Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:13:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo me, dobro jutro, sem prišla rečt nasvidenje do sobote... Ene par stvari še zmečem v torbo, pol vso to navlako spravimo v avto in gremo. Komaj čakam, da vidim kako bo Taja po dolgem času reagirala na veliko vodo , pa če bo uživala v čofanju. Torej terme olimje prihajamo! Lepo bodite, fino čvekajte. Draga moja Taja , mami ti ob tvojih dopolnjenih 9 mesecih želi iz srca vse lepo!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:15:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Taji za 9. mesec ter Gregorju,Omarju Evi in mojemu Tilnu vse naj naj za 8. mesec tudi od mene in moje najstarejše majčice
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:20:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
Barbaw- a gre hitro čas kaj? Ko vidiš na seznamu da ma moja Taja že 9 mesecev, pol pa vsi zadaj prihajate ...joj kak grem hitro, škoda Nič , pustim še prijavljeno Na RR, pa grem še porihtat kaj mam...ker mi je izgovor za sedenje tu gor - KAVA...zmanjkalo....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:31:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Evo, kofe se kuha, upam da se bom kej zbudila k sm drgač mamo tud sončka, spanje je blo pa en k.... dns. Bo pa drugč bolš. VSE NAJBOLJŠE TAJI ZA 9 MESCEV ter EVI, GREGORJU, OMARJU in TILNU ZA 8 MESCEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:46:09
|
|
|
|
jana81
|
TAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV EVA, GREGOR, OMAR, TILEN VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:47:13
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Mi smo pa danes že od 6.30 ure pokoncu, se vidi, da je ati šel v Lj, pa sma oba budna. No Videk je že ponovno siten in mislim, da ga bom spat spakirala. Drugače imamo sončka, 0 C kaže zunaj, poledaica pa nenormalna in komaj čakam, da me moj pokliče ko prispe v LJ, da se lahko umirim. Zdaj pa si grem skuhat kavico, pa nekaj za zajtrk poiskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:48:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 TAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV EVA, GREGOR, OMAR, TILEN VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV Se še midva z Vidkom pridružima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:49:51
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Hvala za čestitke Gregcu Ja, celih 8 mesecev je že minilo... Postaja že pravi dečko, siten in trmast, ampak velik cukrček Čestitke tudi Evi, Omarju, Tilnu in Taji!!! Med vikendom se nisem utegnila javiti, ker smo se v soboto potepali, v nedeljo je bil pa računalnik zaseden Dvomim, da bom utegnila brati za nazaj, zato me opomnite, če je kaj posebnega. Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:51:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Taji za 9. mesec ter Gregorju,Omarju Evi in mojemu Tilnu vse naj naj za 8. mesec tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:54:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Hvala za čestitke Gregcu Ja, celih 8 mesecev je že minilo... Postaja že pravi dečko, siten in trmast, ampak velik cukrček Čestitke tudi Evi, Omarju, Tilnu in Taji!!! Med vikendom se nisem utegnila javiti, ker smo se v soboto potepali, v nedeljo je bil pa računalnik zaseden Dvomim, da bom utegnila brati za nazaj, zato me opomnite, če je kaj posebnega. jaz sem spraševala kam si pobegnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:57:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Taji za 9. mesec ter Gregorju,Omarju Evi in mojemu Tilnu vse naj naj za 8. mesec Se pridružujem čestitki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 8:57:14
|
|
|
|
tana7
|
Dobro jutro mi smo spet dolgo spali - do 6.20 - ja, stvari so relativne zobek se že kar vidi, sicer je komaj pokukal, ampak zdaj smo res zihr, da je zobek - na srečo (še) ni nobenih grdih spremljevalcev (slabe volje ipd) še vedno nisem namontirala tiste vrečke za urin in jo nesla v laboratorij v petek smo imeli plavanje, v četrtek je bil sneg, pa se mi ni dalo tja lazit,... no, upam, da mi danes uspe ulovit dovolj urina!!! a že kje dežuje? je bila napoved, da bo danes malo deževalo, pa ne vem, ali morava pohitet s sprehodom???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:00:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Hvala za čestitke Gregcu Ja, celih 8 mesecev je že minilo... Postaja že pravi dečko, siten in trmast, ampak velik cukrček Čestitke tudi Evi, Omarju, Tilnu in Taji!!! Med vikendom se nisem utegnila javiti, ker smo se v soboto potepali, v nedeljo je bil pa računalnik zaseden Dvomim, da bom utegnila brati za nazaj, zato me opomnite, če je kaj posebnega. jaz sem spraševala kam si pobegnila Pobegnila nikamor... Čeprav bi najraje: noči so spet ubijalske, nimam več ne energije, ne volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:01:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila .Ne vem,če sem spala pol ure,se mi že kar vrti.Bo treba tole čez dan nadoknaditi.Tilen je ves čas kašljal in se posledično zbujal,potem je še zakuhal,nato ga je še napenjalo,sem mu dala sab simplex,da se je lahko ukakal.Sploh ne vem,kaj ga še kar napenja. No,sedaj se igra in poje,kot da ne bi bilo nič Samo ga bo kmalu zmanjkalo,še zajtrk poje in smrčat na sedežno. Pa še kavica za vse, si jo grem skuhat kar cel lonec Tilči hvala za kavo, ampak se žal tudi v noči pridružujem. Naša je začela ob 0.30h in se po kakih 15min dretja umirila spila čaj in zaspala. Ob 2.30h pa spet kričanje, kot da jo je zvijalo, vročina in ni pomgalo nič. Ko je pojedla malo AM in čaja jo je Matej zibal na rokah, da je čez kako uro zaspala in HB spala do 8.3h. Ni nič taptava. Ju3 naju na čvek ne bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:01:45
|
|
|
|
tana7
|
Taji za 9. mesec ter Gregorju, Omarju, Evi in Tilnu vse naj naj za 8. mesec kao hitro gre čas...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:03:24
|
|
|
|
tally
|
dobro jutro, mi smo spet imeli budnico, tokrat že ob pol enih pa do treh . na vem kaj jo matra se ful napenja in prdi in če ne more potem joka, valda jo kaj napenja. sem razmišljala če je od kosmičev 7-corn ji dajem ene dva dni mal v jogurt pa zvečer v AM, danes ne bom pa bomo vidli, če bo kaj bolje ponoči. kaj je to men težko ko ne spi, sem ful navajena spati ponoči, ker je že od malega prespala skoraj celo noč zdej pa takole Hijenca res je poledica na cestah je moj zjutri ko je prišu iz nočne reku da ja avto kr plesal na cesti, ampak samo tukaj pri nas v Mengšu. reku je da je vozil 20/h. Mislim da niso nič posipali na AC je verjetno boljše. SS za spanje. Čmrlika fajn se načofotajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:04:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Hvala za čestitke Gregcu Ja, celih 8 mesecev je že minilo... Postaja že pravi dečko, siten in trmast, ampak velik cukrček Čestitke tudi Evi, Omarju, Tilnu in Taji!!! Med vikendom se nisem utegnila javiti, ker smo se v soboto potepali, v nedeljo je bil pa računalnik zaseden Dvomim, da bom utegnila brati za nazaj, zato me opomnite, če je kaj posebnega. jaz sem spraševala kam si pobegnila Pobegnila nikamor... Čeprav bi najraje: noči so spet ubijalske, nimam več ne energije, ne volje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:05:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči hvala za kavo, ampak se žal tudi v noči pridružujem. Naša je začela ob 0.30h in se po kakih 15min dretja umirila spila čaj in zaspala. Ob 2.30h pa spet kričanje, kot da jo je zvijalo, vročina in ni pomgalo nič. Ko je pojedla malo AM in čaja jo je Matej zibal na rokah, da je čez kako uro zaspala in HB spala do 8.3h. Ni nič taptava. Ju3 naju na čvek ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:05:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila .Ne vem,če sem spala pol ure,se mi že kar vrti.Bo treba tole čez dan nadoknaditi.Tilen je ves čas kašljal in se posledično zbujal,potem je še zakuhal,nato ga je še napenjalo,sem mu dala sab simplex,da se je lahko ukakal.Sploh ne vem,kaj ga še kar napenja. No,sedaj se igra in poje,kot da ne bi bilo nič Samo ga bo kmalu zmanjkalo,še zajtrk poje in smrčat na sedežno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:06:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dobro jutro, mi smo spet imeli budnico, tokrat že ob pol enih pa do treh . na vem kaj jo matra se ful napenja in prdi in če ne more potem joka, valda jo kaj napenja. sem razmišljala če je od kosmičev 7-corn ji dajem ene dva dni mal v jogurt pa zvečer v AM, danes ne bom pa bomo vidli, če bo kaj bolje ponoči. kaj je to men težko ko ne spi, sem ful navajena spati ponoči, ker je že od malega prespala skoraj celo noč zdej pa takole Hijenca res je poledica na cestah je moj zjutri ko je prišu iz nočne reku da ja avto kr plesal na cesti, ampak samo tukaj pri nas v Mengšu. reku je da je vozil 20/h. Mislim da niso nič posipali na AC je verjetno boljše. SS za spanje. Čmrlika fajn se načofotajte. Moj se je ravnokar javil iz Lj, pravi, da je bila vožnja OK, da ni bilo nič kritičnega. HB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:08:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally dobro jutro, mi smo spet imeli budnico, tokrat že ob pol enih pa do treh . na vem kaj jo matra se ful napenja in prdi in če ne more potem joka, valda jo kaj napenja. sem razmišljala če je od kosmičev 7-corn ji dajem ene dva dni mal v jogurt pa zvečer v AM, danes ne bom pa bomo vidli, če bo kaj bolje ponoči. kaj je to men težko ko ne spi, sem ful navajena spati ponoči, ker je že od malega prespala skoraj celo noč zdej pa takole Hijenca res je poledica na cestah je moj zjutri ko je prišu iz nočne reku da ja avto kr plesal na cesti, ampak samo tukaj pri nas v Mengšu. reku je da je vozil 20/h. Mislim da niso nič posipali na AC je verjetno boljše. SS za spanje. Čmrlika fajn se načofotajte. Moj se je ravnokar javil iz Lj, pravi, da je bila vožnja OK, da ni bilo nič kritičnega. HB. super zdej si boš oddahnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:09:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči hvala za kavo, ampak se žal tudi v noči pridružujem. Naša je začela ob 0.30h in se po kakih 15min dretja umirila spila čaj in zaspala. Ob 2.30h pa spet kričanje, kot da jo je zvijalo, vročina in ni pomgalo nič. Ko je pojedla malo AM in čaja jo je Matej zibal na rokah, da je čez kako uro zaspala in HB spala do 8.3h. Ni nič taptava. Ju3 naju na čvek ne bo. Mogoče so pa zobki. Pri nas je še vse mirno, HB spi še celo noč ponoči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:11:36
|
|
|
|
tana7
|
ne vem za poledico, ampak tukaj v LJ je ful megla komaj vidim sosednji blok, pa ni glih daleč pa 3 nedokončane snežene može vidim pod oknom te sobe - je očitno včeraj otroke nekaj prehitelo - ali tema ali mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:12:16
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, Estrella*, tally in Srčekgirll, Za vse ostale pa za boljšo noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 19.1.2009 9:14:16
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, naju žal tudi ne bo na čvek k Naty*, ker ne bi bila pravočasno nazaj za vse obveznosti z veliko piko, torki so pri nas nori
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?