Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 11:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija no lepo to da si nas ubogala zdej pa lepo čiči pa čaki pa se v miru pocajti
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 11:38:28
|
|
|
|
ledenka
|
hello, žabice moje kako ste kaj? mene daje hud napad lenoritisa pa neki sladkega bi, pa nočem, ker mam jutri pregled. itak pojem zadnje cajte fuuuul preveč cukra. pa na trg bi se morala spravit, pa mi nekako ne gre, nujno pa moram kupit kruh in meso. eh... da o likanju, ki sem ga že v torek napovedovala, niti ne govorim. skratka, lena sem, še kar v spalni srajci...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:01:55
|
|
|
|
gigi1
|
Tole sem preplonkala: A ja, da še tukaj povem, naš Sonček85 je že v porodni sobi in diha, diha... Sonček, želimo ti, da čimprej dobiš v naročje malega Aleksa DEJMO SONČEK IN ALEKS
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:10:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tole sem preplonkala: A ja, da še tukaj povem, naš Sonček85 je že v porodni sobi in diha, diha... Sonček, želimo ti, da čimprej dobiš v naročje malega Aleksa DEJMO SONČEK IN ALEKS dihamo z njo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:25:00
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček85 mi je poslala sms. Klistir je že za njo. Zdaj gre pa zares! Vsem pošilja poljubčke
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:28:39
|
|
|
|
murkica
|
Sonček85 DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOO S TABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:47:43
|
|
|
|
jazzz27
|
Go Sonček, go Aleks, go sonček, go Aleks Se pridružujem lenitisu, ga imam na kubik!!! Žižika...pridkana lubica, da si nam preplonkala.... Živa...buhi...jooooj, bom prilimala sam dones sem tako lena, da se mi tud fotiča ne da iskat .. A ima še katera take grozne želje po sladoledu?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:51:37
|
|
|
|
murkica
|
Moj mi ga je šel včeraj ob polnoči iskat v McDonalds :))) Tko da ja, tudi jaz imam željo po sladoledu :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 12:51:53
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo sonči pa čimmanj bolečin ha pa je pred 1.majem jazzi ne omenji sladoleda k mislim da bi ga lahk na tone pojedla,sej za drug cukr mi ni ampak sam za sladoled zdele se morm pa spravt delat jogurtov peciv zato da mi bo škrat zvečer vsaj kej jedu k je začel spet neki štrajkat in zvečer noče skor nič papcat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 13:18:40
|
|
|
|
aqua77
|
Gremo sonči!!!! DIHAT!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 15:24:33
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tole sem preplonkala: A ja, da še tukaj povem, naš Sonček85 je že v porodni sobi in diha, diha... Sonček, želimo ti, da čimprej dobiš v naročje malega Aleksa DEJMO SONČEK IN ALEKS Dajmo dajmo!!!! Dihaj , dihaj!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 15:52:22
|
|
|
|
sonček33
|
Dejmo sonček85 - dihamo s teboj. Še malo, pa dobiš največji zaklad.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 16:56:44
|
|
|
|
Nončika
|
sonček, dihamo s tabo in držimo pesti, da te mali Aleks ne bi preveč izmučil. ravno danes sem dobila rezultate NS. niso ravno blesteči tveganje za DS je 1:728. saj ni tak slab rezultat. zaj še čakan rezultate DHT testa. pdp pa man dva: po M man 30.10.2009, po NS pregledu pa 24.10.2009. skratka vidli bomo tam nekje konec oktobra kak in kako ali pa celo novembra.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 17:21:26
|
|
|
|
ledenka
|
nončika, rezultat je čisto ok. držim pesti, da se ti po DHTju še popravi!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 17:48:10
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz javim z veselo novičko. Najprej sem imela rezultat po nuhalni 1:2317 (2,5mm)zdaj pa sem dobila še rezultate krvi in je razmerje nekaj več kot 1:4000. Tako, da smo dobri. Ful sem vesela in se mi je odvalil ogromen kamen od srca. Sonček85 še malo, še malo... Še vedno diham s tabo!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 17:52:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim z veselo novičko. Najprej sem imela rezultat po nuhalni 1:2317 (2,5mm)zdaj pa sem dobila še rezultate krvi in je razmerje nekaj več kot 1:4000. Tako, da smo dobri. Ful sem vesela in se mi je odvalil ogromen kamen od srca. Sonček85 še malo, še malo... Še vedno diham s tabo!!! super, murkica zdaj pa začni resno uživat kot nosečka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 18:03:16
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica No pa da se še jaz javim z veselo novičko. Najprej sem imela rezultat po nuhalni 1:2317 (2,5mm)zdaj pa sem dobila še rezultate krvi in je razmerje nekaj več kot 1:4000. Tako, da smo dobri. Ful sem vesela in se mi je odvalil ogromen kamen od srca. si dobila rezultat pri G, ali si pa kam morala klicat? pa še čestitke za super NS.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 18:05:47
|
|
|
|
murkica
|
Oni so me poklicali... Jaz sem bila pri nuhalni pri dr. Strahovi in smo bili tako dogovorjeni, da oni pokličejo, ko so rezultati!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 18:09:52
|
|
|
|
Nončika
|
jaz pa bom po vsej verjetnosti jutri poklicala v porodnišnico in povprašala kako kaj rezultati.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 18:13:25
|
|
|
|
murkica
|
Ja najbolje!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 18:17:04
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica kok fajn rezultat. Evo zdaj pa mirno naprej.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 19:40:41
|
|
|
|
benika
|
Jej, jej punce, kje je vaša ažurnost Sonček sporoča: Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 19:41:22
|
|
|
|
benika
|
ISKRENE ČESTITKE SONČICA!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 19:41:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jej, jej punce, kje je vaša ažurnost Sonček sporoča: Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja. eeee, ravno sem hotla sem skopirat sonček, čestitam lepo se cartajte!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 19:52:24
|
|
|
|
Erin
|
Čestitam sonček!!!!!! Vse lepo vam želim, predvsem pa hitro okrevanje/uvajanje, prespane noči in veliko cartanja
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?