Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 13:58:33
|
|
|
|
sonček85
|
spps:kako lepi je ,pravi cukerček pa kako lep očke ima sem pa nekaj opazila se vidi kje kupujemo in kje imajo super cotke ter po ugodni ceni za otročke Naša dva imata enake hlačke tiste little bele ,majčko s črtami in majčko s kužki
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 13:59:38
|
|
|
|
ledenka
|
samo, da se javim predno se sirena vklopi. smo imeli 2. obisk patronažne, zredil se je v 3 dneh za 160 g (to bi se naj v enem tednu). tako da pridno papamo, dobro, da se doji, da si sam regulira količino. je pa danes star 10 dni živa, vse najboljše! se podpišem pod tiste dečke, da jih ne bom še enkrat citirala jazzzi, sem ok, samo malo bolj zaposlena pa počivam ogromno in posledično grem samo 1x na dan na net joški - punce, prej sem imela košarico B, med nosečnostjo C, zdaj imam E tako da se ne pritožujte! čakam, da bom boljša, da grem še po kak modrc, ker tale s košarico D, ki ga imam, je rahlo tesen (mi ga je mama kupila po merah, ko sem bila v P, pa se ji je E zdel ful prevelik )
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:00:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 spps:kako lepi je ,pravi cukerček pa kako lep očke ima sem pa nekaj opazila se vidi kje kupujemo in kje imajo super cotke ter po ugodni ceni za otročke Naša dva imata enake hlačke tiste little bele ,majčko s črtami in majčko s kužki haha,Kik je zakon :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:00:38
|
|
|
|
ledenka
|
spps, kaki lepotec
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:00:58
|
|
|
|
sonček85
|
larilu:ta otroček ti bo šele dal vetra,se vidi da je pravi mali borec ,da ti še na wc ne da miru i kako lepo , kr zaspal je od sreče k je čutil brcike punce še 1 stran in smo na 200 pa gremo na borbo št.6
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:01:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 spps:kako lepi je ,pravi cukerček pa kako lep očke ima sem pa nekaj opazila se vidi kje kupujemo in kje imajo super cotke ter po ugodni ceni za otročke Naša dva imata enake hlačke tiste little bele ,majčko s črtami in majčko s kužki haha,Kik je zakon :) ja res je ,jaz sem se odločla da bom večina tam kupovala saj imajo res super cotke pa tko lepe so
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:02:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu sonči že od 16 tedna so brcike konkretne tko da brca k pri norcih,najbolj pa takrat k grem na wc še na wc-ju nimam miru je pa Luki dal včeri rokico gor in k je začutil brco se je tko začel smejat,pol pa prpleza name in da glavico na bušija in zapanča čisti cukr spps madonca je že velik,to pa hitr raste ja,res je.glih komaj še vsemu sledim če me vprašaš kateri dan je danes,moram vredu premislit,včasih mi celo rata uganit
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:02:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 spps:kako lepi je ,pravi cukerček pa kako lep očke ima sem pa nekaj opazila se vidi kje kupujemo in kje imajo super cotke ter po ugodni ceni za otročke Naša dva imata enake hlačke tiste little bele ,majčko s črtami in majčko s kužki haha,Kik je zakon :) ja res je ,jaz sem se odločla da bom večina tam kupovala saj imajo res super cotke pa tko lepe so ma za tolk časa,ko so cotke prav je čist ok :) in kako si kaj ti? aleks pridno pančka?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:04:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka spps, kaki lepotec hvala -po mami,hahaha
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:05:05
|
|
|
|
sonček85
|
ajsi:super da ste tko pridni ,da se lepo Maks redi ,pridno papa . Ja pazi da ti še bolj ne bojo zrasle prsi,no meni se je sedaj ustavilo in smo lepo ostali pri zadnjem moderčku ki smo ga kupili.Sedaj še imaš polne in nabite ,potem čez čas bojo pa bolj mehke da se ne boš ustrašla da ti mleka zmanjkuje.Jaz sem misla kaj je ,no ampak baje je to normalno.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:05:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 larilu:ta otroček ti bo šele dal vetra,se vidi da je pravi mali borec ,da ti še na wc ne da miru i kako lepo , kr zaspal je od sreče k je čutil brcike punce še 1 stran in smo na 200 pa gremo na borbo št.6 sploh nisem opazla,da smo na predzadnji strani .:))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:07:23
|
|
|
|
sonček85
|
spps:ja pravi maš,ko pa tko hitro prerastejo ,a ne Ja Aleks pridno pančka ,sta z atijem zadremala ob 11 pa še kar spi tko da ga bom sedaj zbudila da greva papat ,ati je pa tko že šel delat popoldan,tko da uživava popoldan sama Jaz sem ok ,že v polnem teku pa pri vas kako je ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:09:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ajsi:super da ste tko pridni ,da se lepo Maks redi ,pridno papa . Ja pazi da ti še bolj ne bojo zrasle prsi,no meni se je sedaj ustavilo in smo lepo ostali pri zadnjem moderčku ki smo ga kupili.Sedaj še imaš polne in nabite ,potem čez čas bojo pa bolj mehke da se ne boš ustrašla da ti mleka zmanjkuje.Jaz sem misla kaj je ,no ampak baje je to normalno. moje so že zdaj relativno mehke, tako da vem, da je to ok joj, kar se velikosti tiče, imam kar dovolj se bojim, da bom sicer imela po končanem dojenju čajne vrečke pri kolenih
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:18:46
|
|
|
|
ledenka
|
sem odprla novo borbo, upam, da ne zamerite bomo že danes prilezle do tja, se mi zdi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:24:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem odprla novo borbo, upam, da ne zamerite bomo že danes prilezle do tja, se mi zdi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:47:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem odprla novo borbo, upam, da ne zamerite bomo že danes prilezle do tja, se mi zdi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 14:48:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 spps:ja pravi maš,ko pa tko hitro prerastejo ,a ne Ja Aleks pridno pančka ,sta z atijem zadremala ob 11 pa še kar spi tko da ga bom sedaj zbudila da greva papat ,ati je pa tko že šel delat popoldan,tko da uživava popoldan sama Jaz sem ok ,že v polnem teku pa pri vas kako je ? pr4i nas na polno dogaja gužva
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 15:22:07
|
|
|
|
sonček85
|
in tko je prav
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 15:33:44
|
|
|
|
murkica
|
spps- tale tvoj lepotec je pa že pravi korenjak... Slikice so fenomenalne... Ja res bomo kmalu na borbi VI. Madonca smo pridne... Drugače pa samo pozdravček od mene, grem kuhat kosilo... papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 15:33:57
|
|
|
|
sonček33
|
spps - kakšno lepo bitjece...lepotec mali
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 15:51:35
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! vidim,da praznujete :) Vse naajboljšeeeeeeeeee! Zdaj smo že stari 2meseca,59cm dolgi in 6120g težki Kak corti je. Pa še en corti. Mamice kako uživate s svojimi . Upam da se vam kmalu pridružim.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 17:37:34
|
|
|
|
oktavija
|
Oj! vidim,da praznujete :) Vse naajboljšeeeeeeeeee! Zdaj smo že stari 2meseca,59cm dolgi in 6120g težki Kak corti je. Pa ta tudi!!!! Joj dekleta kaj ste jedle da imate tako lepe otroke? Upam da bo tudi naš dojenček tako cukran!!! Komaj čakam da se spoznava!!! Zdaj pa šibam na novo borbo št.6!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 18:12:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Oj! vidim,da praznujete :) Vse naajboljšeeeeeeeeee! Zdaj smo že stari 2meseca,59cm dolgi in 6120g težki Kak corti je. Pa ta tudi!!!! Joj dekleta kaj ste jedle da imate tako lepe otroke? Jaz bi kar ponovila oktavijino vprašanje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 18:18:20
|
|
|
|
Serendipity
|
No, to bomo pa ustrezno proslavili - lepotci (bebiji) so že nalimani - zdaj pa še zadnji posladki:
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.5.2009 18:24:17 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 15.5.2009 18:21:03
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija, vsaj en tak lepotec tudi vama pripada
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?