srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je danes kar narobe hodilo da je spala do 8h, ker sem spet zamudila v službo in šla 8.35 od doma, ko bi mogla bit že na šihtu še dobr, da se ne štempljamo Sem pa izračunala, da bo za vrtec treba vstat ob 7.15 (jaz pa boljš da kakih 15 minut prej da kavo popijem ), da jo bom lahko lepo oblekla, pa dala zajtrk, če bova hoteli ob 8h od doma A sem optimistka al mislite da bi bilo treba še več časa računat Dolenjka, iz lastnih izkušenj ti predlagam, da za kakšnih 15 min še prestaviš vstajanje - nazaj mislim no, vsaj pri meni je blo tako, da vedno ko sva mogli zjutraj vstat, se ni izšlo, ker je bila al pokakana, pa še 1x previt, al pa jest ni hotela ´hitro´ in se je spet zavleklo, ali se je popacala in sva se mogle preoblečt skratka, raje malo prej, pa takrat v miru Ja, sej zato sem pa rekla da bi jaz ob 7h vstala, da v miru pokofetkam, pol pa ona ima da v pol ure poje, več kot 15 minu pa tudi ne rabiva za previjanje in oblačenje , no, pa 5 minut gor al pa dol, jaz moram bit nekje do 8.45 na šihtu oz se tako spodobi A Tara nima zajtrka "takoj", ko pride v vrtec? Ker naša bejba ne je takoj, ko se zbudi Mislim, da če ob 7,00 vstaneš imaš dovolj cajta za vse