Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 10:45:29
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ou, kriza...mi je žal nism vedela, ker nisem sledila na IVF. Se pravi, da so ti tudi zaradi izvenmaternične nosečnosti odstranili oba jajcevoda. Ampak saj bo. Kar pozitivno. A greste potem z doniranim jajčecem al kako? Ne vem, mi je kar nerodno... Ne, ne jaz proizvajam svoja jajčeca samo , ker ni jajcevodov se po naravni poti ne morejo oplodit. To je isto kot da bi bila sterilizirana. Foliklčke mi bodo spunktirali jih oplodili in pol vstavli. Upam da rata v prvo ( dr. je rekel da mam ful velik procent možnosti da rata v prvo, ker se ve zakaj ne morem zanosit in rodila sem že tudi tako da je dokazano da sem plodna in da lahko donosim.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 10:52:20
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Gantar je izbubila svojega princa Gantar drži se..... gantar nimam besed - sožalje nončika čestitke in mirnih stella r. pa si le pršla sem. V albumu imate + in moj buši. Tole z gantar me je pa čist podrlo . gorenjke a pol danes pridete? Ob 17h?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 10:55:14
|
|
|
|
jazzz27
|
Stella...super. A maš že majhnega doma? Potem ti ni dolgčas. Ja itak da imaš full možnosti, če si že tolikokrat zanosila, donosila, rodila,...samo sedaj se mora prijet pa bo. Jaz pa imam PCO, moj ima slabši spermiogram, tako da sem tud v prvem postopku zanosila. Sam jaz sem bila Rešova. In imela sem ogromno srečo. Začneš s spuprefactom?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:00:58
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Stella...super. A maš že majhnega doma? Potem ti ni dolgčas. Ja itak da imaš full možnosti, če si že tolikokrat zanosila, donosila, rodila,...samo sedaj se mora prijet pa bo. Jaz pa imam PCO, moj ima slabši spermiogram, tako da sem tud v prvem postopku zanosila. Sam jaz sem bila Rešova. In imela sem ogromno srečo. Začneš s spuprefactom? Doma nimam majhnega, ker je moja hčera stara že 19 let in je zdajle srečka v 8. tednu Tako, da bom oktobra postala babica pol pa še mamica(hehehe)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:02:30
|
|
|
|
jazzz27
|
špeli jaz sem ga že pohvalila....lep buši, lep plusek!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:03:36
|
|
|
|
spelka12
|
Sem že jest hotela odgovort, pa sem rajš tebe počakala. babi, kmalu mami, kako naj te pol kličemo? men je pa dolgčas . sej dela mamo velik, samo lena sem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:05:10
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Stella...super. A maš že majhnega doma? Potem ti ni dolgčas. Ja itak da imaš full možnosti, če si že tolikokrat zanosila, donosila, rodila,...samo sedaj se mora prijet pa bo. Jaz pa imam PCO, moj ima slabši spermiogram, tako da sem tud v prvem postopku zanosila. Sam jaz sem bila Rešova. In imela sem ogromno srečo. Začneš s spuprefactom? Doma nimam majhnega, ker je moja hčera stara že 19 let in je zdajle srečka v 8. tednu Tako, da bom oktobra postala babica pol pa še mamica(hehehe) vav...čestitke!! To pa ni kar tako....kako to da ste se odločili za majhnega? Mislim marsikdo si želi potem mal miru, vnukov in adijo . Saj pri nas je tako...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:05:30
|
|
|
|
oktavija
|
No včeraj ste se vse hvalile s trebuščki pa bom danes tudi jaz pokazala svojega, čeprav se meni zdi da še ni nič velik in opazen, samo če si res pozoren... saj sem jaz bolj konkretne postave in ga zlahka skrijem....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:06:51
|
|
|
|
jazzz27
|
špeli temu se ne reče lena, to je nosečniški sindrom.... ...pa kaj maš za delat...alo počivat, drgač pridem gor na srečanje in te dam ajat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:08:17
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Doma nimam majhnega, ker je moja hčera stara že 19 let in je zdajle srečka v 8. tednu Tako, da bom oktobra postala babica pol pa še mamica(hehehe) To je pa SUPER!!!! Mami in babi!!! Čestitke Stella Rossa... Sam res kako te naj pol me kličemo mami ali babi..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:08:44
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No včeraj ste se vse hvalile s trebuščki pa bom danes tudi jaz pokazala svojega, čeprav se meni zdi da še ni nič velik in opazen, samo če si res pozoren... saj sem jaz bolj konkretne postave in ga zlahka skrijem.... lepo te prosim...buši za 5!!!! REs lepo!!! Je že takšen kot moj....zakaj se mi zdi da je moj tako majhen?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:09:54
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Sem že jest hotela odgovort, pa sem rajš tebe počakala. babi, kmalu mami, kako naj te pol kličemo? men je pa dolgčas . sej dela mamo velik, samo lena sem Hahahaha......boh ne daj da bi me klicala babi. Sem že hčeri rekla, da bo bebiko morala navadit, da me mama kliče ona pa bo mami
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:10:35
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 špeli temu se ne reče lena, to je nosečniški sindrom.... ...pa kaj maš za delat...alo počivat, drgač pridem gor na srečanje in te dam ajat Ja ja nosečniški sindrom .... so rekli da trajo samo prve tri mesece, in jaz bom vsak čas stopila v četrti mesec pa me še nič lenitis ni minil...posoda me čaka še od včeraj... Ej tudi jaz bi prišla v LJ na srečanje, če me sprejmete
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:10:44
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija No včeraj ste se vse hvalile s trebuščki pa bom danes tudi jaz pokazala svojega, čeprav se meni zdi da še ni nič velik in opazen, samo če si res pozoren... saj sem jaz bolj konkretne postave in ga zlahka skrijem.... No pa še en zelooooooooooo lep buši
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:13:50
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 lepo te prosim...buši za 5!!!! REs lepo!!! Je že takšen kot moj....zakaj se mi zdi da je moj tako majhen? Tvoj se zdi tebi mali ker si že po naravi bolj drobna... jaz pa sem že naravno pravi mali sod!!! Če me boste imele priliko kdaj spoznat vam bo jasno o čem vam govorim.... Aja najlepša hvala za kompliment!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:17:12
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija buši je leeeeeep. Kje pa vidiš sod? A je kje za tabo postavljen? Jest ga res ne vidim oprosti
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:18:33
|
|
|
|
murkica
|
Mi čakamo in čakamo... Ampak jst mislm, da bomo zdej dočakal... No mal sem optimistična
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:22:30
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Mi čakamo in čakamo... Ampak jst mislm, da bomo zdej dočakal... No mal sem optimistična A samo mal? Me smo pa fejst optimistične
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:23:20
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 oktavija buši je leeeeeep. Kje pa vidiš sod? A je kje za tabo postavljen? Jest ga res ne vidim oprosti ja ja buši je lep sam prevelik za 11 tednov in 3 dni!! Murkica bravo za optimizem, jaz verjamam da vam bo uspelo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:38:39
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz ga bom čez okno, to vam povem!!!!!! oktavija...ma res no, kje ti vidiš sod? ma ja maš lepo postavico!!! Pa ti povem da je buši tok lep. Sta ponosna? špeli....a si ti mene zastopla mal prej???? murkica..tooooooooooooooooo, to so besede!!! Kar tako naprej!!! stella....kdaj ima hčer rok? Julija? A je kje pr julijkah? Mami pa hčerka bosta mele majhega kobacajčka ,iiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Jaz bom tud svoji predlagala naj ma šeenga, da ne bo tako tečna . Hecam se. Mam pa občutek, da si ti super duper mami!!! Ajsi...kako kaj? A se ananasate?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:39:01
|
|
|
|
ledenka
|
nončika čestitaaaaam! naj bo nosečnost brez težav!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:41:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika živa, pa ti si fenomen. seveda, da bom delila novičko z vami. danes zjutraj je FS pokazal . kontrolna je bila močna , ta druga črtica pa malce svetlejša, a vseenoooo jeeee tttaaaammmmm!!!!!!!! še nisem dojela vsega, ampak sem ttttaaaakkkk haaappppyyyyy!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 18.2.2009 11:42:24
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, ma kaki! upam na kako solatko... sem laaaačnaaaaa! oktavija, lep buši
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.