Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:42:54
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Moja hčera ma rok 3. 10. včeraj je bila na prvem pregledu pa mi je poslala slikco z UZ (je v mojem albumu) sem bla čisto happy ......
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:44:30
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Hvala tudi vam za . jazzz27... ne sme te biti strah. To je najslabše. Pozitivno glej naprej in vedi pri tebi bo vse dobro. In tudi pri drugih srečkah . Držite se! Gantar Naj ti prinesejo srečo....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:49:09
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 oktavija buši je leeeeeep. Kje pa vidiš sod? A je kje za tabo postavljen? Jest ga res ne vidim oprosti Istih misli.. Oktavija - prelepega bauhija maš
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:50:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Mi čakamo in čakamo... Ampak jst mislm, da bomo zdej dočakal... No mal sem optimistična JAZ TUDIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:03:31
|
|
|
|
sonček85
|
špelka:sem že pohvalila tvoj lepi prekrasni buši oktavija:kako lep buši,lepo se že vidi ,in nisi nič konkretne postave,si prav lepa nosečka in krasne slikce imaš.Pa kje vidiš ti kak sod
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:05:25
|
|
|
|
jazzz27
|
a še katero tok lenitis, pa se zgovarja na spomladansko utrujenost? Ajsi...en ananas je dovolj če poješ čez dan..pa nič druzga? Bom na mojmu testirala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:12:38
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 a še katero tok lenitis, pa se zgovarja na spomladansko utrujenost? Ma mene lenoritis že od zime naprej spremlja Tko, da pri meni je tako, da me daje zimsko-spomladanska utrujenost.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:17:22
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz ko se najem me je čist konc. Al sem tako velik sendvič pojedla, da bi z njim pol vasi nafutral...pa pol litra jogurta....še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnika . kje pa je danes naša Živa?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:24:25
|
|
|
|
murkica
|
Naša Živa zadnje čase nekaj zanemarja forum... Jo bo treba mal za ušesa..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:48:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Sonček85 imaš ZS.. prebrala in evo slikico,tega iste barve bom imela,samo dobit ga morajo iz ene druge trg.pikapolonice V kompletu z vozičkom dobite: - globoko košaro - avtosedež Smart silverline (avtosedež skupine 0+ ), - dežno pregrinjalo, - prevleka za noge, - torba za otrokove potrebščine s previjalno podlogo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:51:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnika . se je ravno stuširal, je že na poti zdaj grem pa res jest, sem lačnaaaaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:52:43
|
|
|
|
oktavija
|
Sonček85, krasen voziček Sam jaz rabim ti kolesnika ker imamo velko tudi sprehodov v naravo in makedama.. Koliko pa pride cel komplet? Jaz sem se odločila za zelenega Jane.. Tistega ki ste ga vi poskušali dat v avto... Videle smo se pri vašem avto na parkingu... Tvoj se je potem vrnil v trgovino ti si pa ostala zunaj z mami...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:55:53
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnika . se je ravno stuširal, je že na poti zdaj grem pa res jest, sem lačnaaaaaaa Joj takega tajnika pa še jaz zaposlim ... A mu lahko plačam v naturali...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:56:07
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnika . se je ravno stuširal, je že na poti zdaj grem pa res jest, sem lačnaaaaaaa Ajsi..kje pa je ljubavni tepih? Taljanski tepih? Dlake? Kocince..še kaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:58:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 še tipkat se mi ne da...zaposlim tajnika . se je ravno stuširal, je že na poti zdaj grem pa res jest, sem lačnaaaaaaa Joj takega tajnika pa še jaz zaposlim ... A mu lahko plačam v naturali... Boš ti vidla naturalje...mojga delavca spolno nadleguješ!! sonček 85 a niste kupili Jane?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 12:58:52
|
|
|
|
Stella Rossa
|
jazzz27 s kirega konca pa si ti?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 13:02:05
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Sonček85 imaš ZS.. prebrala in evo slikico,tega iste barve bom imela,samo dobit ga morajo iz ene druge trg.pikapolonice V kompletu z vozičkom dobite: - globoko košaro - avtosedež Smart silverline (avtosedež skupine 0+ ), - dežno pregrinjalo, - prevleka za noge, - torba za otrokove potrebščine s previjalno podlogo Joj kako je lep Ful mi je všeč
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 13:04:29
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa jazzz27 s kirega konca pa si ti? k se mi vid da sem podgurka? NM Kaj pa vi?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 13:09:27
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Boš ti vidla naturalje...mojga delavca spolno nadleguješ!! sonček 85 a niste kupili Jane? Jazzzika a tebe nič hormoni ne mučijo... Moj mi bo kmalu pobegnil kolk sem napadala... zato pa rabim tvojega delavca...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 13:14:25
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Boš ti vidla naturalje...mojga delavca spolno nadleguješ!! sonček 85 a niste kupili Jane? Jazzzika a tebe nič hormoni ne mučijo... Moj mi bo kmalu pobegnil kolk sem napadala... zato pa rabim tvojega delavca... se mi ne vidi? Mah me in ne....mislim, da sem se mal ulenila....prve tri mesece je bla bol kriza... sedaj pa mogoče enkrat na teden al pa ob tavečjih praznikih ...kje je še velika noč ..prvi maj je pa itak praznik dela...tko da se ne sme delat ti odstopim delavca...bo ajsi kakšnga kosmatga najdla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 13:19:38
|
|
|
|
sonček85
|
iMAŠ PA SREČO VIDIŠ ,KER ČE BI GA JAZ VZELA POTEM TI NEBI IMELA ZELENEGA,KER JAZ SEM HOTELA ZELEno barvo in so imeli tega sedaj zadnjega a vidiš kako lepo sva skompenzirali.Ja malo se spomnem mami tvoje s plaščem tebe pa nisem zasledila-oz.sem bila bolj z vsem drugim zamišljena Drugič me kar pocukaj. Bo pa prišel 700e vse komplet murkica:je ,a ne.Meni je tudi bil ta med favoriti ali pa Jane,samo zaradi malega avta smo vzeli potem Brevi ,ker se mi je zdel Jane malo širši.Evo ga je pa Oktavija vzela
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.2.2009 13:20:20 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 13:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 gantar a te lahko vprašam kaj je bil vzrok? A nisi čutila malega? V soboto me je samo malo dol tiščalo cel dan, proti večeru pa semimela malo krvavega izcedka. In potem sva z možem kar šla v porodnišnico v LJ. Tam so mi pa rekli, da me bodo kar not obdržali, na počivanju. Ugotovili pa so, da sem odprta 2 cm. V nedeljo, sem imela potem samo rjavi izcedek, pregledal me ni noben, kljub temu, da je doktor rekel, da bom šla na UZ. Zvečer pa sem začela dobivati popadke, ki so trajali še cel dan v ponedeljek. Zjutraj me je sobna ginekologinja (ki je bila ful prijazna) pregledala in ugotovila, da sem se odprla pa že za 5 cm in je preveč, da bi lahko naredili cirklažo (al kak se že reče). In bilo je konec. Cel dan popadki, ki so se stopnjevali, tako da so me ob pol šestih zvečer odpeljali v porodno sobo, kjer se je rodil mali Gašper. Zajokal je, me na rahlo še brcnil v nogo in umrl. Kaj je vzrok, pa bodo ugotavljali sedaj po prvi redni . Sicer so mi vzeli še bris za patogene bakterije (kakšne so to moram še poizvedeti), ta isti bris mi mora moj osebni g. narediti še enkrat, preden zanosim oz. ko bom ponovno zanosila. Preden pa ponovno spet zanosim moram pa še dat pregledat maternico, da bi ugotovili, da je z njo čist vv redu. Če ni, sledi kakšna operacija la kaj... ne vem. V naslednji nosečnosti pa mi bodo od 12 T dalje pregledovali tudi maternični vrat in ga v 99% tudi zavezali. Upam, da nisem preveč na dolgo se razpisala.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.