hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj naj storim? Vzgojiteljica v vrtcu je zgleda zaradi pelerine vzela Nejca na piko .Ob ponedeljkih imajo,da prinesejo s sabo svojo igračo.Nejc je vzel s sabo eno mehko žogo in je sedaj popoldne povedal,da se ni smel žogati,da je moral žogo pospraviti. Prej je bil vedno navdušen nad vzgojiteljicami,danes pa pravi,da nista v redu. pravi,da bi se bilo fino pogovorit z ravnateljico,ker mu že to ni všeč,ker bodo ostali šli naslednje leto v šolo,Nejc bo pa dobil novo skupino. Aja,pa danes se je spet polil s čajem in je bilo vse narobe,da kako pije,pa če ima flašo doma.Doma čisto lepo pije iz kozarca.Če se pa polije,se ga pa preobleče,pa jim je to odveč.Potem pa vzgojiteljica reče Nejcu,da bom jaz imela polno za oprati. Pa da je preveč oblečen...Zmeraj mu oblečem dve tanki majčki,ker ko gredo ven,ga ne bodo bolj oblekle,pa še okna skoz odpirajo,Nejc je pa bolj zmrznjen.No,danes ko sem ga prišla iskat,je imel samo eno majčko in je že ves hripav A sedaj zaradi napake,ki jo je vzgojiteljica sama storila, mora trpeti otrok Samo na hitro ti bom napisala, kako smo imeli mi porihtano v našem vrtcu. Ko so otroci lahko prinesli svoje igrače, smo bili dogovorjeni, da naj žog ne bi prinašali, ker se ne žogamo v igralnici. v kolikor so vseeno prinesli žogo, smo se igrali na hodniku, od zunaj ali v telovadnici. Glede pelerine, hmmmm mogoče je kaj zamerila, ampak Nejca po moje nima na piku. Oblačenje: otroci so po navadi za v vrtec preveč oblečeni. Pa čeprav je skoraj vedno kakšno okno odprto, je ponavadi v igralnicah zelo vroče. Kdaj je rojen Nejc?