Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:09:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj zdaj bi lahko dala tunino omakco Galu? Jaz ji jo bom dala malo, potem bom pa videla kaj bo Bom jaz tudi probala Sem pozabila še prej napisati, da dam včasih v omakco še kakšen topljeni sirček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:09:51
|
|
|
|
jana81
|
estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso nina7 kako pa tvoja kilaža in zdravje? A še hujšaš? Glede daktarina pa saj vidiš, če je soor...beli fleki. Jaz ne bi mazala kar tako, če ne bi bila prepričana. Bel jezik ni soor. Soor so fleki, lise po nebu, jeziku, dlesnih....zelo zoprno. Tisto na sliki je pa huda oblika soora. Kile so zdej kr na mestu, ne gre ne gor ne dol, tko da je ok. Pol pa verjetn res nima soora, ker ma samo bel jezik, nobenih lis. Mi je pa mal čudno, ker do zdej ni mela belga jezika. A Varja je bla tud bolna? Sm spregledala No sam da je bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:10:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Videk je ravnokar odspal svojo prvo rundo, pojedo juhico, sedaj pa maže še en keks za sladico. Imam vsaj mira 5 minut. Se pa danes počutim tako zmatrano, da človek ne more verjet. To vreme me bo uničlo. Zunaj je 9 stopinj, ampak tako veter piha, pa tako grdo kaže, kot da bo ravnokar vlilo. Samo bi spala, sem sedaj poleg Vida eno uro dremala. Zdaj sem pa kot zmeden metulj. Celo noč namreč nisem mogla spat, sedaj pa mi je to ven vdarlo. Hijenca ti si le odpočij, saj si samo človek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:11:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal. A si ga dala potem s stolom vred v pralni stroj? naš je danes tudi štrajkal z juhico
< Sporočilo je popravil Anitka -- 20.1.2009 15:12:38 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:13:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal. aaaaaaa je dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:13:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. Hvala Barbaw . A me 100/h loviš? Ne!!!! Danes se mi da pisat. Vidim Zdaj boš šlo bolj počasi, ker sta oba doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:13:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal. To je mami vesela, ker lahko spet puca. Nejko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:13:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso mislim pa vseeno, da malo telovadbe in utrjevanje prsnih mišic ne bi škodilo. A ve delate kake vaje? Ne še edina, bodi zelo previdna pri nakupu rabljenega senica...moji prijatelji so se zelo zafrknili...vse je šlo narobe, pa drugače je zgledal super avto z malo kilometri... Če ima avto premalo km tudi ni dobro, ker to pomeni, da ni redno vožen in pri takih avtih vse crkuje ko ga enkrat začneš redno vozit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:13:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Videk je ravnokar odspal svojo prvo rundo, pojedo juhico, sedaj pa maže še en keks za sladico. Imam vsaj mira 5 minut. Se pa danes počutim tako zmatrano, da človek ne more verjet. To vreme me bo uničlo. Zunaj je 9 stopinj, ampak tako veter piha, pa tako grdo kaže, kot da bo ravnokar vlilo. Samo bi spala, sem sedaj poleg Vida eno uro dremala. Zdaj sem pa kot zmeden metulj. Celo noč namreč nisem mogla spat, sedaj pa mi je to ven vdarlo. Pridi k nam, mi nimamo vetra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal. O hudo . A sta šla v banjo potem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:16:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. Hvala Barbaw . A me 100/h loviš? Ne!!!! Danes se mi da pisat. Vidim Zdaj boš šlo bolj počasi, ker sta oba doma. in kaj počneta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:20:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. Hvala Barbaw . A me 100/h loviš? Ne!!!! Danes se mi da pisat. Vidim Zdaj boš šlo bolj počasi, ker sta oba doma. in kaj počneta? Maja se cmeri, ker jo bo počasi utrujenost zdelala, Jaka pa se igra v svoji sobici. Je zamenjal dnevno za svojo sobo, kar pa je fino za pospravljanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:22:52
|
|
|
|
mafi
|
zdej sem pa . danes full vesela nabavila hojico- poceni prek oglasa, jo privlečem domov pa tepihu o.k, ko sem jo dala pa na ploščice je bil pa zadnji kolešček čisto fuč . sem klicala žensko in ji povedala, lahko da tud ona ni videla in sve se saj to zmenile da ji jo jutri vrnem. to se pravi da grem jutri v šoping po hojico po pravi ceni. danes pa morem spet tamaga vlačit po rokah in pazit, da kje ne rukne ko vstaja- jaz ne razumem kako ne more bit 2minute pri miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:27:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in vse ostale ki vam malčki ne jedo, prosim ne se sekirat..poglejte kaj je moj mulc naredu s skuto po 5 urah lakote (ni hotu niti sadne kašice), važn da se je lahk cel napacal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:29:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej sem pa . danes full vesela nabavila hojico- poceni prek oglasa, jo privlečem domov pa tepihu o.k, ko sem jo dala pa na ploščice je bil pa zadnji kolešček čisto fuč . sem klicala žensko in ji povedala, lahko da tud ona ni videla in sve se saj to zmenile da ji jo jutri vrnem. to se pravi da grem jutri v šoping po hojico po pravi ceni. danes pa morem spet tamaga vlačit po rokah in pazit, da kje ne rukne ko vstaja- jaz ne razumem kako ne more bit 2minute pri miru Oh si imela pa smolo . Bo jutri bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:29:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. Hvala Barbaw . A me 100/h loviš? Ne!!!! Danes se mi da pisat. Vidim Zdaj boš šlo bolj počasi, ker sta oba doma. in kaj počneta? Maja se cmeri, ker jo bo počasi utrujenost zdelala, Jaka pa se igra v svoji sobici. Je zamenjal dnevno za svojo sobo, kar pa je fino za pospravljanje. A tako. A Jaka rad pospravlja za sabo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:30:46
|
|
|
|
Anitka
|
Tule je pa pomlad v moji kuhinji : In sonček v dnevni:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:31:00
|
|
|
|
jana81
|
HB na stolčku za hranjenje še ni bilo gor original prevelek, ker se še suši od včeraj,ampak kr deknca, in sem vse dala prat, Nejca sem mogla slečt do plenice, ker je bil cel namazan, ampak sem rekla pa naj ima vsaj malo veselja, če že jest noče..no zdele je pa spil 110 ml AM.. Ni mi jasn kok ima kak dan dovolj le 500ml mleka in 200g GH, drug dan bi pa pojedu vse kar vidi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:32:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tule je pa pomlad v moji kuhinji : In sonček v dnevni: [/quote] lepa rožica in še lepši model na tleh..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:39:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tule je pa pomlad v moji kuhinji : In sonček v dnevni: [/quote] lepa rožica in še lepši model na tleh.. Hvala Jana .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:45:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tule je pa pomlad v moji kuhinji : In sonček v dnevni: [/quote] lepa rožica in še lepši model na tleh.. se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:47:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tule je pa pomlad v moji kuhinji : In sonček v dnevni:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:48:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej sem pa . danes full vesela nabavila hojico- poceni prek oglasa, jo privlečem domov pa tepihu o.k, ko sem jo dala pa na ploščice je bil pa zadnji kolešček čisto fuč . sem klicala žensko in ji povedala, lahko da tud ona ni videla in sve se saj to zmenile da ji jo jutri vrnem. to se pravi da grem jutri v šoping po hojico po pravi ceni. danes pa morem spet tamaga vlačit po rokah in pazit, da kje ne rukne ko vstaja- jaz ne razumem kako ne more bit 2minute pri miru
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 15:48:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tule je pa pomlad v moji kuhinji : In sonček v dnevni:
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?