tassika
|
Evo punce, patronažna bila na obisku, a vam nekaj povem, je še enkrat prevezala popek in naj bi med naslednjim previjanjem šel stran, končno, sicer je potem še vedno delo z njim, ampak lažje, zdaj sem se vedno bala da bom kaj odtrgala, ko sem čistila, ker je cel vragec na previjalni, brca, se vrti, ni da ni, zadnjič me je fajn po nosu kresnila, ker jaz slepa kura moram to od blizu gledat . In pa zredili sva se od petka 170g, se pravi, jutri bo en teden kar sva doma in imava 220g+, patronažna pa pravi, da so zadovoljni že z 150g/teden. Sem ful vesela, ker lepo napredujeva in so se prvi dnevi zbujanja res splačali, zdaj se pa itak sama zbudi med pravim časom, je že dobila ritem, sicer je ponoči bolj lena za jest in poje samo iz ene, ampak zjutraj potem nadoknadi, si vzame čas tudi po pol ure in več, jaz pa kinkam zraven Katmat midve sva zdaj na 2760g Glede prehrane, jaz ne jem citrusov, čokolade in preveč začinjenih jedi, če bo prišlo do kakšnih reakcij bom pa potem ugotavljala kaj ji ne paše. Trenutno mislim, da je bil za včerajšnje napenjanje kriv kapučin ali pa pašteta, ker drugega delikatnega nisem jedla, tako da kapučin je zamenjala črna kavica zjutraj po dojenju ,ker drgač mi lahko glava odpade, paštete sem pa črtala, sem mogla probat kakšen bo odziv čeprav sem vedela, d a jih ne priporočajo. Samo meni je patronažna rekla jesti vse.
< Sporočilo je popravil tassika -- 9.11.2009 13:27:54 >