Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, mal priporem k polnenju strani: Tukaj pomagam podreti smrekico in pospraviti darila Gledam skozi okno, čeprav vidim samo steno Le kaj je v lončku? Tega valja se je najbolj bala... zdaj je najboljša igrača kako je dobra s tem valjem Lana pa je končno zaspala , je trajalo celo uro. Ma glih, ko je prvič zaspala, se je sosed na zvonec obesil. Nas hočejo "prepričat", da smo mi krvi, da je bolj mrzlo v stanovanjih, ker smo dali nov radiator v kuhinji. Kreteniiiii. Da bi pa števce za porabo vgradili - pa jok, brate odpade. No, saj zdaj jih bomo morali, ker zakon tako pravi. Ker zakon pa Meni je namreč upravnik prejšnji mesec razlagal, da se morajo strinjat vsi stanovalci da se montirajo. To je Energetski zakon, objavljen v UL 2007. Do leta 2009 morajo biti števci v toplotni postaji, če jo imate v bloku, do leta 2011, pa kalorimetri montirani v vsakem stanovanju. o hvala, spet imam nekaj materiala da jim težim... me imajo že ziher polno kapo še dobro, da midve nisva v istem bloku doma , bi se jim že zmešalo po moje res ker včasih res: Npr. dve leti nas je zeblo, ker smo na severni strani in prvo stanovanje, pa je bilo non stop nekaj... no letos mi je uspelo, v stanovanju imamo 27 stopinj in moram luftat... a zdaj ne morem pizdit da naj malo zmanjšajo... me bo spet zeblo da si zrihtala toploto koliko pa kaj plačujete za ogrevanje, tisti, ki ste v bloku? In za kakšno m2? evo, sem prav račun pogledala: 75,20 m2 = 76,72 eur za november, za december bo pa po moje še več... me bo kap, za januar pa mogoče manj, ker smo na plinu
|