Anonimen
|
Vitaebella Zdej pa vsaj vem komu pišem . Lepo, da si se predstavila. Grozno mora bit... iti skozi vse to kar sta šla. Jaz še laparoskopije nočem... in upam, da je ne bo. Močna si zelo..., čutim to po besedah... saj ne zgubljaš upanja in poskušaš na vse možne načine. Sm ponosna nate . Nikakor tudi ne izgubi in upaj do konca... Največ pa ti želim tega pluska v tem mesecu. Iskreno, res iskreno, saj si res pošteno zaslužita. Sicer pa ena zgodbica moje prijateljice. 5 let ni šlo..., vse živo sta dala skozi... tudi mož njen se je šel obrezat pri 30-ih saj naj bi imel preveč kožice in bi to ustavljalo izliv in.. tableti in inekcije in...vsega boga. Do dne.., ko je rekla.. pač ne bom mela otrok... Sprijaznila sta se saj ju je ves ta boj in trud in želja in vse to pripeljalo do.... skoraj ločitve. Nista se ločila temveč sprijaznila, da ne bosta starša. Ob tem tudi spoznala, da je njuna ljubezen toliko močna, da bo življenje brez otročka tudi lepo samo zaradi njiju... Ko sta se odrekla vsemu... je po cca 3 mesecih začutila neko slabost in šla jamrat zdravnici... , mislila je na gripo. Vzeli so ji vodo, kri... in bla je v tretjem mesecu.... Jst sm takrat jokala kot dež.. , takrat sem tudi spoznala, da... tega ne moreš zahtevat in si do obupa želet. To pride, ko najmanj pričakuješ, najmanj načrtuješ in... ko se dobesedno skoraj "odrečeš". Taka pozitivna zgodbica.. a ni?! V mojem primeru.. je res ratal... TAKOJ. Sam polumpala sva..in sva šla na dopust. V sanjah si nisem mislila, da bo....Sm pa zlo občutljiva na podnebne spremembe in.. hrano in... je ni blo 8 dni. Vse sem povezovala z dopustom. No, pa dopustek ni mel veze. Moram rečt, da sm bla bolj negativno nastrojena, ko sva ugotovila. Nek strah se je zažrl vame in.. spremljal me je na vsakem koraku. Rabila sem kar nekaj časa, da sem se sprijaznila.. in ko sem se... sem uživala, lebdela... se veselila... No, lebdenje je trajalo 10 dni. Zelo me je prizadelo. Prava čustvena manipulacija. Ampak.......... jst mami bom, ti tud... vse, ki tako močno hrepenimo. Sam.. ti psiha je res prava morilka. Ahaaa.. stara sva pa jst 26, polovička moja pa bo marca 30. galea moja.. Ti se sam čuvi... , pazi nase in živčke na pašo.. Naj te nič ne iztiri, ni ne obremeni.... Zdaj ni časa za to. Zdej si sam maži trebuščkaa... in uživaj v tem občutku, ki si ga vse želimo, tebi pa močno privoščimo. Pa jst sm tud za... da se 3 mesece ne pove...
|