Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:46:17
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku šefla tut
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:46:42
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force sam tale baba je pa počena garant... ker če ona ni, smo mi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:46:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku a ti je vinčka zmanjkalo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:47:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a vsi glasujete za Emo ali kaj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:47:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku a ti je vinčka zmanjkalo? ne, potem bi bila v krizi... abstinenčni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:48:30
|
|
|
|
pina-1
|
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa smo na 200 tki. a lahko jaz novi del odprem?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:49:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
Tralalalala, pa mi je ratalo odpreti verjetno zadnji del februarskih dojenčkov 2008
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:49:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku a ti je vinčka zmanjkalo? ne, potem bi bila v krizi... abstinenčni bi ti kej po DHL poslali, samo da se nebi začela trest
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:49:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa smo na 200 tki. a lahko jaz novi del odprem? izvini lipa moja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:49:54
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tralalalala, pa mi je ratalo odpreti verjetno zadnji del februarskih dojenčkov 2008 ma naj ti bo, že ki si muško
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:50:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa smo na 200 tki. a lahko jaz novi del odprem? izvini lipa moja nič base, nič torte
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:50:54
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tralalalala, pa mi je ratalo odpreti verjetno zadnji del februarskih dojenčkov 2008 ma naj ti bo, že ki si muško hvala, je šefla pr brzini pomagala zdej pa upam, da imate prazne WCje, ker bomo ziher kozlal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:51:03
|
|
|
|
ella79
|
za 200-tko nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:51:15
|
|
|
|
blaža
|
Evo tle je že ****rija. je že prometna nesreča in valda odsek Senožeče zaprt.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:51:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa smo na 200 tki. a lahko jaz novi del odprem? izvini lipa moja nič base, nič torte nič vina
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:52:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku a ti je vinčka zmanjkalo? ne, potem bi bila v krizi... abstinenčni bi ti kej po DHL poslali, samo da se nebi začela trest
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:53:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo tle je že ****rija. je že prometna nesreča in valda odsek Senožeče zaprt. ja v Kamniku je pa avtobus zdrsnil iz ceste... pa ne zaradi neočiščenega cestišča ampak neprilagojene hitrosti.... seeevedaaaa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:53:18
|
|
|
|
pina-1
|
a je že glasovanje? zdej me pa res zanima kera kozlarija bo šla v moskvo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:54:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo tle je že ****rija. je že prometna nesreča in valda odsek Senožeče zaprt. ja v Kamniku je pa avtobus zdrsnil iz ceste... pa ne zaradi neočiščenega cestišča ampak neprilagojene hitrosti.... seeevedaaaa Ja itak!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:55:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo tle je že ****rija. je že prometna nesreča in valda odsek Senožeče zaprt. ja v Kamniku je pa avtobus zdrsnil iz ceste... pa ne zaradi neočiščenega cestišča ampak neprilagojene hitrosti.... seeevedaaaa Ja itak!!!!!!!!!!!!!!! ja normalno... blaža, mislim da si napovedala zmagovalca... čeprav upam da se motiš...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:55:16
|
|
|
|
blaža
|
Quartissimo!( ne vem, če sem prav napisala.)
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:56:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Quartissimo!( ne vem, če sem prav napisala.) ali pa tudi ne...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:57:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Quartissimo!( ne vem, če sem prav napisala.) ali pa tudi ne... no pa si mela prav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:58:28
|
|
|
|
blaža
|
Kaj ne veste, da je tudi moj klavijaturist, pa jaz sem tudi klavijaturo igrala dve leti pri enemu bendu?! No drugače ma pam samo štiri leta glazbene za harmoniko, pa pojma nimam. So rekli, ki ni blo placa za klavir, če bi harmoniko la violino, pa sem vzela harmoniko, ker sem mislila, da bom znala pol kej klavirja. No Matij je tudi fuul nadarjen za muziko. lepo pleše in poje, pa pravi, da bo igral Harmoniko. Bomo še vidli. No za Blaža pa vemo samo, da ma rad muziko in ful densa. Evo sej sem vedla, kdo bo zmagal.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:58:35
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža Quartissimo!( ne vem, če sem prav napisala.) ali pa tudi ne... no pa si mela prav ma jst sem razočarana
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?