Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:43:39
|
|
|
|
mlavla
|
misar..upam,da si ti kaj bolj pridna..in se učiš.. Jst sem dones spet čist adijo..glava me boli...ma brez veze ..da skoz jamram.. maj...tebi pa v drugo res želim,da boš imela boljše izkušnje z osebjem v porodnišnici..pa tud da najdeš enega fajnega G no jst sem k sreči imela zelo lep porod, pa tud nad osebjem se ne smem kaj preveč pritoževat..in si le želim,da bi bilo tud v drugo vsaj približno tako (rodila pa sem v Trbovljah..čez katere imajo nekateri grozne kritike..mislim,da je zelo odvisno na kaj naletiš..in to velja za povsod)
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:43:44
|
|
|
|
lillchy123
|
pupe in fant moje zlate, saj vem, da bo vse ok, ker vas bo toliko stiskalo pesti. sploh je pa Luka že dokazal, da je pravi februarček ! cmok v grlu pa vseeno ostaja. ampak, v ponedeljek, ko ga bom dobila nazaj, bodo solze skrbi in žalosti zamenjale solze sreče. in čez 6 tednov, ko bom videla njegov izraz, ko bo prvič slišal moj glas... hvala ker ste z nami!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:45:17
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pupe in fant moje zlate, saj vem, da bo vse ok, ker vas bo toliko stiskalo pesti. sploh je pa Luka že dokazal, da je pravi februarček ! cmok v grlu pa vseeno ostaja. ampak, v ponedeljek, ko ga bom dobila nazaj, bodo solze skrbi in žalosti zamenjale solze sreče. in čez 6 tednov, ko bom videla njegov izraz, ko bo prvič slišal moj glas... hvala ker ste z nami! upam,da imaš tudi kaj podpore Lukovega očeta?in da nisi sama v tem..no ja pa sej nisi..nas imaš..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:47:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz pa že 2. februarja. Še zame kakšno opravičilo prosim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:48:04
|
|
|
|
mlavla
|
naša noč je bila super..saj me je najprej zelo skrbelo..ker je Neža zaspala šele oz.že ob 18:30..potem se je zbudila ob 21h..sledilo je kopanje..nato pa spanje ob 22h..pa je lepo spala do 7:30H..res je pridna ratala.. skrbelo me je namreč,da se bo kmal zbudila..glede nato,da je imela tako pozen popoldanski počitek... kaj boste pa danes kuhale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:48:58
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz pa že 2. februarja. Še zame kakšno opravičilo prosim. res je hitro minilo to leto..prehitro
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 10:49:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čez točno 1 mesec začnem delat brrrrrrrrrrrrr, me kar zmrazi jest bi bla doma... a napiše kera opravičilo? Jaz bi napisu opravicilo... ma sem predalec ... ko radi ne boji se gladi...ups
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:03:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pupe in fant moje zlate, saj vem, da bo vse ok, ker vas bo toliko stiskalo pesti. sploh je pa Luka že dokazal, da je pravi februarček ! cmok v grlu pa vseeno ostaja. ampak, v ponedeljek, ko ga bom dobila nazaj, bodo solze skrbi in žalosti zamenjale solze sreče. in čez 6 tednov, ko bom videla njegov izraz, ko bo prvič slišal moj glas... hvala ker ste z nami! ja to bo res lepo. še jaz sem se raznežla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:05:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla misar..upam,da si ti kaj bolj pridna..in se učiš.. Jst sem dones spet čist adijo..glava me boli...ma brez veze ..da skoz jamram.. maj...tebi pa v drugo res želim,da boš imela boljše izkušnje z osebjem v porodnišnici..pa tud da najdeš enega fajnega G no jst sem k sreči imela zelo lep porod, pa tud nad osebjem se ne smem kaj preveč pritoževat..in si le želim,da bi bilo tud v drugo vsaj približno tako (rodila pa sem v Trbovljah..čez katere imajo nekateri grozne kritike..mislim,da je zelo odvisno na kaj naletiš..in to velja za povsod) ma ti kar pojamraj. te čisto razumem. ko sem bla na koncu nosečnosti z Matijo sem bla kot raketa do zadnje minute , Z Blažem, sem bla pa na koncu katastrofa. ful sem bla velika kot kit in komaj sem se premikala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:07:55
|
|
|
|
blaža
|
Evo z Matijo maževa moj trebuh s kremo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:08:43
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla misar..upam,da si ti kaj bolj pridna..in se učiš.. Jst sem dones spet čist adijo..glava me boli...ma brez veze ..da skoz jamram.. maj...tebi pa v drugo res želim,da boš imela boljše izkušnje z osebjem v porodnišnici..pa tud da najdeš enega fajnega G no jst sem k sreči imela zelo lep porod, pa tud nad osebjem se ne smem kaj preveč pritoževat..in si le želim,da bi bilo tud v drugo vsaj približno tako (rodila pa sem v Trbovljah..čez katere imajo nekateri grozne kritike..mislim,da je zelo odvisno na kaj naletiš..in to velja za povsod) ma ti kar pojamraj. te čisto razumem. ko sem bla na koncu nosečnosti z Matijo sem bla kot raketa do zadnje minute , Z Blažem, sem bla pa na koncu katastrofa. ful sem bla velika kot kit in komaj sem se premikala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:09:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla misar..upam,da si ti kaj bolj pridna..in se učiš.. Jst sem dones spet čist adijo..glava me boli...ma brez veze ..da skoz jamram.. maj...tebi pa v drugo res želim,da boš imela boljše izkušnje z osebjem v porodnišnici..pa tud da najdeš enega fajnega G no jst sem k sreči imela zelo lep porod, pa tud nad osebjem se ne smem kaj preveč pritoževat..in si le želim,da bi bilo tud v drugo vsaj približno tako (rodila pa sem v Trbovljah..čez katere imajo nekateri grozne kritike..mislim,da je zelo odvisno na kaj naletiš..in to velja za povsod) ma ti kar pojamraj. te čisto razumem. ko sem bla na koncu nosečnosti z Matijo sem bla kot raketa do zadnje minute , Z Blažem, sem bla pa na koncu katastrofa. ful sem bla velika kot kit in komaj sem se premikala. poglej zgoraj, maš dokaz.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:10:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo z Matijo maževa moj trebuh s kremo. ma sta luštna.. no kot si že večkrat omenila..se Matija inBlaž zelo razumeta.. Ti pa mislim že nekaj časa povedat to,da imava midva dva družinska prijatelja, ki sat med seboj bratranca z istimi imeni kot tvoja sončka..in se zato velikokrat spomnim nate..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:11:38
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..a maš čas in mi prilepiš kakšno slikco ali pa link o ustvarjanju na stene..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:11:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo z Matijo maževa moj trebuh s kremo. ma sta luštna.. no kot si že večkrat omenila..se Matija inBlaž zelo razumeta.. Ti pa mislim že nekaj časa povedat to,da imava midva dva družinska prijatelja, ki sat med seboj bratranca z istimi imeni kot tvoja sončka..in se zato velikokrat spomnim nate.. o lepo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:41:30
|
|
|
|
dolenjka
|
A pa ne bi eno rekle, da ne bomo kmal 3 poglavja za majčicami Berem, da bo v SLO spet snežiti začelo in da se spet nad - 10 obeta
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:51:11
|
|
|
|
pina-1
|
dan. Ana spi prvo rundo in jaz sem peglo peljala na sprehod. Je že tak kup, da se vrata ne dajo več odpret dolenjči res so napovedali grdo vreme. PA glih te dni, ko sem mislila it k blaži na breskvice blaža si ti vidla moje vprašanje glede tičine?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 11:59:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. Ana spi prvo rundo in jaz sem peglo peljala na sprehod. Je že tak kup, da se vrata ne dajo več odpret dolenjči res so napovedali grdo vreme. PA glih te dni, ko sem mislila it k blaži na breskvice blaža si ti vidla moje vprašanje glede tičine? kaj rabiš 1 kg? Bom zdej vprašala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:00:48
|
|
|
|
blaža
|
Evo sem prosla, če ma kdo viška in bi lahko9 1 kg prodal. Bomo vidli, če se bo kdo javil.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:01:44
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pupe in fant moje zlate, saj vem, da bo vse ok, ker vas bo toliko stiskalo pesti. sploh je pa Luka že dokazal, da je pravi februarček ! cmok v grlu pa vseeno ostaja. ampak, v ponedeljek, ko ga bom dobila nazaj, bodo solze skrbi in žalosti zamenjale solze sreče. in čez 6 tednov, ko bom videla njegov izraz, ko bo prvič slišal moj glas... hvala ker ste z nami! Lillchy tudi jaz bom mislila in stiskala pesti za tvojega zlatega Lukca. In tudi jaz se veselim s tabo, ko bo tvoj mali Lukec prvič slišal od mamice glas . Blaža meni se pa nič ne zdiš kot kit na sliki. Sta z Matijo prav lepa, ko tako lepo skrbita za trebušček. Pa zelo žal mi je za tvojo malo pikico, ki ji ni bilo dano zaživeti .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:01:46
|
|
|
|
mlavla
|
blaža kaj pa moje ?..si vidla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:01:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. Ana spi prvo rundo in jaz sem peglo peljala na sprehod. Je že tak kup, da se vrata ne dajo več odpret dolenjči res so napovedali grdo vreme. PA glih te dni, ko sem mislila it k blaži na breskvice blaža si ti vidla moje vprašanje glede tičine? Ma ni panike, bresikvice so itak v skrinji in te čakajo, samo javi dan prej, da jih vzamem ven.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:02:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža kaj pa moje ?..si vidla Prašaš še enkrat prosim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 12:02:41
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 pupe in fant moje zlate, saj vem, da bo vse ok, ker vas bo toliko stiskalo pesti. sploh je pa Luka že dokazal, da je pravi februarček ! cmok v grlu pa vseeno ostaja. ampak, v ponedeljek, ko ga bom dobila nazaj, bodo solze skrbi in žalosti zamenjale solze sreče. in čez 6 tednov, ko bom videla njegov izraz, ko bo prvič slišal moj glas... hvala ker ste z nami! upam,da imaš tudi kaj podpore Lukovega očeta?in da nisi sama v tem..no ja pa sej nisi..nas imaš.. mam, mam.... Sej Blaž ma Luka ful rad. sam on to mal drugač kaže, kot sem jaz pričakovala. Zdej se je fuuuul popravu. Mogoče pa zato, ker je Luka zdaj že toliko večji in vse pove, pokaže... pa mu je zdaj šele zanimio ratalo se z njim ukvarjat. greva zdej mal na sončk pa po telegram, da začnemo urejat vse potrebno...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?sonček08da (
68%)
ne (
32%)
Število vseh glasov: 362Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!