špelin@
|
Joj, moj trmasti bikec je bil celo dopoldne pokonci, zaspal je šele malo pred drugo - za dobre pol ure Ampak že spi drugo rundo, no, zdaj se že zbuja, spet po dobre pol ure IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ja naša spi že od pol 12ih. Mi je zaspala v avtu, pa sem jo samo ven vzela in nesla v posteljo. Zgleda da je bilo revici pri stari mami tako vroče, da sedaj uživa v hladni spalnici že kar 2 uri Pridna Manca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Gal je pa danes pridno pojedel tudi piščančje meso v juhici . Le tako naprej, Gal IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je pa dobil 4 zobek Opa , ta bo pa že konkretno ugriznil IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja ima tudi že drugega zobka zunaj že par dni ...tako, da je že v klubu zobatih IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Kaj menite o uporabi copatk in čeveljčkov, ki so rabljeni? Npr. jaz sem dobila veliko copatk in čeveljčkov, ki so malo rabljeni, drugače pa izgledajo kot novi. Če niso bili izrabljeni, potem sem jih jaz rade volje uporabila za svoje otroke Pri čisto majhnih ni panike, ker se ne deformirajo po njihovih stopalih, to je bolj problem pri večjih. Naty*, ne preveč zapravljat Čmrlika: KOPIRAJ post, preden ga oddaš!!! tana7, a ti mali hrano zmiksaš? Ker bi bilo čisto možno, da jo motijo koščki, če mlečno kašico, ki je "gladka", lepo poje. Drugače pa naš tudi dostikrat samo 100 ml oz. g poje, ampak se mi zdi to čisto ok za 1 obrok. IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Drgač je pa danes Brina že par korakov nardila ob omari, za katero se je držala... tisti regal s knjigami, kjer se je zadnjič dvignila danes je šla z desnega konca na levi in se držala seveda počasi Tvoja bejba je pa res hitra IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ojej, kako se sedaj smejim. Alja sedi na tleh in se po riti drajsa.premakne se tako, da z rito rukne naprej, z nogam si pa pomaga. Mali je prišel tako v vežo Sedaj gospa serjejo Alja IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem na FB objavila posnetek kako Nejc nardi prve korake ob tabureju.Tu ne morem ker je prevelik file. Škoda, da ne morem videt Nejc Na FB-ju se jaz ne grem, vsaj ne z resničnim imenom in priimkom, sploh ko sem v Reader's Digestu prebrala članek, ki opisuje določene negativne strani tega Kot špelin@ komot pišem in čvekam na netu, kot ime in priimek pa le osebno.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.1.2009 16:36:44 >
|