Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 13:52:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mafi, v tretje gre rado... t mi pa noben ne more garantirat, razen če zamenjam majstora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 13:56:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa jaz eno džiro z vozičkom. vreme je škifo, ma vsaj ne pada. Jaz sem ga eno uro in pol rinila po ledu in ..... Sem skoraj dušo spustila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm mela mami na obisku pa zdej vidm da ste spet kr neki nakolfale. Bom na hitr prebrala pa kej pokomntirala dokler Gaja še spi. SS, Bobika luštne fotke, Manca je pa tud že na nogicah Edina moj prodaja Ople, bom ga vseen vprašala če majo kšnega rablenega Senika. Ker letnik pa iščeš, pa za kolk dnarja? Aurora čestitke tvoji prijateljici , to pa je brzina . Jana men so se tud čist zmanjšale Glede tunine omake nimam pojma al lahko že jejo. Tud mene zanima. Jest sm pa dons skuhala špagete v sirovi omaki ( taki k jo Jana dela) pa zraven sm zmešala še brokoli in cvetačo. Je blo Gaji kr všeč, je kr neki pojedla glede na štrajk zadnje dni . Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa jaz eno džiro z vozičkom. vreme je škifo, ma vsaj ne pada. Jaz sem ga eno uro in pol rinila po ledu in ..... Sem skoraj dušo spustila. Sm jest zadnjič po snegu rila, te razumem, da si skor dušo spustila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:10:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:11:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj zdaj bi lahko dala tunino omakco Galu? Jaz ji jo bom dala malo, potem bom pa videla kaj bo Bom jaz tudi probala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:11:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa res v kuhinjo grem z tabo če maš kej sladkega, danes sem sped dobila neki napad po sladkem mam, mam ti kr prlet. me je pa včerej ful pasal cukar, pol se je pa prikazala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:11:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce a še kaj postavlamo dead line za nove dele? A bi rekle npr. jutri ob 22.00 Zmenjeno ful sta optimistki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:12:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce a še kaj postavlamo dead line za nove dele? A bi rekle npr. jutri ob 22.00 Zmenjeno ful sta optimistki seveda, upanje umre zadnje Oja , moj moto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:13:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Noč minila standardno, le mene se nekaj po malem loteva in me glava boli pa grlo, pa malo kiham. Upam, da ne obležim. Hvala Barbaw . A me 100/h loviš? Ne!!!! Danes se mi da pisat. Vidim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:14:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne aha to sva mele midve smotane pediatre , lahko mažeš pa boš vidla če bo izboljšanje. A misliš da ti zaradi tega štrajka s hrano?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne aha to sva mele midve smotane pediatre , lahko mažeš pa boš vidla če bo izboljšanje. A misliš da ti zaradi tega štrajka s hrano? Aha hvala. Sej 2x sm ji zdej že namazala, pa bomo vidl. Ma ne vem, mogoče tud zarad tega mal al pa zarad vročine al pa ne vem zakaj .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:19:43
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne aha to sva mele midve smotane pediatre , lahko mažeš pa boš vidla če bo izboljšanje. A misliš da ti zaradi tega štrajka s hrano? Aha hvala. Sej 2x sm ji zdej že namazala, pa bomo vidl. Ma ne vem, mogoče tud zarad tega mal al pa zarad vročine al pa ne vem zakaj . mi smo tut nekoč davno fasali Daktarin, čeprav ni imela soora na srečo sem ji ga dala samo 2x, potem pa malo uporabila možgane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:21:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne aha to sva mele midve smotane pediatre , lahko mažeš pa boš vidla če bo izboljšanje. A misliš da ti zaradi tega štrajka s hrano? Aha hvala. Sej 2x sm ji zdej že namazala, pa bomo vidl. Ma ne vem, mogoče tud zarad tega mal al pa zarad vročine al pa ne vem zakaj . mi smo tut nekoč davno fasali Daktarin, čeprav ni imela soora na srečo sem ji ga dala samo 2x, potem pa malo uporabila možgane Ma sej k ne vem, sam jezik ma pa kr dost bel, pa glede da mlek pije sam ponoč in zvečer ne bi smelo bit od mleka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:21:45
|
|
|
|
tana7
|
anitka, a ti si že dobila ? jst še ne... sem mislila, da ko enkrat več ne bom polno dobila, da se bo prikazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:22:44
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne aha to sva mele midve smotane pediatre , lahko mažeš pa boš vidla če bo izboljšanje. A misliš da ti zaradi tega štrajka s hrano? Aha hvala. Sej 2x sm ji zdej že namazala, pa bomo vidl. Ma ne vem, mogoče tud zarad tega mal al pa zarad vročine al pa ne vem zakaj . mi smo tut nekoč davno fasali Daktarin, čeprav ni imela soora na srečo sem ji ga dala samo 2x, potem pa malo uporabila možgane Ma sej k ne vem, sam jezik ma pa kr dost bel, pa glede da mlek pije sam ponoč in zvečer ne bi smelo bit od mleka z mokro krpo ji mal "pobriši" jezik - če bo šlo mal dol belo, potem veš, da so obloge
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 z mokro krpo ji mal "pobriši" jezik - če bo šlo mal dol belo, potem veš, da so obloge ja sej to vem sam mi neki ne pusti. Tist mal k sm ji probala pa ni šlo stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:24:34
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm že enkrat vprašala pa ni blo odgovora. A lahko mažem z dektarinom, čeprov nism čist prepričana da ma sor? Po mojem lahko. Moja ga nikoli ni imela (pa mi je nadomestna P predpisala daktarin), je imela samo tako močne obloge od mleka, pa ni bilo nič narobe. Sej če boš dobro pogledala v usta boš videla al ma soor al ne aha to sva mele midve smotane pediatre , lahko mažeš pa boš vidla če bo izboljšanje. A misliš da ti zaradi tega štrajka s hrano? Aha hvala. Sej 2x sm ji zdej že namazala, pa bomo vidl. Ma ne vem, mogoče tud zarad tega mal al pa zarad vročine al pa ne vem zakaj . mi smo tut nekoč davno fasali Daktarin, čeprav ni imela soora na srečo sem ji ga dala samo 2x, potem pa malo uporabila možgane Ma sej k ne vem, sam jezik ma pa kr dost bel, pa glede da mlek pije sam ponoč in zvečer ne bi smelo bit od mleka z mokro krpo ji mal "pobriši" jezik - če bo šlo mal dol belo, potem veš, da so obloge sploh pa obloge so take bolj "lepe", podobno kot če bi jedla vanilijev sladoled, ki ti ga še malo ostane na jeziku mislim, da je soor mal drgačen, recimo: https://www.vitanet.de/media/img/108961878764647127
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:28:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce a še kaj postavlamo dead line za nove dele? A bi rekle npr. jutri ob 22.00 optimist Katera je na vrsti za otvoritev?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:29:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, a ti si že dobila ? jst še ne... sem mislila, da ko enkrat več ne bom polno dobila, da se bo prikazala Jaz sem prvo dobila že oktobra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 sploh pa obloge so take bolj "lepe", podobno kot če bi jedla vanilijev sladoled, ki ti ga še malo ostane na jeziku mislim, da je soor mal drgačen, recimo: https://www.vitanet.de/media/img/108961878764647127 Uf ne nima tko, ma bl "lepe" obloge. Ma zdej pa res ne vem če je to to. Ma bom mazala dons pa jutr pol pa če ne bo bolš bom pa nehala ker itak bi mogl bit to v dveh dneh ok če mažeš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:38:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce a še kaj postavlamo dead line za nove dele? A bi rekle npr. jutri ob 22.00 optimist Katera je na vrsti za otvoritev? a se javiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:43:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem pa jaz eno džiro z vozičkom. vreme je škifo, ma vsaj ne pada. Jaz sem ga eno uro in pol rinila po ledu in ..... Sem skoraj dušo spustila. No pri nas pa je sneg že skoraj skopnel, tak da sma po blatu pravkar rile , sem jo kr v naročju nosla, pa sem tudi jaz skoraj dušo spustila. Smo bolj v naravi doma in po cesti je senčka, midve pa sma še ujele malo sončeka med goricami, samo toto kilažo nosit skoraj eno uro, moje roke!!! Glavno da je toplo in sonček, sem kar dobre volje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:53:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce ve ki ste čist nehale dojit? a so se vam tud prsi ful zmanjšale, jst sem prav žalostna ko pogledam v ogledalo, zdej jih skor več ni, mislim da mi bo celo A košarica prav Jaz še nisem čisto prekinila pa so že kar manjše. Hja bomo mogle kmalu postati spet kaj pa vem, meni se moje zdijo enake, sam mehke so velikost je pa enaka. po tretjem otroku je zdaj PLOH...jaz sem pa tolk še A mi je zdaj prevelika. Bom menda šla na AA . Moj zaenkrat nima pritožb. Ne vem koliko mi bo hujšanje vzelo, drugače pa imam večje kot pred nosečnostjo, ker imam tudi več kg. mogoče bi se pa mogla zredit ali pa mi plača plastično operacijo, ker je sam rekel, da druge pomoči ni mislim pa vseeno, da malo telovadbe in utrjevanje prsnih mišic ne bi škodilo. A ve delate kake vaje? Drugače pa hvala vsem za pikapoke, ker je danes Varja veliko bolje edina, bodi zelo previdna pri nakupu rabljenega senica...moji prijatelji so se zelo zafrknili...vse je šlo narobe, pa drugače je zgledal super avto z malo kilometri... nina7 kako pa tvoja kilaža in zdravje? A še hujšaš? Glede daktarina pa saj vidiš, če je soor...beli fleki. Jaz ne bi mazala kar tako, če ne bi bila prepričana. Bel jezik ni soor. Soor so fleki, lise po nebu, jeziku, dlesnih....zelo zoprno. Tisto na sliki je pa huda oblika soora.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:54:04
|
|
|
|
hijenca
|
Halo halo! Videk je ravnokar odspal svojo prvo rundo, pojedo juhico, sedaj pa maže še en keks za sladico. Imam vsaj mira 5 minut. Se pa danes počutim tako zmatrano, da človek ne more verjet. To vreme me bo uničlo. Zunaj je 9 stopinj, ampak tako veter piha, pa tako grdo kaže, kot da bo ravnokar vlilo. Samo bi spala, sem sedaj poleg Vida eno uro dremala. Zdaj sem pa kot zmeden metulj. Celo noč namreč nisem mogla spat, sedaj pa mi je to ven vdarlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 14:57:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce a še kaj postavlamo dead line za nove dele? A bi rekle npr. jutri ob 22.00 optimist Katera je na vrsti za otvoritev? a se javiš? Moje je bilo 11.nadaljevanje
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?