Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:14:26
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas Tebi pa ni nič prav. Kaka sem ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:15:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas ¸ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... Se že men rola z enmu otrokom kaj šele teb s tremi. Gaja spet noče jest 3 žličke pa fertik, obup, sploh ji ne bom več nč jest dajala k se sam afna Jaz Alji enostavno nisem dala nič do naslednjega obroka in tako naprej...je pa groza, mene je kar stiskalo pri srcu in prav s strahom sem štimala za jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:15:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Jeeeeeeee ratalo nam jeeeeeeeeeeeeeee Zadj pa pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:17:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas ¸ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... A pa ne more nič naredit, da bi delal normalno 8h?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:17:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pod tuš in gasa v LJ na RD kolegice A bo že 200 uživaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:20:03
|
|
|
|
špelin@
|
ZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pod tuš in gasa v LJ na RD kolegice A bo že 200 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* še kako te zastopim, se mi zdi, da so začeli to recesijo u iber izkoriščat Barabe IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja spet noče jest 3 žličke pa fertik, obup, sploh ji ne bom več nč jest dajala k se sam afna A AM pa pije?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:21:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas ¸ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... A pa ne more nič naredit, da bi delal normalno 8h? Samo načevljajo ga lahko, če bi se drznil to zahtevati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:25:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas ¸ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... A pa ne more nič naredit, da bi delal normalno 8h? Samo načevljajo ga lahko, če bi se drznil to zahtevati Nimam besed, če pa bi rekla kaj pa bi bila sama cenzura.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:25:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V takem položaju moja frača spi in se dobre volje zbudi. kot da bi našo gledala, pa še naša pojstlica je 120x60, midva pa sva jo zadnjič merila in namerila 74 cm, če sva prav , pol je čisto v sključenem položaju in se dere ker se ne more premaknit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:26:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas ¸ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... A pa ne more nič naredit, da bi delal normalno 8h? Samo načevljajo ga lahko, če bi se drznil to zahtevati Nimam besed, če pa bi rekla kaj pa bi bila sama cenzura. Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:26:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz grem pod tuš in gasa v LJ na RD kolegice A bo že 200 uživaj uživaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 17:40:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
200. strani. Pa-pa, se vidmo na 12. delu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 19:01:57
|
|
|
|
Anitka
|
Pa smo na 12. delu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 19:23:50
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In mali spi sedaj že 1 uro, ne morem verjet, mi je že kar malo dolgčas ¸ Punce, moram malo pojamrat: moj že, odkar je šel po praznikih nazaj v službo, dela dobesedno cele dneve in hodi domov šele po sedmi, pol osmi. Se mi res že malo rola... Prej je vsaj malo po šesti oz. do pol sedme prišel, zdaj pa kriza Zdelana sem Včasih so vsi moji trije junaki še posebej težavni in se mi trga... Se že men rola z enmu otrokom kaj šele teb s tremi. Gaja spet noče jest 3 žličke pa fertik, obup, sploh ji ne bom več nč jest dajala k se sam afna Jaz Alji enostavno nisem dala nič do naslednjega obroka in tako naprej...je pa groza, mene je kar stiskalo pri srcu in prav s strahom sem štimala za jest no, to zdaj jaz delam, ampak ne vidim rešitve danes ji sploh nisem delala zelenjave ampak sem jajček spekla in zanalašč prav zanjo kupila bel kruh, ki ga nikoli ne kupujemo - samo da ne bo problem s kakim praskanjem po grlu ai kaj podobnega pojedla je natanko en košček kruha, namočen v jajček - veliko za eno češnjo potem sem ji poskusila dati osliča, pa je tudi pojedla dve drobtinici, pa se obrnila stran - in tako je potem jedla šele mlečno kašico ob 17.00 - pred tem pa ob 11.00 sadno pa kaj naj še poskusim????!?!?!??!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?