Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 15:34:11
|
|
|
|
ledenka
|
mah rabim mojga zraven, da plača o uni Francozinji pa sem brala, ja mam sicer par sodelavk, ki so koristile samo 3 mesece porodniške, potem pa so možje prevzeli, ampak... jaz ne bi, no. morda v res izrednih razmerah.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 15:42:34
|
|
|
|
pikicao.
|
ja financ ministr pa more bit zravn :P je moj tud sam mi2 zaenkrt se ne kupujeva vozickov sva se na potovanjih pa na osnovnih stvareh
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 15:52:15
|
|
|
|
ledenka
|
mah vozički in to je kar konkretno drag špas... pri tadrugem ne bom več tak komplicirala!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 16:05:35
|
|
|
|
Serendipity
|
O, Borba številka 5! Bravo pupe!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 16:33:45
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mah vozički in to je kar konkretno drag špas... pri tadrugem ne bom več tak komplicirala! sej ti ne bo treba..kr bos itak vse ze mela od vozicka pa do pojstlce
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 16:35:09
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbike, kako smo? Se* - a je možek že skuhal? Moj dela, tako da si moram kar sama, pa lačna kot hudič pa ne vem, kaj naj jem...pire in čežana?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 16:41:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bejbike, kako smo? Se* - a je možek že skuhal? Moj dela, tako da si moram kar sama, pa lačna kot hudič pa ne vem, kaj naj jem...pire in čežana? Mmmmmm... sanjsko dobre špagete. Obvlada on to v nulo. Pire meni vedno zveni perfektno! Pa dober tek.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 17:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hej pupe.... Sorry ker se danes nisem nič oglasila... Ene dvakrat sem vas malo prečitala ampak še to bolj na pol, kot zares Jaz sem danes v službi doživela MAX svoje potrpežljivosti. Za jutri sem dogovorjena z direktorjem, ker mu mislim povedat, da jaz na tak način ne morem delat in da to kar se dogaja je žaljenje mojih sposobnosti, znanj in osebnosti Polhn..... jih mam.... Rekla mu bom da mi je popolnoma vseeno kaj naredi z mano, ampak matrat me več ne more. Naj mi da pa odpoved, da lahko grem na zavod... SAMO MIR MI NAJ DAJO..... joj bejbe... kar na jok mi je šlo med malico.... čist mi je film počil..... Pa jst se res ne morem tok obremenjevat zarad službe... mam pikico in srčeka pod srčkom, ki potrebuje VSO mojo pozornost in ljubezen, ne pa da živce praznem v tej pisarni glupi prov žalostna sem, ker sem spet v istem zosu, kot sem bla septembra Se opravičujem, ker sem zdej vse tukaj ven zmetala, ampak preprosto nisem več zdržala Kako ste pa ve kej? Aquica kako je bilo na pregledu? Jazzzi sem vidla da je slišala srčka, ajsi se ne more odločit za posteljico, pikica je bila danes spet malo bolj pridkana in se je oglasila celo Se* nas je izsledila in nekaj napisala Sonči33 si še med nami? Sonči85 si kaj bolje? Nisi bla nekaj slaba?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 17:23:05
|
|
|
|
miska73
|
Piki... evo samo za tebe... Sicer ni nov, ampak ga pa že dolgo nisem nalimala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 17:26:12
|
|
|
|
miska73
|
Živa Upam, da se ti tole v službi le nekako uredi Beyba hvala za stimulacijo. Mala je res cuker. Žiži čestitke za palčke. Jst ti čestitam za vsako, ki bi jo pa jo en pokadiš. Ajsi ma te občudujem, da še vedno hodiš na pilates. Se*kica kje hodiš, da te ni več tle gor?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 18:50:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Oh, kakšen cukrček. Sicer vem, da ''ni zame'' ampak miši - gledam pa ga vseeno lahko, mar ne? Ma, imam v službi gužvo - kmalu bo konec prvega ocenjevalnega obdobja in padajo zadnji testi, itd... Bibo zelo, zelo pogrešam. pa Špelčka moja se je oglasila, mi je kar srček poskočil od veselja, da bo kmalu spet akcija! Lunčko samo še grdo gledam ( - a te bodo zdaj kar prsti zasrbeli, če nas spremljaš??) Oktavija - kako se počutiš? Kdaj imaš prvi pregled? živa - ne daj se ''Ines'' v tem primeru ''živa'' aja, pa obvezno enega za polaris - Pa vsak dan se spomnim na hmm in argico... beyba - pridna si, tvoja princeska mi vedno polepša dan. hvala. Erin - ku-ku. Razvajaj nas še s svojim princem. Še malo pa bo nas sonček33 imel svojega sončka pa bo tamal ''konkurenca'' tvojemu Tilnu. pikiO & aqua - saj vesta, kaj man jaz za dobrega feelinga pri vaju, mar ne? murki - tebi pa en velik plus, si zelo pridna zadnje čase! Pa še novo nosečko imamo? Larilu - JUPI!!!!! metir - dobrodošla in čimprej ti želim uresničitev tvoje srčne želje. sonček85, jazzziii, spps & ajsi - kak kaj ''naša'' dečica? hugs za vse moja lubike!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 18:55:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Pa še en, da ne boste rekle, da vas zanemarjam. (No, meni osebno ni glih wau - ampak ... za posladkat pa je, mar ne?)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 18:55:59
|
|
|
|
U*
|
Se vam še jast pridružim kot borka. Vsem nosečkam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 19:03:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* Se vam še jast pridružim kot borka. Vsem nosečkam Dobrodošla med borkami. Če hočeš, da te damo na seznam nam daj nekaj osnovnih podatkov. No, zdaj pa priznaj - te je tale lepotec privabil, kaj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 19:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: U* Se vam še jast pridružim kot borka. Vsem nosečkam Dobrodošla med borkami. Če hočeš, da te damo na seznam nam daj nekaj osnovnih podatkov. No, zdaj pa priznaj - te je tale lepotec privabil, kaj? se podpišem za dobrodošlico Faca si Se*.... Ne dam se
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 19:09:08
|
|
|
|
U*
|
Seveda! Tečke ne pričakujem 30.1, sem pa v 4 krogu po laparo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 19:44:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: U* Seveda! Tečke ne pričakujem 30.1, sem pa v 4 krogu po laparo. Sem vedela! Te prilimam na seznam. In seveda tale hudiček ne bo prišel! Ne sme!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 19:47:45
|
|
|
|
U*
|
Ja upam da res ne sicer imam glih O dneve pa se je ravno danes moj malo poškodoval, upam da bo glih tko lahko in bom 30.1. povedala, da mi je test pokazal .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 20:36:45
|
|
|
|
pikicao.
|
avaavavavavaavavavavavuuum :) miska hvalaaa sam ne me vec tolk casa puscat brez..sm bla ze cist konc se* hihihhi...pr men teh obcutkov ni, tko d a ga mas ti kej vec se za naju? U* dobrodosla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 21:01:10
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, stimulacije sicer po pilatesu in hoji domov paše sam še topel čaj in kavč
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 21:51:19
|
|
|
|
oktavija
|
No takole.... en dan me ni blizu pa že imamo 5 borbo!! JUPPI!!! Kako ste drage moje? Jaz po starem nečeloma OK z nekaj nosečniškimi težavicami, ki pa niso nič novega in pretresljivega.... PDP imam okoli 10.09.2009 Živa25 ... verjemi, da je včasih treba zaropotat in se postavit za sebe, da te začnejo drugi spoštovat in upoštevat... Vem, da si v težki situaciji vendar če sem prav razumela nimaš kaj veliko za izgubit... Tudi jaz sem lani imela tako hude težave v službi da sem hotela kar menjat službo, pa sem se postavila za sebe, full zaropotala in upalilo je!!! Upam da boš vse dobro rešila. Špelči... pa koga jez to vidim!!! Bravo za špikice in kar pogumno naprej!!! Vsem novim želim iskerno dobrodošlico!!! In še nekaj navodil za začetek: 1.pravilo: obvezno je veliko klepetati 2.pravilo: obvezno je povedati podatke za naš seznamček 3.pravilo: obvezna je dobra volja, čeprav se lahko na naših ramenih tudi zjočete in zderete če vam je lažje.. 4.pravilo: obvezne so slikice, ki nam polepšajo dneve... Larilu...Jupi nova nosečka!!! Iskrene čestitke in mirno nosečnost, ter zdravega ! Vse ostale pa danes dobite od mene enega velikega lubilj!!!! CCCMMOOKK!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 14.1.2009 22:08:48
|
|
|
|
LuNa73
|
Punce, vsem en lep pozdrav! Borba fajf ... pa ka si ja nor ... dobre ste . Pridne bodite in pazite nase! Za nazaj nisem nič brala, tako da, če je kakšna nova nosečka - ČESTITAM.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 6:19:02
|
|
|
|
spps
|
jutro! a imate velik snega?mi ga imamo preveč živa ne se jim pustit. sonček 33-malo še,pa boš držala svoj zakladek v naročju jaz pa grem za tabo...komaj čakam ostale noseče borkice-ste vse vredu,ali vas že kaj pestijo nosečniške težavice? borkice,ki boste kmal noseče ,da bo kmalu dan D tudi za vas,ko boste ugledale plusek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.1.2009 8:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
danes grem k direktorju... Upam da ne bom preveč ven padla Pikica... Zakaj se pa Aqui nič ne oglasi? Kako je bilo včeraj na pregledu? Oktiviti... Hvala za lepe besedice... Nekako se bo že moglo poštimat... Kaj pa ostale? Kje pa je naša jazzzi? Pa sonči 33? pa sonči 85? pa ostale borkice????? Še enkrat bo treba si Oktavijina navodila prebrat pupe... Predvsem upoštevat pravilo št. 1!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
osebnostni testnada56Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?me ne zanima (
45%)
ne zaupam testom (
18%)
od 15 do 20 eur (
27%)
od 20 do 25 eur (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!