|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
3.2.2009 9:01:24   
Anonimna16
Punce, samo sporočam, da je z nasim pikcem vse ok, PDP ostaja enak, velik je pa 62,7mm...I am in Loveuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.2.2009 9:12:14   
Anonimen
Jaz sem celo nosečnost spala na hrbtu, če ti ustreza, ti kar daj, nekaterim je pač slabo in ne morejo, ni pa nič narobe, ležanje na boku so priporočila. Nekaterim je pač slabo, jih duši, itd. Pa noben G mi ni rekel, da ne bi smel, me vsaj med CTGjem ni matralo. Kako je zdaj s Strahovo, če ostaneš pri njej,  a je treba čisto vse preglede med nosečnostjo plačat. 

(odgovor članu Anonimna16)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
3.2.2009 9:35:42   
Čebel@
anonimna........čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem strahovo zamenjala-ne grem z njo na privat ampak imam rajši štolfo.....strahova mi je naredila paniko da moja pupa ne raste in je ne maram več-sem se preveč presikerala zaradi tega......moj me je glih učeri spraševal kdaj imaš NS da mu končno poveš kdo siuser posted image user posted image user posted image user posted image ga firbec dajeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
3.2.2009 13:31:18   
vim
Ojla souser posted image .
Že kaj migate na telovadbi.user posted image user posted image user posted image
Me zanima, kako je kaj z vašimi pregledi. jaz ga od NS še zmeraj nisem imela, datuma naslednjega pa tudi nimam. Ga ve že imate, a v ZD zdaj že naročajo ali še ne.
Je bila že katera pri dr Štolfa zdaj ko dr. Strah ni več.

Uf veliko vprašanj, ampak niočem vsak dan tja klicat, če nobena nič ne ve, pa bom poklicala, da zvem če je kaj novega.
Uživajte v nosečnosti, telovadbi predvsem pa snegcu. Jaz sem se danes že s sodelovkam kepala. Jeeeee

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 129
3.2.2009 13:49:02   
Čebel@
vim......mene so avtomatsko prestavili k štolfi....sem pa dobila vabilo od strahove ampak ne grem k njej

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 130
3.2.2009 13:55:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: lunca82

Ojla punce!!

Imam pa vprašanje: zanima me, če katera ve, zakaj ni priporočljivo spat na hrbtu. Kolegica mi je razložila, da je to nevarno, ker trebuh pretiska na glavne žile, ki dovajajo kisik user posted image . Kaj pravite ve? user posted image
Jaz sem vajena spat na trebuhu in sedaj ne gre več. Se trudim spat na boku ampak na koncu pristanem na hrbtu. 

Mislm da spanje na hrbtu ni priporočljivo res zarad nekega dovoda kisika. Ampak ne pri user posted image  ampak pri tebi... Baje da nekaterim nosečkam prov slabo rata in majo vrtoglavicouser posted image  No, ampak če ne čutiš pri spanju na hrbtu kakih težav pol je vredu. Jst sem tud pri Nelči skoz spala na hrbtu, tokrat pa mi zdej že kak mesec sploh ne paše več. Mam kr take uizi stranske učinke če tko probam spat, mi čist tu mač na želodec pritiska, ne morem, res, prov muka mi je... Pa k sem že tok naveličana tega boka ampak na hrbtu pa ne morem bit, vsaj ne več k pet minut...
Tko da če te ne moti pol lahk tko spiš, če pa bi te motil pa raj ne...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 131
3.2.2009 14:45:07   
vim
Majchy23 avtomatsko k Štolfi, kako si pa zvedela. Jaz še nič ne vem. Res pa je, da si ti bolj pri koncu (imaš bolj pogosto preglede) jaz še na začetku. A se spomniš a si imela v 16. tednu pregled ali samo morfologijo potem v 20 tednu. Ker meni se tole zdi kar predolgo od 12 tedna do 20 tedna nič. Jaz bi vsaj kri, vodo dala in pa srček slišala.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 132
3.2.2009 14:48:30   
Anonimna16
Ojla,
najprej hvala za cestitke!

Vceraj, ko sem cakala na NS, je bilo na vratih obvestilo, da dobimo redno G, najkasneje do junija, do takrat pa bodo preglede opravljali trije porodničarji iz Ljubljanske P, tako, da nas bo vsej verjetnosti vsakič pregledal nekdo drug. To mi ne diši.user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 133
3.2.2009 14:50:58   
Anonimna16
Aja, pa se to, predno me bodo naročili na redne preglede v ZD(vse razn samoplačniške), se bom pozanimala, kateri G bo takrat delal...če bo Štolfa, S:U:P:E:R:, ce pa kdo nepoznan, bom sla pa pač k dr. Strah. Na morfologijo, 3d/4d in na meritev rasti bom sla pa po vsej verjetnosti k dr.Strah.

Neposredna povezava do sporočila: 134
3.2.2009 14:53:30   
vim
Anonimna16 glej iz pozitivne strani boš vse tri spoznala torej imaš 3:xxx(št. G v LJ P) možnosti, da ga fašeš še pri porodu in ga potem poznaš. user posted image user posted image user posted image
Pa rečeš, ko boš dihala pa pritiskala o midva se pa poznava.user posted image user posted image
Malo heca ne škoduje, priporočajo.

In kdaj imaš naslednji pregled.

Če sem ti pozabila čestita za NSuser posted image user posted image , sicer avgustovke tudi spremljam, jaz sem tam tam, če bo piki zamujal se zna zgodit da rodim avgusta.

Neposredna povezava do sporočila: 135
3.2.2009 14:56:03   
Anonimna16
Ja nimam nobenega datuma, Vim. Dr.Strahova mi je rekla, naj jo pokličem 20.marca in se bova takrat menili kaj in kako. Povedala mi je se to, da so ji obljubili koncesijo, ampak je na koncu ni dobila, tako, da so pregledi zaenkrat samoplačniški.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 136
3.2.2009 14:56:57   
Anonimna16
Aja, pa med Avgustovke sem vpisana, ampak sem na nekem drugem bolj prijetnem forumu. Kot vem si ti tudi tam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 137
3.2.2009 15:00:40   
vim
Samoplačniški pregledi OK, samo a potem moram plačat še kri in vodo.user posted image user posted image

kako pa to, da nisi dobila datuma pregleda. A tebe so tudi user posted image user posted image user posted image .....

Eh veš saj se ni vredno sekirat, srečnice, ker je vse OK in da bo še naprej.
Bom jaz ta teden poklicala vprašala kdaj bodo naročali pa sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 138
3.2.2009 15:03:35   
vim
A res, premalo postov napišeš, da bi vedala katera siuser posted image . Je pa plohica tudi na RR, še ni rodila.
Zdaj me pa res firbec daje katera si.

Ja tisti forum je tudi zakon, saj tam tudi pojambram. user posted image user posted image Pa me povsod razumejo.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 139
3.2.2009 15:17:38   
Anonimen
Meni so povedali kdo me bo pregledal na prvem pregledu (ne bo Štolfa), glede na to, da v zadnjem letu kar sem rabila Strahovo sem bila vedno pri Štolfi, ne vem, mi ne bo neke razlike. Sam vseeno ker tolk polna denarja pa tud nisem, da bom za vse plačala. Sicer pa doživiš še pa još v Lj porodnišnici, tako da bom že preživela, ni pa to vsekakor fino. Sem pa hotla k Lomškovi, pa ne jemlje, ker bo jemala pacientke še od Šelihove, mimo če se mene vpraša, pa imam z Lomškovo same dobre izkušnje, Štolfa pa ni slaba, sam mi osebno ne sede. 

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
3.2.2009 15:18:31   
Anonimna16
Ja vceri jst sploh nisem vidla nobene sestre, Strahova je bla sama v ordinaciji, tko, da...

Ej Vim una sm, ki je iz tickerjev diplomirala!user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 141
3.2.2009 15:21:27   
Anonimna16
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Samoplačniški pregledi OK, samo a potem moram plačat še kri in vodo.user posted image user posted image

Ves kaj, verjetno, da je res za plačat, ampak briga me, samo, da bom pomirjena.user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 142
3.2.2009 15:43:50   
vim
Anonimna16 se mi je zdelo pa nisem upala vprašat. Sem povezala ena plus ena. Ker tam nas ni veliko,user posted image ki bi imela NS nazadnje. Si med zadnjimi sporočila rezultate zato sem vedela. Ticker pa dela, jaz ga vidim. Aja pa s dvojnim presejlanim testom se ne obremenjuj, ti si imela dobre razultate pa nosna kost se je tudi videla, torej nimaš skrbi. Uživaj v nosečnosti.

Morda se pa srečava pri isti G, katerakoli pač bo.

Neposredna povezava do sporočila: 143
3.2.2009 16:21:04   
Anonimna16
Ah pa sej ne grizem, smeškica!user posted image user posted image user posted image

Celo dopoldne so mi pupe pomagale, no pa mi je sele pred kakim dvema urcama uspelo.user posted image

Mogoče se pa res kdaj srečava, čeprau dvomim, ker si kar dosti pred mano.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 144
3.2.2009 16:30:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: vim

Majchy23 avtomatsko k Štolfi, kako si pa zvedela. Jaz še nič ne vem. Res pa je, da si ti bolj pri koncu (imaš bolj pogosto preglede) jaz še na začetku. A se spomniš a si imela v 16. tednu pregled ali samo morfologijo potem v 20 tednu. Ker meni se tole zdi kar predolgo od 12 tedna do 20 tedna nič. Jaz bi vsaj kri, vodo dala in pa srček slišala.
so me klicali domov in dali drug datum in mi je sestra poverdala da bo štolfa takrat delala.....preglede imam pa 1x na teden.....med morfologijo in nuhalno sem imela pregled ampak ne UZ ampak samo srčka poslušala.....ja je dolgo-je mene tudi naročala(strahova)na 4,5 tednov

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.2.2009 9:22:13   
tanc555
hoj, se še jaz po dolgem cajtu spet javljam... tudi z novimi informacijami iz naše domžalske ginekološke ordinacije user posted image

V glavnem, VIM, za pregled se že lahko naročiš, kar pokliči. Te bodo naročili na morfologijo (jaz sem naročena pri dr. Štolfi), možnost pa je tudi dr. Fabjan. Potem je še en tretji ginekolog, ki bo v tem času nadomeščal (pozabila priimek), samo če sem prav razumela bo on delal samo redne preglede (tam kjer ni UZ).

Sem pa jaz dobila svoj pregled v 16t (bolj zaradi razmer in problemov, ki jih imam, drugače ga tudi ne bi bila deležna). Včeraj sem bila pri dr. Fabjanovi in sem ful zadovoljna - takega servisa in poglobljenega pregleda v obeh nosečnostih skupaj še nisem bila deležna. Vsaka je bila notri vsaj pol ure, kakšne tudi več. Sem bila sicer mal jezna, ker sem tolk časa čakala, ampak se je splačalo. Celovit pregled, pregled posteljice, materničnega vratu, otroka.... Čudovito. Vse mi je razložila, ful si je časa vzela... v glavnem, sem zelo zadovoljna. Dobila sem še neke svečke zaradi vnetja in to je to. Zdaj pa čez 1 mesec morfologija pri dr. Štolfi.

Kako pa kaj televadba? Je katera že začela?

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 146
4.2.2009 13:45:00   
vim
No še jaz povem svoje novičke iz ZD.

Dobila datum za morfo torej v 21 tednu, zdaj sem v 15 tednu. Do takrat pa nič. Morfo bom imela pri dr. Fabjan, ne poznam tanc555 jo je pohvalila.
Dan prej moram dati pa še kri in vodo.
No to je z moje strani.
Uživajte vse souser posted image

(odgovor članu tanc555)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.2.2009 16:54:07   
claud
lunca-kar se tiče spanja na hrbtu- je res kot ti je prjatlca rekla, kar pa pomeni da ne smeš bit nč na hrbtu...pač je bolj priporočljivo na boku....sicer boš pa kmal ugotovila da na hrbtu sploh ne morš bit....ko je otroček že tok velik ti res dobr prtiska tm tud na živce, pa mene kr dušit začne, tko da sm že ene 6 mescov skos na boku...posledica tegaje pa pol spet mravlinčenje v bokih in stegnih, krči,....user posted image user posted image user posted image ma ni tko hudo k je slišat....Pa ne se za vsako stvar sekirat, pa ne uporablat vsega kar prebereš v revijah!!!!!!!!!

anonimna16-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NS

Pa še to: Punce samoplačnika varianta-brez veze-če mislte da so te samoplačniški g kj bolj kvalitetni se močno motite!
Sploh pa če dobite une k so v p user posted image user posted image user posted image user posted image -une pa tkole punce k jih poznam ful pohvalijo!!!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.2.2009 21:58:50   
lunca82
Ojla punce!

Hvala za nasvete glede spanja na hrbtu. Tu pa tam se še zalotim, da spim na hrbtu ampak mi ni hudega, vsaj za sedaj. user posted image
Imam pa še eno vprašanje: kakšne so kaj vaše izkušnje s pršutom? Vem, da surovega mesa naj se nebi jedlo sam pršut mi tu pa tam prav paše. Kakšna so vaša mnenja v zvezi s tem?

Lep večer! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 149
5.2.2009 8:18:25   
claud
Jutro!

res je suhih salam in takih stvari ne priporočako, nč p ane bo narobe če si vsake tok časa privoščiš kakšen kos pršuta....tok da potešiš tisto željo, sam morš met mejo....user posted image isto velja za pašteto in podobne izdelke....
Drugač so pa najslabše salame une poli, posebne, ker so sam ful slane....tko je nam babcaa v MŠ povedala....
No jst sm v celi nosečnosti jedla vsega pomal, nč pretiravanja...no ja mandarin sm pojedla na tone, ampak to je pa zdravouser posted image .

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?