Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:29:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža No meni je voditeljca antipatična, on mi je cool. Pesmi nič posebnega. Mogoče quartissimo, ki so malo drugačni. No ko konča gremo spat. Zunaj pa še kar mete. blaža pod to se podpišem. Samo quartissimo po moje nimajo šans, zaradi besedila.... zdej je Pino obrnil na HTV, ki hrvati slavijo in pljuvajo po loveniji. Banda kaj pa slavijo, da so jih francozi nabasal v finalu svetovnega v rokometu Prav jim je barabam ja slavijo poraz. so bli 10000 procentni,da bodo dobili zlato medaljo in so vse pripravli.. zdej so jih dobili po ****, pa se znašajo nad slovenci. delajo kar najbolje znajo pluvajo po sosedih , tu so svetovni prvaki 10000 %
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:29:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:30:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža No meni je voditeljca antipatična, on mi je cool. Pesmi nič posebnega. Mogoče quartissimo, ki so malo drugačni. No ko konča gremo spat. Zunaj pa še kar mete. blaža pod to se podpišem. Samo quartissimo po moje nimajo šans, zaradi besedila.... zdej je Pino obrnil na HTV, ki hrvati slavijo in pljuvajo po loveniji. Banda a smo krivi da so zgubili danes al kaj a še ne veš, da smo mi za vse njihove tegobe krivi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:31:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:32:36
|
|
|
|
mesecnica
|
LUKA IN MIHA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:34:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat eh, mal bi se pa lahko potrudile
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:34:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:35:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat eh, mal bi se pa lahko potrudile sej se trudimo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:35:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa. joj, kaj bi jaz dala za dež zdaj... ker tu vedno bolj sneži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:36:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat eh, mal bi se pa lahko potrudile sej se trudimo in to zelo, zelo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:37:01
|
|
|
|
Blacky*
|
no, kdo bo zmagovalec
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:37:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa. joj, kaj bi jaz dala za dež zdaj... ker tu vedno bolj sneži dež in burja, ki piha kot noro. Mislim, da bi si hitro premislila.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:37:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, kdo bo zmagovalec Naberčič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:38:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa. joj, kaj bi jaz dala za dež zdaj... ker tu vedno bolj sneži dež in burja, ki piha kot noro. Mislim, da bi si hitro premislila. to pa sigurno... jaz bi samo rahel dežek... če že lahko zbiram... al pa sneg, samo da mi ni treba od doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:39:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, kdo bo zmagovalec Naberčič
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:39:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, kdo bo zmagovalec Naberčič o stiščina, jel si se probudio?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:39:51
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, kdo bo zmagovalec Naberčič pravzaprav Naberčić
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:40:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa. joj, kaj bi jaz dala za dež zdaj... ker tu vedno bolj sneži dež in burja, ki piha kot noro. Mislim, da bi si hitro premislila. to pa sigurno... jaz bi samo rahel dežek... če že lahko zbiram... al pa sneg, samo da mi ni treba od doma no če bi lhko zbirala, bi tudi jaz zbrala samo suho sneženje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:41:54
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa. joj, kaj bi jaz dala za dež zdaj... ker tu vedno bolj sneži dež in burja, ki piha kot noro. Mislim, da bi si hitro premislila. to pa sigurno... jaz bi samo rahel dežek... če že lahko zbiram... al pa sneg, samo da mi ni treba od doma no če bi lhko zbirala, bi tudi jaz zbrala samo suho sneženje no, potem pridi na obisk... ni čist suho, je pa pol suho
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:43:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no jaz mam favorita kaži seko šta da ti kažem, pa zna se... tisti, ki bi mogli že lani zmagat no way no, lani ja, letos pa res ne sam letos so tudi ostali slabši , res da nisem videla vseh, a to kar sem je blacky prov vse so BLJAK. A bomo me danes prišle do 200-tke? ja dejmo , čeprav grem čez pol ure spat... saj veš rana ura, zlata ura... glede na sneženje, bom morala 1 uro prej vstat sej tudi jaz bom zbujena ob 5-ih. tam blizu..... pri nas pa dežuje kot iz škafa. joj, kaj bi jaz dala za dež zdaj... ker tu vedno bolj sneži dež in burja, ki piha kot noro. Mislim, da bi si hitro premislila. to pa sigurno... jaz bi samo rahel dežek... če že lahko zbiram... al pa sneg, samo da mi ni treba od doma no če bi lhko zbirala, bi tudi jaz zbrala samo suho sneženje no, potem pridi na obisk... ni čist suho, je pa pol suho
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:45:01
|
|
|
|
pina-1
|
no pa kje ste zdej vse?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:45:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:45:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
sam tale baba je pa počena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:45:38
|
|
|
|
pina-1
|
a vsi glasujete za Emo ali kaj?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:45:52
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 no pa kje ste zdej vse? jaz sem v šoku želim, da mi nacionalka vrne plačano naročnino... ker to je pa tu mač
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?