|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
18.2.2009 10:45:29   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ou, kriza...mi je žal nism vedela, ker nisem sledila na IVF. Se pravi, da so ti tudi zaradi izvenmaternične nosečnosti odstranili oba jajcevoda. Ampak saj bo. Kar pozitivno. A greste potem z doniranim jajčecem al kako? Ne vem, mi je kar nerodno...

Ne, ne   jaz proizvajam svoja jajčeca samo , ker ni jajcevodov se po naravni poti ne morejo oplodit. To je isto kot da bi bila sterilizirana. Foliklčke mi bodo spunktirali jih oplodili in pol vstavli. Upam da rata v prvo ( dr. je rekel da mam ful velik procent možnosti da rata v prvo, ker se ve zakaj ne morem zanosit in rodila sem že tudi tako da je dokazano da sem plodna in da lahko donosim.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.2.2009 10:52:20   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Gantar je izbubila svojega princauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gantar drži se.....user posted image user posted image user posted image

gantar nimam besed - sožalje user posted image user posted image user posted image
nončika user posted image user posted image user posted image  čestitke in mirnih user posted image
stella r. pa si le pršla sem.
V albumu imate + in moj buši.

Tole z gantar me je pa čist podrlouser posted image user posted image user posted image .

gorenjke a pol danes pridete? Ob 17h?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.2.2009 10:55:14   
jazzz27
Stella...super. A maš že majhnega doma? Potem ti ni dolgčas. Ja itak da imaš full možnosti, če si že tolikokrat zanosila, donosila, rodila,...samo sedaj se mora prijet pa bo. Jaz pa imam PCO, moj ima slabši spermiogram, tako da sem tud v prvem postopku zanosila. Sam jaz sem bila Rešova. In imela sem ogromno srečo. Začneš s spuprefactom?

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.2.2009 11:00:58   
Stella Rossa

Stella...super. A maš že majhnega doma? Potem ti ni dolgčas. Ja itak da imaš full možnosti, če si že tolikokrat zanosila, donosila, rodila,...samo sedaj se mora prijet pa bo. Jaz pa imam PCO, moj ima slabši spermiogram, tako da sem tud v prvem postopku zanosila. Sam jaz sem bila Rešova. In imela sem ogromno srečo. Začneš s spuprefactom?

Doma nimam majhnega, ker je moja hčera stara že 19 let in je zdajle srečka user posted image
v 8. tednuuser posted image user posted image user posted image
Tako, da bom oktobra postala babicauser posted image  pol pa še mamica(hehehe)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.2.2009 11:02:30   
jazzz27
špeli jaz sem ga že pohvalila....lep buši, lep plusek!!!!!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.2.2009 11:03:36   
spelka12
Sem že jest hotela odgovort, pa sem rajš tebe počakala.user posted image  babi, kmalu mami, kako naj te pol kličemo?user posted image
men je pa dolgčasuser posted image . sej dela mamo velik, samo lena semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.2.2009 11:05:10   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Doma nimam majhnega, ker je moja hčera stara že 19 let in je zdajle srečka user posted image

vav...čestitke!! To pa ni kar tako....kako to da ste se odločili za majhnega? Mislim marsikdo si želi potem mal miru, vnukov in adijouser posted image user posted image . Saj pri nas je tako...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.2.2009 11:05:30   
oktavija
No včeraj ste se vse hvalile s trebuščki pa bom danes tudi jaz pokazala svojega, čeprav se meni zdi da še ni nič velik in opazen, samo če si res pozoren... saj sem jaz bolj konkretne postave in ga zlahka skrijem....user posted image user posted image user posted image
user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.2.2009 11:06:51   
jazzz27
špeli temu se ne reče lena, to je nosečniški sindrom....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj maš za delat...alo počivat, drgač pridem gor na srečanje in te dam ajatuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.2.2009 11:08:17   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

To je pa SUPER!!!! Mami in babi!!!user posted image user posted image  Čestitke Stella Rossa... Sam res kako te naj pol me kličemo mami ali babi..user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.2.2009 11:08:44   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

No včeraj ste se vse hvalile s trebuščki pa bom danes tudi jaz pokazala svojega, čeprav se meni zdi da še ni nič velik in opazen, samo če si res pozoren... saj sem jaz bolj konkretne postave in ga zlahka skrijem....user posted image user posted image user posted image
user posted image

lepo te prosim...buši za 5!!!! REs lepo!!! Je že takšen kot moj....zakaj se mi zdi da je moj tako majhen?user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.2.2009 11:09:54   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sem že jest hotela odgovort, pa sem rajš tebe počakala.user posted image  babi, kmalu mami, kako naj te pol kličemo?user posted image
men je pa dolgčasuser posted image . sej dela mamo velik, samo lena semuser posted image

Hahahaha......boh ne daj da bi me klicala babi. Sem že hčeri rekla, da bo bebiko morala navadit, da me mama kliče ona pa bo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.2.2009 11:10:35   
oktavija

špeli temu se ne reče lena, to je nosečniški sindrom....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa kaj maš za delat...alo počivat, drgač pridem gor na srečanje in te dam ajatuser posted image user posted image

Ja ja nosečniški sindrom .... so rekli da trajo samo prve tri mesece, in jaz bom vsak čas stopila v četrti mesec pa me še nič lenitis ni minil...posoda me čaka še od včeraj...user posted image user posted image user posted image

Ej tudi jaz bi prišla v LJ na srečanje, če me sprejmeteuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.2.2009 11:10:44   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image

No pa še en zelooooooooooo lep buši user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.2.2009 11:13:50   
oktavija

lepo te prosim...buši za 5!!!! REs lepo!!! Je že takšen kot moj....zakaj se mi zdi da je moj tako majhen?user posted image

Tvoj se zdi tebi mali ker si že po naravi bolj drobna... jaz pa sem že naravno pravi mali sod!!!user posted image user posted image
Če me boste imele priliko kdaj spoznat vam bo jasno o čem vam govorim....user posted image user posted image user posted image

Aja najlepša hvala za kompliment!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.2.2009 11:16:18   
oktavija
Murkica!! Kako je stanje trenutno pri tebi??

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.2.2009 11:17:12   
spelka12
oktavija buši je leeeeeep. Kje pa vidiš sod? A je kje za tabo postavljen? Jest ga res ne vidim oprosti user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.2.2009 11:18:33   
murkica
Mi čakamo in čakamo... Ampak jst mislm, da bomo zdej dočakal...user posted image user posted image user posted image  No mal sem optimističnauser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.2.2009 11:22:30   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Mi čakamo in čakamo... Ampak jst mislm, da bomo zdej dočakal...user posted image user posted image user posted image  No mal sem optimističnauser posted image user posted image user posted image

A samo mal? Me smo pa fejst optimistične user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.2.2009 11:23:20   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

oktavija buši je leeeeeep. Kje pa vidiš sod? A je kje za tabo postavljen? Jest ga res ne vidim oprosti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja ja buši je lep sam prevelik za 11 tednov in 3 dni!!user posted image user posted image

Murkica bravo za optimizem, jaz verjamam da vam bo uspelo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.2.2009 11:25:00   
oktavija
Jaz sem dodala nekaj novih slikc v album in si jih lahko ogledate...user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.2.2009 11:38:39   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz ga bom čez okno, to vam povem!!!!!!

oktavija...ma res no, kje ti vidiš sod? ma ja maš lepo postavico!!! Pa ti povem da je buši tok lep. Sta ponosna?

špeli....a si ti mene zastopla mal prej????

murkica..tooooooooooooooooo, to so besede!!! Kar tako naprej!!!

stella....kdaj ima hčer rok? Julija? A je kje pr julijkah? Mami pa hčerka bosta mele majhega kobacajčka ,iiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Jaz bom tud svoji predlagala naj ma šeenga, da ne bo tako tečnauser posted image user posted image user posted image user posted image . Hecam se. Mam pa občutek, da si ti super duper mami!!!

Ajsi...kako kaj? A se ananasate?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.2.2009 11:39:01   
ledenka
nončika user posted image user posted image user posted image  čestitaaaaam! naj bo nosečnost brez težav!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.2.2009 11:41:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

živa, pa ti si fenomen. seveda, da bom delila novičko z vami. danes zjutraj je FS pokazal user posted image . kontrolna je bila močna user posted image user posted image user posted image , ta druga črtica pa malce svetlejša, a vseenoooo jeeee tttaaaammmmm!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

še nisem dojela vsega, ampak sem ttttaaaakkkk haaappppyyyyy!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.2.2009 11:42:24   
ledenka
jazzzika, ma kaki! upam na kako solatko... user posted image  sem laaaačnaaaaa!

oktavija, lep buši user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.