|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
9.11.2009 9:36:34   
tassika
Kaj so AD3 kapljice?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
9.11.2009 9:44:55   
KatMat
to bos dobila od prvem obisku P....kapljice za kosti....

http://bibaleze.si/clanek//dojencek/dojencek-ga-potrebuje-vitamin-d.html

EKOLA tu si lahko se kej vec preberes...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
9.11.2009 9:46:12   
KatMat
aja....sloncek...sorci sem mal zamesala....

tko je....eni so bolj dovzetni za krce eni pa sploh ne....ce jih majo ze tko al tko pol bodo mel sam se vecje....in to je zame matranje otroka...oz neodgovorna prehrana matere....ne me lincat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.11.2009 9:48:12   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A ne dajo recepta že v porodnišnici? Čudno user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.11.2009 9:50:40   
rožca26

tko je....eni so bolj dovzetni za krce eni pa sploh ne....ce jih majo ze tko al tko pol bodo mel sam se vecje....in to je zame matranje otroka...oz neodgovorna prehrana matere....ne me lincat

user posted image user posted image user posted image  verjemi, bi mogla bit pa zraven, da bi te user posted image user posted image user posted image  Ni blema. Ja, maš prov. Sej zato pa so včasih bolj vprašljivo hrano za user posted image  jedli tik po podoju. In pol ni bilo nobenega blema. Tudi kavo so pile, najbolje zjutraj.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.11.2009 9:50:54   
tassika
Katmat hvala, imam še 5t časa, da začnemo s kapljicami, midve se že tako veliko nastavljava svetlobi, ker smo bili malo rumeni, se mi zdi, da se je v 1t kar izboljšalo, zdaj p ačakam patronažno, da vidim koliko smo spet pridobili na teži, upam, da kar nekaj, da se splača nočno vstajanje. pa popek mi mora pogledat, kar noče stran, sicer že malo visi, ampak se še vseeno vztrajno drži.
Punce katere pleničke uporabljate, jaz imam zdaj dm-ove, pa se mi zdijo mullerjeve boljše, moram mojga poslat nja gre še kakšen paketek kupit, tavelike 3-6kg mam pa pamperske, sem kupila na začetku te, pa nas je vse skupaj prehitelo, ne vem kdaj jih bom začela uporabljat, čez kakšen mesec ko pridemo na 3kg, v petek je imela šele 2500g.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.11.2009 9:52:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image  verjemi, bi mogla bit pa zraven, da bi te user posted image user posted image user posted image  Ni blema. Ja, maš prov. Sej zato pa so včasih bolj vprašljivo hrano za user posted image  jedli tik po podoju. In pol ni bilo nobenega blema. Tudi kavo so pile, najbolje zjutraj.
tud ce jes prej....sej ni takoj v mleku...

kavo pa jaz pijem...zjutri al pop....sam prevec je ne smem drugac nc ne spi malauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.11.2009 9:53:22   
KatMat

jest nisem nobenga recepta dobila....a je kera druga???

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
9.11.2009 9:53:46   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Katmat hvala, imam še 5t časa, da začnemo s kapljicami, midve se že tako veliko nastavljava svetlobi, ker smo bili malo rumeni, se mi zdi, da se je v 1t kar izboljšalo, zdaj p ačakam patronažno, da vidim koliko smo spet pridobili na teži, upam, da kar nekaj, da se splača nočno vstajanje. pa popek mi mora pogledat, kar noče stran, sicer že malo visi, ampak se še vseeno vztrajno drži.
Punce katere pleničke uporabljate, jaz imam zdaj dm-ove, pa se mi zdijo mullerjeve boljše, moram mojga poslat nja gre še kakšen paketek kupit, tavelike 3-6kg mam pa pamperske, sem kupila na začetku te, pa nas je vse skupaj prehitelo, ne vem kdaj jih bom začela uporabljat, čez kakšen mesec ko pridemo na 3kg, v petek je imela šele 2500g.

Jest sm na začetku Pamperske, ker so bile ostale pretrde in preširoke. Sm mela še dosti manjšega kot je tvoja, tassika. Na začetku sm pa uporabljala moltex, ki pa so od 1 do 2 kg.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
9.11.2009 9:55:20   
rožca26

Jest sm kapljice direkt dobila. Ker smo bili v porod. skoraj 6 tednov. zato pa sprašujem, da vem kaj me čaka, če bo tamala donošena user posted image
Je Vid kapljice že od samega začetka jemal (dobesedno od rojstva dalje).

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
9.11.2009 9:55:55   
KatMat

ja kok mickeno pa je to vase bitje??? jest sem mela pamprske odzacetka....za od 2-5 kg....ker je blo vse ostalo preveliko...milerjeve uporabljamo sele zdele midi pack....od 3-6 so nam najbolj odgovarjale tosamine

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
9.11.2009 9:56:52   
KatMat

Jest sm kapljice direkt dobila. Ker smo bili v porod. skoraj 6 tednov. zato pa sprašujem, da vem kaj me čaka, če bo tamala donošena user posted image
Je Vid kapljice že od samega začetka jemal (dobesedno od rojstva dalje).
ja sele pri prvem obisku pri P ti ijh dajo...pri 6ih tednih

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
9.11.2009 9:57:35   
KatMat
rozca....kje lahko pogledamo tvoj albumcek vida??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
9.11.2009 10:13:40   
rožca26

rozca....kje lahko pogledamo tvoj albumcek vida??

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14517
Upam, da boš prišla do njegovega albuma. Drgač pa piše, če boš iskala v rubriki Moji albumi, Vid.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
9.11.2009 10:16:42   
tassika
Ja miceni smo, je prehitevala po desni, za tri tedne. Je imela 2525g in 49cm, tako, da je kar velika pa suhcena, jaz sem bila ob porodu 3350 in 48, mopja pa tudi nekaj takega 3400 in 51. Mala je ravno nekaj vmes, me zanima kakšna bi bila če bi bila donošena.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
9.11.2009 10:23:17   
rožca26

Ja miceni smo, je prehitevala po desni, za tri tedne. Je imela 2525g in 49cm, tako, da je kar velika pa suhcena, jaz sem bila ob porodu 3350 in 48, mopja pa tudi nekaj takega 3400 in 51. Mala je ravno nekaj vmes, me zanima kakšna bi bila če bi bila donošena.

Če je prehitela "sam" za 3 tedne, je donošena. Donošni so od 37. tedna dalje.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
9.11.2009 10:26:40   
tassika
ja rekli so da je donošena je bil 36t in 5/7 na odpustnici pa piše samo 36t. Kako hitro pride domov rojstni list a katera ve? No počasi se nekaj mala oglaša, če izginem je bil alarmuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
9.11.2009 10:29:17   
KatMat

nasa je mela tud 49...pa 2760....taki so najboljsi....borci mickeni....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
9.11.2009 10:55:52   
slonček1
oj!

Evo pa je še Urban prehlajen user posted image . Že cel jutr in dopoldne pucava nosek, da lahko vsaj diha.
Kopali se tud še nismo. Smo najprej rabili 14 dni da je krn odpadel, pol je bila pa popek še ful svež (in pomoje še vedno ni ok), zdej je pa otrok še prehlajen.

Pediatra mamo mi Klemenčičevo in men je ful dobra. Probite kr poklicat, mogoče vam jo pa uspe dobit (seveda če jo želite).

Glede hrane in krčev, jaz se izogibam samo oreščkom, jagodi in čokoladi, ker naj bi bilo to bolj alergeno. Ostalo jem vse.

Kako pa je z Lilinovy in njenim fantičem? Sta že doma?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
9.11.2009 13:25:06   
tassika
Evo punce, patronažna bila na obisku, a vam nekaj povem, je še enkrat prevezala popek in naj bi med naslednjim previjanjem šel stran, končno, sicer je potem še vedno delo z njim, ampak lažje, zdaj sem se vedno bala da bom kaj odtrgala, ko sem čistila, ker je cel vragec na previjalni, brca, se vrti, ni da ni, zadnjič me je fajn po nosu kresnila, ker jaz slepa kura moram to od blizu gledatuser posted image . In pa zredili sva se od petka 170g, se pravi, jutri bo en teden kar sva doma in imava 220g+, patronažna pa pravi, da so zadovoljni že z 150g/teden. Sem ful vesela, ker lepo napredujeva in so se prvi dnevi zbujanja res splačali, zdaj se pa itak sama zbudi med pravim časom, je že dobila ritem, sicer je ponoči bolj lena za jest in poje samo iz ene, ampak zjutraj potem nadoknadi, si vzame čas tudi po pol ure in več, jaz pa kinkam zravenuser posted image

Katmat midve sva zdaj na 2760guser posted image

Glede prehrane, jaz ne jem citrusov, čokolade in preveč začinjenih jedi, če bo prišlo do kakšnih reakcij bom pa potem ugotavljala kaj ji ne paše. Trenutno mislim, da je bil za včerajšnje napenjanje kriv kapučin ali pa pašteta, ker drugega delikatnega nisem jedla, tako da kapučin je zamenjala črna kavica zjutraj po dojenju ,ker drgač mi lahko glava odpade, paštete sem pa črtala, sem mogla probat kakšen bo odziv čeprav sem vedela, d a jih ne priporočajo. Samo meni je patronažna rekla jesti vse.

< Sporočilo je popravil tassika -- 9.11.2009 13:27:54 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
9.11.2009 14:03:41   
LINDI
Jaz te pediatre že cel dopoldan kličem,pa ni učinka,ali se nihče ne oglasi,ali je pa zasedeno...user posted image bom pa še malo vztrajala,saj jaz s nekaj trudim s hrano...ampak nimam več idej kaj lahko,kaj pa lahko zraven njokov ,kakšno omakouser posted image a piščančjo salamo lahko...zdaj kar ves čas jem eno in isto... a marmelado pa lahko... Midva sva imela tudi pediatrinjo,katero pa imaš TASSIKA jaz si moram zdaj izposoditi tehtnico in ga tehtat,da bom vedela

,koliko sploh podojim,ker imava celo zmedo s tem hranjenjem,ker ima z jošk premalo,potem pa dodajam po občutku,ne vem ,če hoče še dobbi še in sploh ne ve koliko je dobil...ker vsakič ko je tukaj zganja tako histerijo,ko hočeva,da bi se dojil,da je joj,danes mu je še ščistila nosek....in je totalno podivjal,smo ga ful časa mirili,zdaj pa malo kinka v košku in to je to.
Za LILINOVY nič ne vem...upam,da bosta kmalu doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
9.11.2009 14:32:09   
LINDI
Aja pa še za tuno rio mare me zanima,če jo lahko jem.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
9.11.2009 15:19:38   
tassika
Lindi sem pokliči, baje naj bi izposojali tehtnice, so iz lj:
http://www.apollonia.si/

sigurno jih pa izposojajo tile, samo kar traja, da ti jo dostavijo:
http://www.baby-nega.si/20164/index.html?*session*id*key*=*session*id*val*

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
9.11.2009 17:21:13   
slonček1
Lindi kar se hrane tiče, poskusi pa boš vidla.

Tehtnico pa ti lahko za par dni posodi patronažna.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
9.11.2009 19:48:33   
tassika
Evo dobili pediatra. Dr.Rajerjeva nas je vzela, pa Lindi tudi, midve sva res face, v porodnišnici skupaj, zdaj imava pa še pregled na isti dan samo s pol urnim razmakomuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?