Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 23.1.2009 8:13:03
|
|
|
|
Anonimen
|
.... Kako sta kaj?!
|
|
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 26.1.2009 8:20:44
|
|
|
|
galea
|
Pozdravljena! Jaz imam takšne slabosti, da je to kar groza in strah. Zjutraj še nekako gre. Zvečer, pa je groza. Bruham par krat dnevno. Vse mi smrdi, niti ena hrana mi ni dobra. Tako da sem že začela spet hujšat. Enako je bilo v prvni nosečnosti, ko sem v 4 mesecu imela 4 kile manj, kot pa na začetku nosečnosti. Mož se mi doma ne sme niti približat. Upam, da bodo ti meseci čimprej mimo, da bom lahko začela uživat. Pa ti Rižko, ali je pri tebi že kaj novega?
|
|
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 27.1.2009 23:49:03
|
|
|
|
matejaj
|
Pozdravljene! Jaz bom kr v debato padla... Kadar najmanj pričakuješ, se zgodi.... No, tako je bilo pri meni...dve leti sva čakala najino pikico, vse preiskave dala skozi in vse bp...ko sem se vpisala oktobra v šolo in sem 100% odmislila, je ratalo..Tako sva bila srečna...a kaj, ko je najina pikica živela do 12. tedna. Na prvem ultrazvoku v 9. tednu je bilo vse ok, srček, nogice premikal...na drugem v 12. tednu pa šok... sem morala na abrazijo. Sem mislila, da se mi bo zmešalo. Jaz sem jokala in jokala,....... in hvala bogu, da imam fanta , ki mi res stoji ob strani!!! Sedaj počakam še en ciklus in greva v akcijo. zdravniki pravijo vsaj tri mens., ma jaz mislim, da dve mens. sta že dovolj. In močno upam, da nam tokrat rata kmalu... in da donosim tega otročička, ki ga tako nestrpno pričakujeva.
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 28.1.2009 17:28:13
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Bravo in srečno nosečnost
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 28.1.2009 22:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
galea... Pridi mal na našo temo..
|
|
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 29.1.2009 8:34:00
|
|
|
|
galea
|
Rižko, kam naj pridem?
|
|
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 29.1.2009 11:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tema "v pričakovanju +"
|
|
|
|
RE: TUDI NAMA JE USPELO 29.1.2009 13:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo KLIK
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kako ste dojile?endrinasprva leže, potem sede (
48%)
sprva sede, potem leže (
11%)
samo leže (
15%)
samo sede (
17%)
nisem splpoh dojila (
8%)
Število vseh glasov: 383Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!