|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
13.1.2009 16:08:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tana7..zdej se bo tole mal čudno slišalo, ampak :
Nejc tud včasih noče jest (ponavad dopoldne), ampak jst tko dolgo sedim zraven da poje, če noče prve žlice po xxx poizkusu, ga primem za glavo in mu tak dolg tiščim pod nos da poje, pol pa brez problema je naprej, ampak problem je prva žlica, in to samo zjutraj.

Jana to kar opisuješ, je tudi ena od novih Aljinih for. Vsa navdušena, da bo jedla, potem pa zapre usta in noče odpret. Ji tudi prvo žlico porinem, pol pa je user posted image

mislim kdo bi jih razumel? sam a veš ko mu dam pa krompir al pa zelenjavo pol za kosilo oziroma do večera pa je kot da že 2 dni ni jedu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.1.2009 16:10:12   
jana81
sem na FB objavila posnetek kako Nejc nardi prve korake ob tabureju.Tu ne morem ker je prevelik file.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.1.2009 16:18:26   
tana7

tana7..zdej se bo tole mal čudno slišalo, ampak :
Nejc tud včasih noče jest (ponavad dopoldne), ampak jst tko dolgo sedim zraven da poje, če noče prve žlice po xxx poizkusu, ga primem za glavo in mu tak dolg tiščim pod nos da poje, pol pa brez problema je naprej, ampak problem je prva žlica, in to samo zjutraj.

Jana to kar opisuješ, je tudi ena od novih Aljinih for. Vsa navdušena, da bo jedla, potem pa zapre usta in noče odpret. Ji tudi prvo žlico porinem, pol pa je user posted image

mislim kdo bi jih razumel? sam a veš ko mu dam pa krompir al pa zelenjavo pol za kosilo oziroma do večera pa je kot da že 2 dni ni jedu.

Brina pa na začetku odpre, po parih žlicah pa zapre kot sef - popolnoma nevlomljivouser posted image
ok, včasih ji se kaj noter porinem, ampak je naprej isto - da ne bo zgledalo, da Brini še nismo porinili žličke v ustauser posted image user posted image

zdaj se pa frača sprehaja ob sedežni!! pa stoji na tleh, igra se pa na sedežni - frača fračasta
bo res treba prjet kamero v rokeuser posted image

jana81, če želiš mi lahk pošlješ ZS ali pa kar tukaj...jst bi tut pogledala na FB, pa te ne znam najt tam

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.1.2009 16:34:52   
špelin@
Joj, moj trmasti bikec je bil celo dopoldne pokonci, zaspal je šele malo pred drugo - za dobre pol ure user posted image  Ampak že spi drugo rundo, no, zdaj se že zbuja, spet po dobre pol ure user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
ja naša spi že od pol 12ih. Mi je zaspala v avtu, pa sem jo samo ven vzela in nesla v posteljo. Zgleda da je bilo revici pri stari mami tako vroče, da sedaj uživa v hladni spalnici že kar 2 uri user posted image

Pridna Manca user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Gal je pa danes pridno pojedel tudi piščančje meso v juhici user posted image user posted image user posted image user posted image .

Le tako naprej, Gal user posted image

Nejc je pa dobil 4 zobek user posted image

Opa user posted image , ta bo pa že konkretno ugriznil user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Varja ima tudi že drugega zobka zunaj že par dniuser posted image ...tako, da je že v klubu zobatihuser posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno vprašanje.

Kaj menite o uporabi copatk in čeveljčkov, ki so rabljeni? Npr. jaz sem dobila veliko copatk in čeveljčkov, ki so malo rabljeni, drugače pa izgledajo kot novi. user posted image user posted image user posted image

Če niso bili izrabljeni, potem sem jih jaz rade volje uporabila za svoje otroke user posted image  Pri čisto majhnih ni panike, ker se ne deformirajo po njihovih stopalih, to je bolj problem pri večjih.

Naty*, ne preveč zapravljat user posted image

Čmrlika: KOPIRAJ post, preden ga oddaš!!!

tana7, a ti mali hrano zmiksaš? Ker bi bilo čisto možno, da jo motijo koščki, če mlečno kašico, ki je "gladka", lepo poje. Drugače pa naš tudi dostikrat samo 100 ml oz. g poje, ampak se mi zdi to čisto ok za 1 obrok.

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Drgač je pa danes Brina že par korakov nardila ob omari, za katero se je držala... tisti regal s knjigami, kjer se je zadnjič dvignila
danes je šla z desnega konca na levi in se držalauser posted image seveda počasi

Tvoja bejba je pa res hitra user posted image

ojej, kako se sedaj smejim. Alja sedi na tleh in se po riti drajsa.premakne se tako, da z rito rukne naprej, z nogam si pa pomaga. Mali user posted image je prišel tako  v vežouser posted image Sedaj gospa serjejouser posted image user posted image user posted image  

user posted image  Alja user posted image user posted image user posted image

sem na FB objavila posnetek kako Nejc nardi prve korake ob tabureju.Tu ne morem ker je prevelik file.

Škoda, da ne morem videt user posted image
user posted image  Nejc
Na FB-ju se jaz ne grem, vsaj ne z resničnim imenom in priimkom, sploh ko sem v Reader's Digestu prebrala članek, ki opisuje določene negativne strani tega user posted image  Kot špelin@ komot pišem in čvekam na netu, kot ime in priimek pa le osebno.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.1.2009 16:36:44 >

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.1.2009 16:48:49   
sesil
mi smo se navozičkali. 2 uri smo ble zunaj. sicer so ene ulice še čisto ledene in nimamo zimskih gum namontiranih, ampak je šlo.
zdej bi bil čas da gremo spat, ampak nič ne kaže

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.1.2009 16:57:43   
katy82
Hej mačkice moje sem končno doma sem se crkljala pri moji mami ki nama je skuhala kosilo-buranjo,ne vem če je prav še tamala je papala.

Zdej po zdravilih pa ogromno kaka in so same glistice in sluz,smrdi pa tko da je za popiz...

Tamala je dons spila že 350 benkota in čez 250 GH pojedla,jst sem šokirana kolk ji paše jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc,Varja in Gregi bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Estrella tko je moja mala čofnla s postle pa sem jo založila ampak se je nekako zmuvala in čof na tla.A vročina te je popustila?

Tana jst te razumem samo en nasvet pa ti neham pametnjevat-nehi se sekirat in obremenjevat zarad tega ker to nevede prenašaš na tamalo,jst sem bila ista dokler mi Estrella in ostale punce niso odprle oči.Edino kar ti ostane je da vztrajaš in ji ne ponujaš kar enih dobrot en za drugim ker se bo gospodična navadla da če neki ne bo hotla jest bo dobila pa drugo.Upam da ti ta obdobje čimhitreje mine do takrat pa se potoži pri nam ti bo ziher katera namenila vzpodbudno besedo ali dveuser posted image

SS boga Manca se je tko pregrela?user posted image A bova šle same na sejem,si se kej odločla?

Mala tko nori v hojci da bo vse sesula moj jo pa še heca zraven in je čist podivjalauser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.1.2009 17:08:32   
tana7
špelin@, vse miksam, ja
tudi danes špinačo, krompir in smetano
edino pečenega jajčka s kruhom nisem

katy, saj si tudi jaz vedno rečem, da danes se pa ne bom sekirala
potem grem pa hrano pripravljat, pa se 1 uro z njo ubadam za prazen nič, pa racio popusti in ratam slabe volje in jezna
ampak to dobro skrivam - ja, mogoče bo rekla katera, da otroci to vseeno čutijo, ampak res to ne zgleda tako, da jst piz**** in šiz**** okoli nje
hladno sedim in se trudim ji kaj v usta stlačit
prek sebe pa ne morem, da bi mi bilo čist vseeno, če tolk časa zapravim za brezveze - s tem, da se zavedam, da bi bilo bolš, če bi jedla bolj raznovrstno
bom pa še pojamrala tukaj, brez skrbiuser posted image user posted image

upam, da je tako kot pri barbaw, da bo začela kasneje lepo papat

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.1.2009 17:12:40   
barbaw

špelin@, vse miksam, ja

potem grem pa hrano pripravljat, pa se 1 uro z njo ubadam za prazen nič, pa racio popusti in ratam slabe volje in jezna
ampak to dobro skrivam - ja, mogoče bo rekla katera, da otroci to vseeno čutijo, ampak res to ne zgleda tako, da jst piz**** in šiz**** okoli nje
prek sebe pa ne morem, da bi mi bilo čist vseeno, če tolk časa zapravim za brezveze - s tem, da se zavedam, da bi bilo bolš, če bi jedla bolj raznovrstno

A si videla kakega odraslega, da živi od mlečnih kašic? Nisi. Tudi Brina bo enkrat prišla do tega, da bo jedla vse. Pač ne bo zdaj, pa ne jutri, bo pa mogoče drug teden, drug mesec.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.1.2009 17:14:27 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 508
13.1.2009 17:13:35   
katy82

Ti kr pojamraj,sej bo začela jest bolj raznovrstno hrano boš vidla,saj itak ma pa dost zaloge hranilnih snovi še iz časov dojenja,ki pa tud ne bojo tko hitr pošleuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 509
13.1.2009 17:18:53   
tally
hoj

evo končno sem prilezla do compa. smo se danes potepali po Lj. bančne zadeve user posted image , pa mal kofetkali, pa tatica je mamici kupil eno jakno user posted image . Emilija pa ni nič dobila user posted image .

Emilija se zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja lupčke nazaj user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.1.2009 17:20:56   
tally

stiskanje
a vaši user posted image se stiskajo k vam in k drugim? Brina je v naročju le tako, da gleda naprej, okoli. Da bi se ona stisnila h komu??? Še nikoli videla. Če jo obrnem k sebi, se z nogicami odriva od mene ali pleza po meni navzgor. Saj ne, da bi se odrivala na ta način, da hoče stran, ampak ona skos brca in se tudi v tem položaju ne umiri. Vidi samo šanso, kako malo potelovadit, al kaj. Saj to malo pogrešam, da bi se malo V MIRU stisnileuser posted image Sem mislila, da so zdaj vsi dojenčki tako bolj, nemirni... Tukaj pa vidim, da pišete, da se stiskajouser posted image

Ja, naša se ful rada stiska, ampak takrat ko pač njej paše. Najrajše po dela zraven a aaaaaaa a aaaaaaaaa user posted image

naša se tudi ful rada stiska user posted image najboljš mi je pa ko da svoje rokice okrog mojega vrata, ni to nek pravi objem user posted image mi je pa tako dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
13.1.2009 17:21:40   
tally

punce skor sem si kuhinjo zažgala, sem si dala toast popečt v toaster, pa sem šla Nejca oblačt in pozabla, pa zavoham neki čudnega in se je že vse kadilo, kruhki črni, o moj bog...user posted image

user posted image user posted image samo da si pravočasno ukrepala

Neposredna povezava do sporočila: 512
13.1.2009 17:22:45   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Gregec je dobil drugi zobek user posted image  Včeraj še ni bilo nič čutiti, zdajle pa je špi.č.ka zunaj user posted image

user posted image user posted image za zobeka

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 513
13.1.2009 17:23:40   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Midva z Galom pa sva se naučila delati poč počuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.1.2009 17:26:14   
tally

Jaz grem počas malo zrihtat, nafutrat in jo dat spat. Se bom še sama vlegla in upam, da se zbudim brez vročine.

user posted image user posted image user posted image zate pa upam da se Alči ni preveč ustrašila padca

Neposredna povezava do sporočila: 515
13.1.2009 17:28:23   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

kolko vas že plazi, verjetno dost, ha...user posted image  naša pa se je začela zadnje dni poskušat na vse štiri dat? prava lenoba je user posted image

Naša je že prava brzinca (tako ji jz rečem). Ji je šala mala priti iz dnevne v kuhinjo ali pa kam drugam

naša se sicer še ne plazi niti na vse 4 postavlja, rata ji pa se tudi po en meter premaknit po riti, kr tako mal poskakuje na riti user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
13.1.2009 17:30:05   
tally

Nejc je pa dobil 4 zobek user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobeka pa še en velik user posted image user posted image user posted image za prve korake. sem vidla video na FB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 517
13.1.2009 17:30:24   
špelin@

špelin@, vse miksam, ja
Joj, potem pa res ne vem user posted image

Res ti ne more biti vseeno, te popolnoma razumem user posted image  Če samo pomislim, kako sem se počutila, ko je Gregi zavrnil mleko, potem pa čez nekaj časa še GH user posted image  Ko sem komaj stlačila vanj bogih 100g... Ni odpiral ust ali se je pa drl user posted image  Pri 150g sem že vriskala od veselja!!! Želim ti, da se tudi Brina čimprej unese in ti nega kravžljat živčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 518
13.1.2009 17:31:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Hej mačkice moje sem končno doma sem se crkljala pri moji mami ki nama je skuhala kosilo-buranjo,ne vem če je prav še tamala je papala.
Odlično kosilo user posted image

Zdej po zdravilih pa ogromno kaka in so same glistice in sluz,smrdi pa tko da je za popiz...

O hudirja... user posted image

Tamala je dons spila že 350 benkota in čez 250 GH pojedla,jst sem šokirana kolk ji paše jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

Go, go, Lara user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 519
13.1.2009 17:32:35   
tally

Drgač je pa danes Brina že par korakov nardila ob omari, za katero se je držala... tisti regal s knjigami, kjer se je zadnjič dvignila
danes je šla z desnega konca na levi in se držalauser posted image seveda počasi

user posted image user posted image user posted image Brina je pa res brzinska

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.1.2009 17:33:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
evo končno sem prilezla do compa. smo se danes potepali po Lj. bančne zadeve user posted image , pa mal kofetkali, pa tatica je mamici kupil eno jakno user posted image . Emilija pa ni nič dobila user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Kakšno jakno si pa dobila? Firbec, ja, saj vem... user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 521
13.1.2009 17:33:43   
tally

ojej, kako se sedaj smejim. Alja sedi na tleh in se po riti drajsa.premakne se tako, da z rito rukne naprej, z nogam si pa pomaga. Mali user posted image je prišel tako  v vežouser posted image Sedaj gospa serjejouser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes jedli pire in čufte in je vse z veseljem pojedlauser posted image

user posted image user posted image user posted image tako se tudi naša premakne user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 522
13.1.2009 17:39:23   
tally
no zdej me pa imate dosti do zvečer ko gre moj v nočnouser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 523
13.1.2009 17:43:56   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image  Kakšno jakno si pa dobila? Firbec, ja, saj vem... user posted image

user posted image user posted image user posted image taka kratka do bokov, bordo rdeča barva,  zapenja se obstrani in ima širok ovratnik, upam da se ti kaj sanjauser posted image user posted image ,  cena pa smešna 9,90€, je bila 70% znižana

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.1.2009 17:56:48   
barbaw

hoj

Emilija se zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja lupčke nazaj user posted image .

To pa ni kar tako, če Emilija ni nič dobila. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?