emaa
|
Ja Lejla je najmlajša, temperaturo sem merila s klasičnim termometrom kar pod pazduho (imamo tud cel kup digitalnih). Imela je pa parainfluenco 3. Ugotovili zadnji dan na PEK, drugače pa je en dan prej postala taka tečna, mal bolj rdeča je bla že nekaj dni, vsak dotik jo je vedno bolj bolel, ponoči pa vročina, zjutraj k P, pol pa v LJ, vročina kar ni padla, razdražljiva še vedno, izvidi krvi normalni. Vročina je pol padla, vse ostalo se je zrihtalo, sam niso vedeli ali je bil to normalen potek bolezni ali zaradi AB, ki so ji ga dali, ker pri tako malih ne tvegajo. Pol pa tri dni AB, pa še en dan, da je res vse v redu, po 6 dneh domov. Sem komaj čakala. Rojstni list dobiš v cca 10 dneh, je kar hitro, davčna pa malo dalj. Rotavirus verjetno ne bom cepila, bom pa fanta za klopni meningitis. Če sem preživela rota virus pri dvojčkih, pa še jaz, pa moj dragi za božič, bom pa ja pri enem tudi. Ni fino, se da preživet, infekcijska pa ne uide. Jaz ravno dobro iz sprehoda,sva bili zunaj od 10-13:20, mi je že pasalo se usest, pa cel čas lepo spala, jo je svež zrak utrudil, je pojedla, zdaj spet spi.
|