa tko sem že bila vesela da boš sporočila da je plusek.

No me smo s tabo in držimo pesti za naprej.user posted image user posted image user posted image Drži se pupa in veselo naprejjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
19.2.2009 16:05:17   
Anonimen
žiži... Vzemi si čas zase... Ne skrbi za nas, vseeno pa smo tukaj, če nas boš potrebovala... Saj veš... V dobrem in slabem user posted image user posted image user posted image user posted image

Rade te imamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
19.2.2009 16:15:38   
ledenka
vidim, da se sploh še nisem javla danes user posted image  

smo ok, sem jedla regrat za kosilo user posted image user posted image user posted image  jutri ga bom spet user posted image  

jazzzika, meni se je tudi zgodilo, da sem bila mokra, ko sem se zbudila - morda kaka kapljica urina, ali pa pot - meni je ponoči neznansko vroče in se zbudim včasih čisto prepotena

žiži user posted image user posted image user posted image  držim pesti za nove varjante in načrte

punce moje, se bom spravla domov, da grem še na sprehod po sončku user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
19.2.2009 16:21:15   
Anonimen

smo ok, sem jedla regrat za kosilo user posted image user posted image user posted image  jutri ga bom spet user posted image  

ČAKTE MAL PA DO KJE TOOOOOK REGRATA???????

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
19.2.2009 16:29:32   
ledenka

ČAKTE MAL PA DO KJE TOOOOOK REGRATA???????

v Tomatu na Šubičevi user posted image  imajo ta teden na tedenskem meniju regrat z jajcem, krompirjem in toplim pršutom

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
19.2.2009 16:52:53   
Anonimen
mama miaaaaa

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.