Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:51:59
|
|
|
|
blaža
|
Joj komaj čakam, da grem popoldne v Koper. Moram še v Muiller, ki imam za potrošit 30e darilni bon od dveh kolegic . bom šla lahko vsaj malo na zrak. tle je obupno. Je vse poledenelo, pa mrzlo kot . vsaj ene 7 stopinj manj kot v Kp.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:52:58
|
|
|
|
itata
|
blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:53:25
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:54:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo Stipe, sej v SLO grejo tudi samo 1x spat običajno Ja pri nas grejo tudi okoli 1145. Ki okoli 11.30 imajo že kosilo. Meni je to kar ok, glede nato, da mi zadnje čase spušča dopoldanski spanec in je okoli 11 že utrujen. No danes je spal dopoldne, ki se je zbudil že ob 5.30 min, drugače, pa je kar fajn tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:56:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo 2x po dve uri Pa to sp prave počitnice, kot bi februarka temu rekla Taj spi 1x eno urco in to je to vsaka čast res Jaz se tudi moram za štedilnik spravit , bom kar krompirjev golaž naredila.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:57:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Ja itak, da je tudi od otroka odvisno. ma po moje nas vseeno nas mame malo okoli prsta vrtijo. 9m jih nosimo, pol pa še 1 leto 24 na 24 ur z njimi. Enostavno si nas lastijo. To govorim tudi zame. Ker dosti otrok doma npr. ne spi, pa rabi guncanje,...., pol v varstvu pa vsi lepo spijo. No to je samo moje mnenje.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:57:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo Stipe, sej v SLO grejo tudi samo 1x spat običajno Ja pri nas grejo tudi okoli 1145. Ki okoli 11.30 imajo že kosilo. Meni je to kar ok, glede nato, da mi zadnje čase spušča dopoldanski spanec in je okoli 11 že utrujen. No danes je spal dopoldne, ki se je zbudil že ob 5.30 min, drugače, pa je kar fajn tako. pa to je sredi noči če se Lana zbudi ob 8,00 je meni zgodaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:59:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Ne ne ko sem prišla domov, ponoči ko se je zbudila me je tako držala Pa vse ok, dokler je nisem hotela v posteljico dat ko sem mislila da spi, takoj spet "panika" Drugače mi je zjutraj lepo mahala ko sem šla, Stipetu nič naajala, celo extra pridna je bila , vesela ko sem prišla domov, ampak tako kot takrat v SLO, ko je Stipe hodil iz službe pa ne Noči so bile pa druga pesem.... No, vsekakor upam, da se vam to hitro spremeni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:59:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Ja itak, da je tudi od otroka odvisno. ma po moje nas vseeno nas mame malo okoli prsta vrtijo. 9m jih nosimo, pol pa še 1 leto 24 na 24 ur z njimi. Enostavno si nas lastijo. To govorim tudi zame. Ker dosti otrok doma npr. ne spi, pa rabi guncanje,...., pol v varstvu pa vsi lepo spijo. No to je samo moje mnenje. Sem brala v knjigi Otrok od rojstva do šole, da če nam je mučno, ko otrok išče pozornost, pomeni, da nam otrok nudi več ljubezni kot smo je mi sposobni prejeti.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:59:39
|
|
|
|
Janey
|
jaka spi tut še 2x, ponavadi manj kot uro. danes je spal z mano uro in pol. tak da ne vem če bo šel še kaj spat, pomje bo v avtu zaspal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:00:04
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo Stipe, sej v SLO grejo tudi samo 1x spat običajno Ja pri nas grejo tudi okoli 1145. Ki okoli 11.30 imajo že kosilo. Meni je to kar ok, glede nato, da mi zadnje čase spušča dopoldanski spanec in je okoli 11 že utrujen. No danes je spal dopoldne, ki se je zbudil že ob 5.30 min, drugače, pa je kar fajn tako. pa to je sredi noči če se Lana zbudi ob 8,00 je meni zgodaj o ti zaspanka.. kdaj pa hodiš spat?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:00:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo Stipe, sej v SLO grejo tudi samo 1x spat običajno Ja pri nas grejo tudi okoli 1145. Ki okoli 11.30 imajo že kosilo. Meni je to kar ok, glede nato, da mi zadnje čase spušča dopoldanski spanec in je okoli 11 že utrujen. No danes je spal dopoldne, ki se je zbudil že ob 5.30 min, drugače, pa je kar fajn tako. pa to je sredi noči če se Lana zbudi ob 8,00 je meni zgodaj Ja ma to je blo vsake toliko, drugače spi različno. povprečno od 6.15, pa do 7.45, to je blo najdlje. spat hodi pa ob 19ih, ki si je sam naredu tak urnik. popoldne noče spat in pol komaj dočaka sedmo uro. in mu je dovolj 10-12 ur. No ni panike, če bi se hotla naspat, bi šla lahko ob devetih spat in bi spala do sedme, pa spim 10 ur. Ko ne dela zobke seveda, pol je katastrofa.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:00:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Ja itak, da je tudi od otroka odvisno. ma po moje nas vseeno nas mame malo okoli prsta vrtijo. 9m jih nosimo, pol pa še 1 leto 24 na 24 ur z njimi. Enostavno si nas lastijo. To govorim tudi zame. Ker dosti otrok doma npr. ne spi, pa rabi guncanje,...., pol v varstvu pa vsi lepo spijo. No to je samo moje mnenje. bi se podpisala in tudi Stipe pravi da je to to, ker sem se že jaz spraševala zakaj meni ni po 2 uri 2x spala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:01:02
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo Stipe, sej v SLO grejo tudi samo 1x spat običajno Ja pri nas grejo tudi okoli 1145. Ki okoli 11.30 imajo že kosilo. Meni je to kar ok, glede nato, da mi zadnje čase spušča dopoldanski spanec in je okoli 11 že utrujen. No danes je spal dopoldne, ki se je zbudil že ob 5.30 min, drugače, pa je kar fajn tako. pa to je sredi noči če se Lana zbudi ob 8,00 je meni zgodaj tud jst sm mogla dons 2x na uro pogledat, ko se je oglasil ob 7.40...je bil pa lepo pokakan, zato pa je tud bla budnica
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:02:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Ja itak, da je tudi od otroka odvisno. ma po moje nas vseeno nas mame malo okoli prsta vrtijo. 9m jih nosimo, pol pa še 1 leto 24 na 24 ur z njimi. Enostavno si nas lastijo. To govorim tudi zame. Ker dosti otrok doma npr. ne spi, pa rabi guncanje,...., pol v varstvu pa vsi lepo spijo. No to je samo moje mnenje. Sem brala v knjigi Otrok od rojstva do šole, da če nam je mučno, ko otrok išče pozornost, pomeni, da nam otrok nudi več ljubezni kot smo je mi sposobni prejeti. ma več kot tako ljubezni Ni mi mučno ko otrok išče pozornost med dnevom, ko je pa crknjen in siten, ker je zaspan, pol ni kej čarat, kot v posteljo. No ma sej mi sploh nimamo s tem problema. ga nesemo tam in pol sam zaspi brez problema. jokat ga pa sigurno ne bi pustila. imamo res srečo, da sta oba taka.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:03:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Meni je danes kar narobe hodilo da je spala do 8h, ker sem spet zamudila v službo in šla 8.35 od doma, ko bi mogla bit že na šihtu še dobr, da se ne štempljamo Sem pa izračunala, da bo za vrtec treba vstat ob 7.15 (jaz pa boljš da kakih 15 minut prej da kavo popijem ), da jo bom lahko lepo oblekla, pa dala zajtrk, če bova hoteli ob 8h od doma A sem optimistka al mislite da bi bilo treba še več časa računat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:05:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Ja itak, da je tudi od otroka odvisno. ma po moje nas vseeno nas mame malo okoli prsta vrtijo. 9m jih nosimo, pol pa še 1 leto 24 na 24 ur z njimi. Enostavno si nas lastijo. To govorim tudi zame. Ker dosti otrok doma npr. ne spi, pa rabi guncanje,...., pol v varstvu pa vsi lepo spijo. No to je samo moje mnenje. bi se podpisala in tudi Stipe pravi da je to to, ker sem se že jaz spraševala zakaj meni ni po 2 uri 2x spala Itak, da je tako. Vidim kako se obnaša Blaž z možem in kako z mano. Matija je bil še hujši. Prav lastil si me je. No povem samo kratek primer. Poleti je šel moj z Blažem ven. Jih gledam skozi okno, Blaž sedi v vozičku obrnjenem s hrbtom proti meni. grem do njiju in potiho stojim za vozičkom. Blaž Lepo sedi in si ogleduje igračko. Čim spregovorim začne sitnarit. No to je to.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:07:41
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je danes kar narobe hodilo da je spala do 8h, ker sem spet zamudila v službo in šla 8.35 od doma, ko bi mogla bit že na šihtu še dobr, da se ne štempljamo Sem pa izračunala, da bo za vrtec treba vstat ob 7.15 (jaz pa boljš da kakih 15 minut prej da kavo popijem ), da jo bom lahko lepo oblekla, pa dala zajtrk, če bova hoteli ob 8h od doma A sem optimistka al mislite da bi bilo treba še več časa računat če ti uspe povej recept. Jst bom definitivno rabila več časa oz. ga že zdej rabim, ko se rihtava, ker že samo najino previjanje traja 10 minut, ker ga lovim po celi previjalni, na koncu mu plenico zapenjam tko, da mi sedi v naročju, ker ga drugače ne morem umirit V glavnem, budnica bo pri nas nekje okoli 5.45 jst, Taj pa ene pol urce za tem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:09:11
|
|
|
|
blaža
|
evo se že javlja. ma da mi meni spi dve uri, bi šla gledat, če še diha, pa to 2x, ej noro. blaž pa kar neki po 40 min, 30min.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:09:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica po dnevi spi dvakrat po dve uri, v vrtcu tukaj pa spijo le enkrat... od pol dvanajste naprej... , tako da bomo morali spremeniti njen ritem spanja. Dobr da je do takrat se slaba dva meseca... ... Grem se spravt delat Stipetove kucne carolije Carici za kosilo Stipe, sej v SLO grejo tudi samo 1x spat običajno Ja pri nas grejo tudi okoli 1145. Ki okoli 11.30 imajo že kosilo. Meni je to kar ok, glede nato, da mi zadnje čase spušča dopoldanski spanec in je okoli 11 že utrujen. No danes je spal dopoldne, ki se je zbudil že ob 5.30 min, drugače, pa je kar fajn tako. pa to je sredi noči če se Lana zbudi ob 8,00 je meni zgodaj o ti zaspanka.. kdaj pa hodiš spat? jaz bolj pozno , Lana pa ob 20,00
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:10:20
|
|
|
|
itata
|
ja se tud jaz strinjam, da se nas lastijo sto na uro... pol pa pri vsakem mal drugač ven seka... moj fotr pravi, da on točno ve, da mi je ponoč kriza se z njim tolk dajat in me zato še bolj matra... verjetno bo tudi kaj na tem res. bom pribala še miselni pristop spremenit, pa kot jencili se veselit vsakega večera, ker bo mogoče naslednja noč bolš drugo mi itak ne preostane. pa zbujanje sem se že navadla. mi je vseen. sam dežurat pokonc po 2 ure ponoč je pa mal huda. čeprav niti nisem tko zaspana čez dan v službi. pol zvečer me flikne ob 21h v postlo jote že cel teden ni blo na sporedu zarad tega vsega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:10:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je danes kar narobe hodilo da je spala do 8h, ker sem spet zamudila v službo in šla 8.35 od doma, ko bi mogla bit že na šihtu še dobr, da se ne štempljamo Sem pa izračunala, da bo za vrtec treba vstat ob 7.15 (jaz pa boljš da kakih 15 minut prej da kavo popijem ), da jo bom lahko lepo oblekla, pa dala zajtrk, če bova hoteli ob 8h od doma A sem optimistka al mislite da bi bilo treba še več časa računat Dolenjka, iz lastnih izkušenj ti predlagam, da za kakšnih 15 min še prestaviš vstajanje - nazaj mislim no, vsaj pri meni je blo tako, da vedno ko sva mogli zjutraj vstat, se ni izšlo, ker je bila al pokakana, pa še 1x previt, al pa jest ni hotela ´hitro´ in se je spet zavleklo, ali se je popacala in sva se mogle preoblečt skratka, raje malo prej, pa takrat v miru
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:12:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, tičine bi vzela tudi več če jo kera ma. Veš da ti prej povem, kdaj prideva z ano na breskvice. Sem razmipljala o petku, sao ne vem, kakšno bo vreme. Hitro povej kolko. 3 kg
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:13:06
|
|
|
|
Februarka08
|
No, naša bejba je prejle lepo sama zaspala, sicer je pol urce trajalo ampak na koncu mami zmaga kosilo se mi kuha, tako da lahko spet kle visim Jencili, sem se zdele spomnila ko si omenila, da se je Taj lepo pokakal zjutraj - a ti še vedno na pogosto kaka? Včasih se ti je vedno po dojenju, se spomnim... predvidevam da se je to mal umirilo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 13:13:51
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. To se pa strinjam, da je odvisno tudi dosti od otrokovega karakterja. Imam 2 otroka, ki sta si popolnoma različna. Lana se jeuspavala na rokah do skoraj njenih 2 let in pol. Je pa že takoj po rojstvu pokazala svoj karakter, se je drla, kot jesihar, pa, da ne govorim kako je bilo ponoči. Mi jo je ena sestra skoraj celo prvo noč nosila in tolažila. Že sestra mi je takrat rekla, da bo imela močen karakter in je res. Je ful vstrajna in nonstop sprobava meje. Če si nekaj zapiči v glavo bo pri svojem vtrajala do onemoglosti. Že od malega smo ji zelo težko preusmerili pozornost na kaj drugega, se ni dala zlepa ne. Se pa tolažim, da ji bo tako s tem karakterjem morda v življenju boljše. Luka pa je čisto druga pesem, se zna zelo sam zamotiti, lepo zna sam zaspati in ni tako vstrajen, mu zaenkrat zlahka dopovemo določene stvari, ki jih ne sme početi, pa tudi pozornost mu zlahka preusmerimo drugam. Lana je bila v njegovi starosti že prava mala ipika.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 13.1.2009 13:15:29 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Tiste, ki ste prvič rodile po rokuTiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?Tudi po roku. (
32%)
Pred rokom. (
17%)
Na rok. (
13%)
Prvič nisem rodila po roku. (
38%)
Število vseh glasov: 153Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!