Naty*
|
Jutro! Za nami je slaba noč, ker se je Žan zbudil ob 3.20 in ni hotu zaspat . Do petih sm se ga trudla uspavat pa ni šlo, pol je pa oči prevzel in ga je mel do pol sedmih. Takrat se je pa HB tamau odloču, da bi spal, tko da smo vsi spal še do 8.10 . Za pop... U glavnem glava me boli pa noben kofe ne zaleže, da bi blo bolš. Kar se tiče čveka za jutri, ste seveda še vedno vabljene , bi pa spremenile uro na 10.30, če bi šlo? Namreč pri mojem so ta teden začeli delati popoldansko smeno in sem zvedela šele v petek, tko da sej veste, mu morm dat mal časa zjutri, da se naspi pa uredi in vse . Se pravi zdej boste sigurno: - ss, Manca - Tiana, Erazem - tally, Emilija če sem prav videla. Bodte dobre pa se dopišite, če še katera pride . špelin@ škoda, da vaju ne bo ... IZVIRNO SPOROČILO: tilči Taji za 9. mesec ter Gregorju,Omarju Evi in mojemu Tilnu vse naj naj za 8. mesec Tudi od naju !!! Evo še enkrat kopirala za tiste, ki so zamudile : Punce prilagam link od kolegice, ki prodaja ful luštne copatke. Js sm jih kupila za Žana in sm ful zadovoljna. Ko hodi ga mam sicer v cicibankah, v hojci ga mam pa v tistih, dokler je pa sam puzal, je bil pa skoz v tistih. So pa različne velikosti, tko da so tud za kako darilo praktične . No poglejte si malo, če kero zanima pa naj pove... http://manuela1978.moj-album.com/album/13283715/ ss in aurora vama bom poslala zs!!!!!
< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.1.2009 10:06:31 >